Tumora benigna san
-buna* ziua! Joi se implinesc 2 saptamani de cand am fost operata la san*//nodulectomie dreapta. Ieri a cazut un capat de ata, iar in partea cealalta a iesit un pic de sub piele, dupa dus a cazut, dar am durerei in partea aceea si simt intepeturi si o caldura. ce poate fi _¨-
3 comentarii
Buna seara!in 28 Aprilie anul acesta am fost operata la sanul drept de o tumoare beninga, dar inca simt ceva tare si dureros acolo, exact cum era inainte de operatie(ma doare daca alerg, dorm pe san sau ma ating acolo)ce poate fi???Atrecut deja mult timp.am refacut eco mama acum o luna si nu se vede nimic, iar la palpare se simte.imi puteti da un raspuns va rog??
Buna seara!!!am fost operata de o tumoare beninga in aprilie, , , si de atunci am ramas cu dureri si ceva tare se simte exact in locul unde am fost operata...am fost la contol acum trei saptamani si mi-au spus ca am o fibroma si trebuie sa ma opereze din nou.Sunt un pic speriata, ce poste fi.e la fel ca inainte de operatie!ma puteti ajuta???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cancer la san sau altceva?
- 3nodul la san precizand ca sunt barbat
- 4O mare dilema sa ma operz sau nu?
- 3pericol la o anestezie totala?
- 2operatie chist mamar
- 3nodul la san - fara niciun remediu
- 3contraceptivele si nodulii la sani la 40 de ani
- 6markeri tumorali
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 9Noduli la sani
- 6Microchist si nodul la sani
- 10am observat ca la sanul stang mi-a aparut un nodul
- 0Nodul la san
- 5Nodul descoperit la mamografie
- 2Mastoza chistica
- 0Granulomatoza
- 0nodul san
- 0Noduli la san - parere !!
- 1RMN mamar incert ! Cum?
- 2Umflătură la sân
Mai multe informații despre: nodul la san