celulita! Regim anti-celulita
Buna! Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa ma alimentez ca sa scap de celulita, o am peste tot desi nu sunt grasa...chiar si pe maini de la cot in jos etc...Toate masajele si lotiunile chiar si sportul nu ajuta. Am 19 ani si 57 kg la 172m..multumesc.
3 comentarii
Incearca cu remodelare corporala.Exista saloane specializate, care chiar dau rezultate.incearca si nu vei fi dezamagita.grasimea se va transforma in masa musculara.
Du-te la masaj anticelulitic.Eu am fost cam doua luni, de 2 ori pe saptamana, suc nu beam deloc, dulciuri deloc, si sport acasa in fiecare zi...nu f mult...cate o jumate de ora pe zi.si slabeam cam in fiecare saptamana cate 1-2 cm si de aspectul pielii eram f multumita.in kg nu am slabit.nu stiu de ce...dar nah..e bine si asa.bafta!
si eu m-am pricopsit cu celulita prin iarna. inainte se vedea la fel, doar daca strangeam pielea mai tare intre degete, in rest nu. mi-am cumparat cam acum o luna crema anticelulita de la elmiplant, din gama celulight. este un tub roz..are piper si guarana. acum mi-am luat gelul de masaj. chiar da rezultate !!!! nu mai am aproape deloc. intradevar beau fffff multa apa si fac miscare. va recomand aceasta crema. la mine da rezultate. mai am un pic si trec la fustitele mele scurte iar :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2celulita post insect bite exprimat
- 4desi sunt f slaba am observat ca am celulita
- 3Celulita orbitala
- 4metode de combatere cu celulita!
- 7Cum se poate scapa de celulita?
- 2Celulita la ceafa
- 10Sfaturi pentru tratare celulita (celulita pe abdomen si coapse)
- 6celulita...ce ma fac cu ea?
- 4celulita, intrebare/recomadari
- 5Ce sa ma fac cu celulita?
- 4Fitness sau aerobic? Care este mai eficient?
- 2Stiti unde pot sa fac masaj anticelulitic in zona Tineretului?
- 5vergeturi.. si mai mult
- 9Masaj anticelulitic - bun sau rau?
Mai multe informații despre: Dieta anti-celulita Celulita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: