Par care nu isi revine
Buna ziua! ma confrunt cu o problema a parului. Eu intre 15 si 17 ani am fost pletos, si gras. Insa aveam un par extrem de des, toata lumea era socata de parul meu cel des. Insa, pana sa implinesc 17 ani, am inceput sa slabesc prin infometare, motiv pentru care a inceput sa imi cada parul, si a trebuit sa il tund, pentru ca se rarea tare.
Acum mai am 2 luni si implinesc 18 ani, dar parul meu nu si-a revenit. Este la fel de rar, si parca incepe sa cada din nou. Legat de greutate, sunt perfect normal (1, 83 inaltime si 77 Kg), am luat vitamine Centrum dupa ce am incetat sa mai slabesc.
Ce pot sa fac sa recapat parul meu cel des??? Tin sa precizez ca firul este destul de subtire, cret si ca tatal meu nu este chel. Are 52 ani si are parul mai des ca al meu aproape :))
Acum mai am 2 luni si implinesc 18 ani, dar parul meu nu si-a revenit. Este la fel de rar, si parca incepe sa cada din nou. Legat de greutate, sunt perfect normal (1, 83 inaltime si 77 Kg), am luat vitamine Centrum dupa ce am incetat sa mai slabesc.
Ce pot sa fac sa recapat parul meu cel des??? Tin sa precizez ca firul este destul de subtire, cret si ca tatal meu nu este chel. Are 52 ani si are parul mai des ca al meu aproape :))
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2par gras, va rog un remediu naturist
- 10Caderea parului
- 11Cadere par
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 11Caderea parului in zona din fata a capului
- 22Subtierea parului
- 3unde sa merg pentru un control impotriva caderii parului?
- 2cadere excesiva a parului
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 0casca impotriva caderii parului in timpul chimioterapiei
- 4nu stiu ce sa fac mi-i frica sa nu ramin fara par in cap
- 7caderea parului - ce remedii sunt?
- 6Regret ce am facut.
- 9slabit, caderea parului
- 1Caderea masiva a parului
- 11Cadere masiva a parului-chelire!!!
- 1Intrebare legata de caderea parului
- 4Imi cade parul
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: