frig la picior (glezna).. care ar fi cauza? tratamentul?
Buna ziua. Tata are urmatoarea problema: piciorul stang se raceste la glezna, intotdeauna cand e frig afara, cum e frig, cum se raceste si piciorul. Ne puteti spune cauza si un tratament?
5 comentarii
In primul rand ar trebuii sa merge-ti cu dansul la un internist sa vede-ti exact despre ce este vorba, probabil are probleme cu circulatia si acesta ii va prescrie un tratament adecvat.Pe langa tratament poate sa faca si bai externe cu marul lupului dar doar pt uz extern deoarece este toxic, aceasta planta este foarte buna pt ciurculatie.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Sper sa va fie de folos sfatul meu si inca o data multa sanatate!
Cristina, voi fi rautacioasa dar...sunt spre binele tau.Fiind studenta la medicina, ar trebui sa ai notiunile fundamentale de gramatica; e inadmisibil ca o viitoare domnisoara doctor sa faca asemenea grave greseli de ortografie.(merge-ti, vede-ti...).
In schimb apreciez dorinta de a ajuta chiar si in acest spatiu virtual, atatea persoane ce au intr-adevar nevoie de sfaturile celor competenti.Felicitari !
In schimb apreciez dorinta de a ajuta chiar si in acest spatiu virtual, atatea persoane ce au intr-adevar nevoie de sfaturile celor competenti.Felicitari !
Nu sunteti rautacioasa, spuneti adevarul si aveti dreptate, am gresit e adevarat. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2circulatia periferica
- 4picioare reci
- 3capilare dilatate, maini si picioare reci
- 10picioare reci si amortite, usturimi, furnicaturi
- 6am ramas intepenita
- 8durere de picioare
- 9Durere lombara
- 8Imi ingheata mainile!
- 4picioarele reci si polutia nocturna
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 1picioare foarte reci
- 3amorteli maini
- 6de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
- 4Maini si picioare reci
- 2Picioare reci tot timpul
- 0Picioare reci
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
Mai multe informații despre: Picioare reci
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: