Cifrele noastre sar in ajutor!
Buna ziua,
Suntem o echipa inovativa in IT si medicina, si din acest motiv am realizat niste calculatoare in domeniul sanatatii care va poate ajuta in viata de zi cu zi. Calculatoarele sunt usor de folosite, indiferent de varsta si nivel informatic si va da rezultatele instant. Puteti accesa calculatoarele pe linkuri de mai jos:
------*
Daca aveti orice opinie legat de calculatoarele noastre, lasati-ne un comment sau mail. Iar daca aveti idei de alte calculatoare de folos, scrieti-ne si implementam!
Sanatate tuturor!
(*modificat de admin)
Suntem o echipa inovativa in IT si medicina, si din acest motiv am realizat niste calculatoare in domeniul sanatatii care va poate ajuta in viata de zi cu zi. Calculatoarele sunt usor de folosite, indiferent de varsta si nivel informatic si va da rezultatele instant. Puteti accesa calculatoarele pe linkuri de mai jos:
------*
Daca aveti orice opinie legat de calculatoarele noastre, lasati-ne un comment sau mail. Iar daca aveti idei de alte calculatoare de folos, scrieti-ne si implementam!
Sanatate tuturor!
(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc