chist la san

buna, mama a fost la ecograf si i-a fost gasit un chist de 3 mm, medicul i-a sugerat sa mearga peste 6 luni din nou la un ecograf sa vada daca a mai evoluat sau nu, intrebarea mea este :cat de grav este, sunt foarte speriat si stresat, sa incerce ceva tratament naturist?
4 comentarii

buna stai linistit 4 femei din 5 avem chisturi ale mamei tale sunt foarte mici, 90 la suta din cazuri nu sunt probleme si eu ma-m speriat si sunt tanara si am 3 chisturi mai mari dar, nu sunt probleme!!!multa sanatate va doresc

stai linistit, nu trebuie nici-un tratament naturist, sa mearga la control.daca era ceva suspiciune se continuau investigatiile.asa cum a spus si Diana, majoritatea femeilor au asemenea noduli, important este sa fie urmariti.sanatate multa si liniste.

va multumesc din suflet pentru raspunsurile dumneavoastra, m-am mai linistit oricum i-am facut programare la o mamografie sa fim siguri

Nu este cazul de mamografie! Este si o metoda cam nerecomandabila in aceste cazuri simple. Daca vreti sa nu mai stati stresati, ecografia poate fi completata de termografie! Are rezultate de acuratete optima.
Este un chist foarte mic, se poate resorbi de la sine. Uneori, endocrinologul recomanda crema cu ceva hormonal, dar daca este asa mic, dupa 6 luni s-ar putea sa dispara de tot. Anticonceptionalele cred ca nu sunt bune in aceasta perioada si e recomandabil, daca se poate, raporturile sexuale, sa fie neprotejate, regleaza mult! Bineinteles protejate in perioada fertila, daca nu se doreste bebe.
Sanatate!
Este un chist foarte mic, se poate resorbi de la sine. Uneori, endocrinologul recomanda crema cu ceva hormonal, dar daca este asa mic, dupa 6 luni s-ar putea sa dispara de tot. Anticonceptionalele cred ca nu sunt bune in aceasta perioada si e recomandabil, daca se poate, raporturile sexuale, sa fie neprotejate, regleaza mult! Bineinteles protejate in perioada fertila, daca nu se doreste bebe.
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4noduli la san
- 3nodul la san precizand ca sunt barbat
- 4O mare dilema sa ma operz sau nu?
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 6Nodul la san! Nu stiu la ce medic ar trebui sa ma adresez?
- 6markeri tumorali
- 8noduli la san, rog un tratament
- 6nodul de marimea unui bob de mazare chiar deasupra sanului stang
- 5nodul la san - unde trebuie sa merg?
- 4ce trebuie sa mai fac?
- 5Nodul sani
- 1nodul la san
- 3noduli la sanul drept
- 5Nodul descoperit la mamografie
- 0chisturi la sani
- 4poate fi cancer?
- 3Tumora benigna san