Ce boli nu pot fi depistate la ex. neurologic?
CE BOLI NU POT FI DEPISTATE LA EXAMENUL NEUROLOGIC???
1 comentarii
Am un baietel de un anisor, de la 3 saptamani de viata este extrem de agitat, toata noaptea se foieste, mai si geme. Am fost cu el la medici, mi-au zis ca nu are nimica si ca asta e natura lui. Mi-e frica sa nu fie ceva legat de nastere fiindca a fost cianozat, nu a plans imediat, avea cordonul omblical invartit. In urma cu o luna si ceva a inceput sa faca prin somn niste spasme ca niste tresariri simple sau clonice la picioare, fund apoi urca spre spate, maini si cateodata misca putin si capul. Atunci cand le face nu se incordeaza si nu isi scimba expresia fetei, doar la cele putin mai puternice tresare putin si isi schimba pozitia. Dar problema e ca aceste mioclonii persista aproape toata noaptea si parca totusi il deranjeaza. Am uitat sa va spun ca mi-a cazut de doua ori din pat si mi-e frica sa nu fie asta cauza. Va rog sa-mi spuneti daca ati patit asa ceva, pentruca sunt foarte ingrijorata.
Multumim mult. Va pup si toate cele bune!
Multumim mult. Va pup si toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete