Chist ovarian solid
Buna ziua!
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
Am 29 ani si in urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu un chist ovarian drept de cca 2, 5 cm.Aspectul ecografic ar pleda pt chist dermoid. CA 125 a fost atunci 10.Intre timp am ramas insarcinata, iar actual ( la 2 ani de cand am nascut) chistul are aprox.aceeasi dimensiune doar e mai dens.CA 125 e 15 acum, iar in Douglas e lama de lichid. Mi s-a recomandat op laparoscopica.Mentionez ca la ovulatie uneori am dureri pelvine in dreapta si senzatie de urinare mai frecventa. Exista riscul sa fie proces malign? Ma ingrijoreaza lichidul minim de ascita.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 13Chist ovarian
- 4chist ovarian voluminos
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 5chist ovar stang..URGENT
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 3Chistul e de vina?
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 10Laparoscopie pt chist ovarian
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 2Infertila sau chisturi?
- 3tratament naturist chisturi ovariene
- 0Chisturi ovariene
- 1Chist ovarian
- 0dereglare hormonala?
- 0CA 125 foarte mare
- 0Pareri ginecologie - chisturi pe ovare si dureri
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 0Marvelone 21
- 1Chist ovarian si fibrom
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: