CE POT FACE?

05-04-2007
SORINICA
Nu este medic/terapeut
SORINICA
NU MAI AM CHEF SA FAC DRAGOSTE CU SOTUL MEU.EL MA IUBESTE FOARTE MULT SI NU VREAU SA-L DEZAMAGESC.CATEODATA FAC DRAGOSTE CU EL SA NU-L SUPAR DAR EU NU SIMT NIMIC. CE SA FAC ? SUNTEM IMPREUNA DE 10 ANI SI AVEM O FETITA FOARTE FRUMOASA, NE INTELEGEM BINE, DAR NU SI IN PAT.
AJUTATI-MA VA ROG!!!!!!
2 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
malexcs
Nu este medic/terapeut
malexcs
Buna Sorinica.Sfatul meu ar fi incercati ceva nou ceva ce nu ati mai facut pina acum.El stie ca tu nu simti nimic si ca o faci doar pentru placerea lui?Incearca sa-i spui si lui lucrul acesta, stati de vorba despre problema ta.Spune-i ce sa faca, cum sa faca, ce ti-ar place tie sau ce crezi ca ar fi bine.Zici ca te iubeste.Asta inseamna ca nu va refuza sa faca nimic din ceea ce ti-ar place tie sau ti-ar face tie bine.Oricum, pentru "'boala'' ta nu exista medicamente la farmacie, acestea se gasesc doar in mintea voastra si totul depinde numai de voi doi.
0
02-02-2009, ora 19:05
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
Buna Sorinica.Voua va lipseste acel ceva care sa va faca spontani cum erati odata.. Eu iti propun jocuri erotice ce sa va placa si sa va faca sa vreti mai mult si mai des. De exemplu, din propia experienta iti spun, este super tare inelul cu vibratii de la durex. Incearca'l nu costa mult, tine maxim 10 ore si e super senzatie si sigur o sa'ti placa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici