Cine este dr Cristian MAGHERESCU?

28-06-2012
nicole_ioana
Nu este medic/terapeut
nicole_ioana
este un medic de mare finete. este presedintele clubului medical DORIS. este un cadru medical care a strans langa el medici renumiti de mare calitate medicala. CM Doris este situat in Sectorul 6. este dupa parerea mea cel mai modern centru medical din Bucuresti. FELICITARI ! stimate doctor Cristian MAGHERESCU
4 comentarii
0
07-07-2012, ora 00:05
ion21
Nu este medic/terapeut
ion21
Nu practica medicina, este medic doar cu numele. I-au plecat toti angajatii pt. ca nu i-a mai platit de cateva luni. Modernul centru medical te intampina cu o pensionara la receptie, care de fapt e ma-sa, si care nu are nici un rost acolo. FELICITARI ! stimate condamnat Cristian MAGHERESCU
0
04-11-2012, ora 22:02
dorin popescu
Nu este medic/terapeut
dorin popescu
Buna Ion 21! Numele meu este Dorin Popescu si locuiesc in Crangasi.Parerea mea este ca tu esti vre-un fost angajat, care dupa ce a fost dat afara se razbuna ca prostul pe la colturi, evident sub protectia anonimatului.
Din punctul meu de vedere, ceea ce spui tu acolo nu este plauzibil, pentru ca daca nu va platea salariile nu erati prosti sa stati si mai ales puteati sa-l reclamati la organele competente.
Din punctul meu de vedere, sunt de acord cu Nicole si ii MULTUMESC DIN SUFLET D-LUI DR. CRISTIAN MAGHERESCU. Datorita dumnealui sora mea traieste astazi. In fapt, anul trecut sora mea a fost diagnosticata cu cancer de san. Nimeni nu ii dadea sanse de supravietuire, medicii din Romania au trimis-o sa moara acasa, insa dumnealui, a facut presiuni la Ministerul Sanatatii si a primit bani sa poata sa se trateze la Paris. Astazi, dupa operatie si tratament de radioterapie este vindecata complet! Multumesc din suflet domnule doctor, DUMNEZEU sa va ajute in tot ceea ce intreprindeti!
0
22-11-2012, ora 15:25
ion21
Nu este medic/terapeut
ion21
Sub protectia anonimatului esti si tu, pupincuristule. Si mai esti si agramat, a propos de "vre-un". Nu cred ca e cazul sa lauzi interventiile salvatoare ale personajului, si mai ales "presiunile" cu iz de ilegalitate. Oare sutele, sau chiar miile de persoane cu cancer de san aflate in aceeasi situatie crezi ca apreciaza comentariul tau? Din fericire, este doar o poveste... Seamana cu anunturile din ziare: "Ion din Parlivaca multumeste vrajitoarei Voma ca i-a scos argintul viu, manca-t-as..."
0
04-01-2025, ora 00:26
sami samir
Nu este medic/terapeut
sami samir
Asa numitul doctor Cristian Magherescu, nu se opreste din asi continua obiceiul, angajand medici in diferite firme pe care le deschide și inchide, cu o cuconita langa el, tanara și priceputa in a da teapa, foarte atractiva din toate punctele de vedere, reusind sa lase doctori, soferi, dispeceri, asistenti și infirmieri, fara salarii pentru aproximativ jumatate de an. La plecare te ameninta, cu cuconita care detine functie de conducere, sub diferite moduri, motiveaza ca sunt la inceput de drum și trebuie să isi formeze un capital. Posteaza mai apoi anunturi de angajare foarte atractive, sa cada și alti prosti in plasa. Ca și mesaj, va spun: Domnule Magherescu, sa va fie rusine din familia care proveniti, nu ati ajuns decat un doctor mediocru si de duzina, fara caracter, fara educatie, manipulator, lipsit de integrate. Poate doriti sa cunoasteti si din problemele noastre financiare si de ce ne-am dedicat din timpul nostru pentru job-ul oferit, nu doar sa va acoperiti nevoile personale, bijuurile cuconitei si cu jocurile de noroc! Sper ca potentialii viitori angajati sa fie mai inspirati si sa nu mai cada in plasa pe care le-o pregatiti. Sper ca banii pe care ni-i datorezi intregii echipe sa iti ajunga pentru tot ce iti doresti intr-o alta ipostaza, in care Dumnezeu ii iarta pe toti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.