Ce sa iau pentru Helicobacter pylori?
De curand am aflat ca sunt infectat cu niste paraziti giardia si am aflat ca am si helicobacter pylori. Am primit de la medicul de familie reteta cu mai multe medicamente, le-am luat pe toate, dar m-au tinut doar 5 zile chiar daca le-am luat cum trebuie. Nu stiu ce sa mai fac medicul a zis sa vin abia peste o luna dar eu am in continuare simptome specifice helicobacter, chiar daca in timpul tratamentului disparusera bubele au inceptu sa reapara, scaunul il am negru, ca smoala si de 2-3 ori pe zi. De ieri mi-a aparut si o inflamare la nivelul glandului penisului, o roseata, mi-a spus cineva ca e de la medicamente ca au fost prea multe, dar ma tem sa nu fie de la alte infectii.
Vreau niste sfaturi pentru ca helicobacterul uneori tine toata viata, nu inteleg de ce nu mi-a fost recomandat sa iau pe o perioada indelungata pentru ca au iesit clar la analize. Vreau niste sfaturi de la cei care au mai trecut prin asa ceva, ce medicamente sa mai cumpar pentru ca nu stiu ce sa mai fac cu problema asta si ce regim ar trebui sa tin.
Vreau niste sfaturi pentru ca helicobacterul uneori tine toata viata, nu inteleg de ce nu mi-a fost recomandat sa iau pe o perioada indelungata pentru ca au iesit clar la analize. Vreau niste sfaturi de la cei care au mai trecut prin asa ceva, ce medicamente sa mai cumpar pentru ca nu stiu ce sa mai fac cu problema asta si ce regim ar trebui sa tin.
1 comentarii
Ce medicamente vi s-au prescris si in ce cantitate ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 29Helicobacter pylori. Sfaturi cum sa scap de aceasta bacterie?
- 5H pilory si cm virus pot determina prurit?
- 17Helicobacter Pylori, o parere, va rog!
- 18helicobacter pylori
- 15HELICOBACTER PYLORI - VINDECARE ?
- 7Senzatie de contractie stomacala si scurgeri albe gelatinoase
- 7costuri analize helicobacter
- 0helicobacter pylori si tratamentul naturist
- 1Plante medicinale pentru infectia cu Helicobacter pylori
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 9In urma unor analize mi s-a depistat helicobacter
- 0helicobacter pylori
- 1Helicobacter pylori
- 7Helicobacter
- 1Tratament Helicobacter
- 0Alimentația în infecția cu Helicobacter pylori ?
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: