Pilozitate excesiva
Buna ziua!
Sunt fata, am 19 ani si ma confrunt cu o pilozitate excesiva si prezenta parului in locurile in care in mod normal nu ar trebui sa fie prezent(in jurul sanilor, pe absoment si fata)
Am facut la recomandarea medicului analize :DHEA si testosteron si aceastea au fost in limitele normale asa ca nu am primit niciun tratament!
Nu stiu ce ar trebui sa fac!Ma puteti ajuta, va rog, cu o explicatie ca sa inteleg cauza pilozitatii excesive?
Sunt fata, am 19 ani si ma confrunt cu o pilozitate excesiva si prezenta parului in locurile in care in mod normal nu ar trebui sa fie prezent(in jurul sanilor, pe absoment si fata)
Am facut la recomandarea medicului analize :DHEA si testosteron si aceastea au fost in limitele normale asa ca nu am primit niciun tratament!
Nu stiu ce ar trebui sa fac!Ma puteti ajuta, va rog, cu o explicatie ca sa inteleg cauza pilozitatii excesive?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilozitate excesiva pe brate, burta si spate...
- 3Ce pot sa fac pentru a scapa de pilozitate!
- 5Testosteron cu mult peste normal
- 6pilozitate excesiva
- 14par in exces
- 3pilozitate la baietei
- 3pilozitate pubiana bebelus
- 7Exces de pilozitate ajutor
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 1Pilozitate... exista alternative la tratamentul cu anticonceptionale pentru estrogen scazut?
- 4Copil maimuta
- 1Problema urgenta, penis
- 0Dereglare hormonala...pilozitate excesiva pe fata și kg acumulate
- 1Mult par pe corp
Mai multe informații despre: Pilozitatea faciala inestetica pilozitatea excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: