celulita vesnica problema!
buna!am o problema, vreau sa scap de celulita de pe coapse.fac sala de 3 ori pe saptamana si celulita de pe fund s-a dus, dar cea de pe coapse park se incapataneaza sa ramana. pls ma puteni ajuta cu cateva sfaturi?
multumesc anticipat,
multumesc anticipat,
6 comentarii
cu masajul ai incercat? eu cred ca e cel mai eficient si actioneaza exact acolo unde trebuie. preparate cu afect antiinflamator pe baza de plante( spanz, edera) si multa rabdare, nu exista rezultate imediate!!
buna! asa cum am mai scris si prin alte locuri, eu de ozonoterapie am auzit ca e buna pt celulita.bafta!
Daca vrei sa scapi repede-repede de celulita, cumpara un aparat de vibromasaj-e pana in 50 de ron, il puteti achizitiona de oriunde, inclusiv din farmacii si foloseste-l zilnic timp de 15 minute, cel putin. Rezultatele sunt garantate si intr-un timp extrem de scurt!
cremele de celulita pe baza de cafeina sint f eficiente. Nu ati observat cumva ca persoanele care beau cafea frecvent nu au atita celulita ?
incearca crema de la elmiplant, din gama celulight,. cu piper si guarana. au si gel pentru masaj anticelulitic, care mi se pare putin mai bun. crema este f groasa si se-ntinde greu. te masezi bine (acum tu alegi daca vrei crema sau gelul) si o sa vezi ca da rezultate. piele o sa se inroseasca putin, pentru ca actioneaza piperul, care are rol de a incalzi locul respectiv si practic de a te face sa si pierzi putin in cm.le folosesc si eu si in 2 saptamani de aplicat zilnic, de 2 ori/zi pot sa spun ca se vede o diferenta enorma. stiu ca ai zis ca nu vrei sa folosesti creme..dar nu te afecteaza cu nimic. poti sa incerci cu asta. nu este nici scumpa. eu am dat pe gel 16.5 lei
Pentru toate doamnele si domnisoarele care se confrunta cu aceasta problema atat de raspandita a celulitei, vreau sa fac cateva precizari: celulita instalata nu trece cu regim alimentar. Deci nu are rost sa va chinuiti cu tot felul de diete si regimuri de slabire.Desigur ca este foarte important sa se manance sanatos, dar nu trebuie cautate regimuri alimentare care sa rezolve celulita. Foarte eficienta este mezoterapia cu produse homeopate combinata cu autohemoterapia. De asemenea mai recomandam masaje si miscare ( kinetoterapie ) Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Medicina estetica homeopata si Termografie
dr Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Medicina estetica homeopata si Termografie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4desi sunt f slaba am observat ca am celulita
- 1celulita infectioasa?
- 3celulita! Regim anti-celulita
- 7Cum se poate scapa de celulita?
- 10Sfaturi pentru tratare celulita (celulita pe abdomen si coapse)
- 3as vrea sa slabesc si sa scap de celulita!
- 13celulita
- 2sunt curioasa daca celulita se poate reduce
- 5Ce sa ma fac cu celulita?
- 4Multe vase de sange sparte pe coapse
- 2Remedii naturiste pentru celulita
- 2Stiti unde pot sa fac masaj anticelulitic in zona Tineretului?
- 1Celulita, vergeturi si varice in acelasi timp :(
- 5vergeturi.. si mai mult
- 2Vreau o alimentatie sanatoasa.
Mai multe informații despre: Estetica siluetei Estetica si infrumusetare Celulita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: