Chist ovarian solid
Buna ziua!
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 3Chisturi la ovare
- 2exista tratamente naturiste pt chist ovarian si anexita subacuta?
- 5chist ovarian de 7 cm
- 30tinctura de branca ursului
- 4chist ovarian
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 10Laparoscopie pt chist ovarian
- 0Chist ovarian si chist la sani
- 0chist ovarian
- 1sarcina molara si chist ovarian
- 3Fire resorbabile multifilament
- 1chisturi vaginale - rmn abdominal
- 2Operatie chist ovarian
- 1Dostinex !!!!!!!