cine a facut operatie marire sani in IASI?

buna ziua, LA MULTI ANI
m-ar interesa daca sunt fete care au facut operatia de marire sani in Iasi si ce medic recomanda.
as dori sa recurg si eu la asa ceva, insa nu prea am gasit pareri pe net despre doctorii din Iasi care se ocupa de asa ceva.
multumesc
m-ar interesa daca sunt fete care au facut operatia de marire sani in Iasi si ce medic recomanda.
as dori sa recurg si eu la asa ceva, insa nu prea am gasit pareri pe net despre doctorii din Iasi care se ocupa de asa ceva.
multumesc
7 comentarii

Buna. Eu sunt programată Vineri pt operație la clinica Omniclinic Iasi, doctor Theodor Motruc.
Te țin la curent, dacă vrei.
Am 4 cunoștințe care s-au operat la el și sunt mulțumite.
Te țin la curent, dacă vrei.
Am 4 cunoștințe care s-au operat la el și sunt mulțumite.

buna, si eu trebuie sa am operatia in 2 sapt cum te simti dupa?

BUNA ZIUA. Aveti ceva detalii despre Doctorul Theodor Motruc ? cum e operatia ? cicatrici dupa ?

Buna, va rog cine si a facut implant la dr Motruc as vrea sa stiu daca este ok. Astazi am programare la el.

Buna, si eu sunt tot din Iasi dar nu am avut curajul sa imi fac operatia aici pentru ca gasesc multe pareri nu chiar bune despre medicii esteticieni ieseni. Pacat ! Fetele operate la Iasi ar putea sa lase si recenzii pozitive sa stim si noi :) ! Multa bafta si tine ne la curent cum merge consultatia !

Buna fetele; as dori sa stiu daca v-ati operat in Iasi sau poate in alt oras si la ce medic.Cum a fost recuperarea, rezultatul si nu in ultimul rand pretul.Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Despre marirea de sani
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 4implant mamar
- 2Implant mamar
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 0Lifting cu implant mamar
- 1proteze polytech
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 1Operatie de augmentare mamara
- 6Implant sani
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie