Par care nu isi revine
Buna ziua! ma confrunt cu o problema a parului. Eu intre 15 si 17 ani am fost pletos, si gras. Insa aveam un par extrem de des, toata lumea era socata de parul meu cel des. Insa, pana sa implinesc 17 ani, am inceput sa slabesc prin infometare, motiv pentru care a inceput sa imi cada parul, si a trebuit sa il tund, pentru ca se rarea tare.
Acum mai am 2 luni si implinesc 18 ani, dar parul meu nu si-a revenit. Este la fel de rar, si parca incepe sa cada din nou. Legat de greutate, sunt perfect normal (1, 83 inaltime si 77 Kg), am luat vitamine Centrum dupa ce am incetat sa mai slabesc.
Ce pot sa fac sa recapat parul meu cel des??? Tin sa precizez ca firul este destul de subtire, cret si ca tatal meu nu este chel. Are 52 ani si are parul mai des ca al meu aproape :))
Acum mai am 2 luni si implinesc 18 ani, dar parul meu nu si-a revenit. Este la fel de rar, si parca incepe sa cada din nou. Legat de greutate, sunt perfect normal (1, 83 inaltime si 77 Kg), am luat vitamine Centrum dupa ce am incetat sa mai slabesc.
Ce pot sa fac sa recapat parul meu cel des??? Tin sa precizez ca firul este destul de subtire, cret si ca tatal meu nu este chel. Are 52 ani si are parul mai des ca al meu aproape :))
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Caderea parului
- 7Caderea parului
- 3in ultimul timp imi cade parul foarte tare...
- 4pirderea parului dupa nastere
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 25caderea parului in mod excesiv
- 22Subtierea parului
- 3caderi de par... SOS
- 1matreata si caderea parului
- 8Pastile, remedii - caderea parului
- 3Caderea parului :(
- 6De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc
- 4Caderea parului de pe tot corpul
- 1Imi cade parul exagerat de mult sau este normal?!
- 3imi cade parul ft tare pe scalp nu mai am par deloc
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 3Netiapin si caderea parului
- 0Imi cade parul
- 0Caderea părului după operație de micșorare a stomacului
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: