Ceva ce nu credeam k s poate intampla!

29-03-2009
Alecssa
Nu este medic/terapeut
Alecssa
E vorba despre o femeie. Are 34 ani. Lucreaza zilnic intr'un prg normal dar destul de solicitant. Se intampla ieri..cand dupa ce s'a trezit de dimintea a anuntat ca are urechelie...infundate..insa a pus totul p seama curentului. Dupa aceea a plecat la munca. La 4-5 ore dupa..s'a intors..insa i s'a facut j mai rau. Knd a iesit din masin..A facut cativa pasi..j dintrodata a spus k i s'au inmuiat picioarele..park nu mai avea paamant sub ele...A cazut...Tensiunea i'a scazut ffff mutl..inima deabea mai batea..I s'a racit tot corpul..Gura i s'a uscat..J a simtit cum bucatica cu bucatica corpu' ei...Park amortise...Imediath a sosit salvarea j a fost transportata la urgente. Medicii nici nu stiau ce sa'i faca..ana acolo nu ma avuse nici o antecedenta [Dekth acum 3 luni cam asa..knd a avut o cadere d caciu pusa pe baza faptului k...Programul e stresant j in plus...nu manca cand si cum trevyuie, fumeaza j bea cafea] Pana la urma...si'a facut analizele cand au mai plecat aceste simpotome..j a iesit...Fffff bune!...Astazi..spune ca se simte mai bine..tenisunea este stabila [80] doar ca ink mai are senzatia de tremuyr in intreg corpul!...Cine ma poate ajuta va rog s'o faceti. Persoana asta e o pers imp din viata mea si trebuie sa stiu! Va multumesc!
Scuze nu m'am exprimat bine..nu era vb de tens acolo la [80] ci pulsul***
2 comentarii
0
30-03-2009, ora 13:02
IUKY
Nu este medic/terapeut
IUKY
Vad ca nu ti-a raspuns nimeni la postare.. :-( dar mai vad ca ai postat ieri mesajul, deci mai e timp :-) Nu stiu ce este, doar medicii ii pot spune exact, sa aibe grija totusi unde se duce, ca medicii din spitalele noastre sunt foarte superficiali.Oricum simptomele imi sunt cunoscute, pot fi probleme neuro-vegetative, pe fond de oboseala, o cadere de calciu, alimentatia proasta, nu neaparat ceva grav.Eu am spasmofilie, e "boala" tinerilor, care se manifesta cam asa:amorteala in maini si picioare, racirea extremitatiilor, palpitatii, ameteala, uscarea gatului.O fiola de calciu(gluconat de ca) face minuni, sa evite cafeaua si tigarile, si odihna mai multa+o alimentatie cat de cat sanatoasa. Rau nu are cum sa-i faca! Sanatate!
0
30-03-2009, ora 18:55
Alecssa
Nu este medic/terapeut
Alecssa
MS foarte mult in primul rand pentru sfat. Oricum aici era vorba despre mama...Si despre spitale..Este in Italia..deci acolo a avut parte de ingrijire. Tind sa cred in ceea ce ai zis din momente ce muncese, nu manca..bea cafea, fumeaza.E stresata...Deci asta ar putea fi...Insa...Azi am mai vorbit cu ea..Si mi'a spus...ca medicii s'au pronuntat a fi.."Niste scaderi bruste de tensiune..." Sa vedem daca ii da vreun trataemnt..J ce tratatmnt ii da!..Sper sa nu fie nimic grav oricum!..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici