Ce pot face? in ultima perioada m-am cam ingrasat
![anxiar](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Am 30 de ani, 1.82 si 85-87kg, in ultima perioada m-am cam ingrasat.
De mult timp am o problema, dimineata eu de fel mananc, o mica gustarica, gen un croissant, un sandvis si apoi beau cafeaua.
Ideea este ca daca apoi nu mananc pana la ora 12:00 sunt irascibil si ma doare si capul... iar altii poate nu mananca pana la ora 13:00 nimic si pur si simplu sunt mai plini de energie decat mine.
Am 30 de ani, 1.82 si 85-87kg, in ultima perioada m-am cam ingrasat.
De mult timp am o problema, dimineata eu de fel mananc, o mica gustarica, gen un croissant, un sandvis si apoi beau cafeaua.
Ideea este ca daca apoi nu mananc pana la ora 12:00 sunt irascibil si ma doare si capul... iar altii poate nu mananca pana la ora 13:00 nimic si pur si simplu sunt mai plini de energie decat mine.
1 comentarii
![Psiholog Chițimuș Cristina](/arata_img.php?img=cont_210190.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Ar fi indicat sa consultați un medic nutritionist. Apetitul alimentar este influențat si de diverse medicamente, cum ar fi cele din sfera psihiatrica. Un medic nutritionist va sti ce regim sa va propună sa urmati in functie de condiția dvs. medicală.
Ar fi indicat sa consultați un medic nutritionist. Apetitul alimentar este influențat si de diverse medicamente, cum ar fi cele din sfera psihiatrica. Un medic nutritionist va sti ce regim sa va propună sa urmati in functie de condiția dvs. medicală.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul