Ce boala am? zona genitala rosie, cojite care daca sunt rupte provoaca sangerare, mancarime

05-01-2007
IonescuIoana
Nu este medic/terapeut
IonescuIoana
Am aproape 18 ani, nu am mai avut relatii sexuale de 8 luni(niciodata neprotejat) iar de vreo 5 luni am observat ceva neinregula in zona genitala.S-a inrosit zona si parca e delimitata...au aparut pe labii si deasupra clitorisului mici cojite care daca sunt rupte provoaca sangerare.de asemenea produc mancarime.De asemenea am impresia ca secretia vaginala a devenit mai vascoasa.As vrea sa stiu ce am fara sa consult inca un medic.Nu stiu daca ar trebui sa vad un medic ginecolog sau un dermatolog.astept un mesaj -
2 comentarii
0
08-01-2007, ora 00:00
morrigan
Identitate neconfirmată
morrigan
e o posibila ciuperca.mergi la un consult si acolo iti vor zice precis de ce natura e! succes si sanatate
0
31-01-2007, ora 00:00
andreiuca
Nu este medic/terapeut
andreiuca
exact cum a spus si morrigan e posibil sa fie o ciuperca, de exemplucandida, care nu o faci neaparat daca ti-ai inceput viata sexuala sau nu, chiar si virginele o fac.trebuie neaparat sa mergi la medic ca sa nu dai in altele mai grave.de la o simpla infectie poti sa ai rana pe col si nu ti-ai dori sa afli la ce poate duce rana pe col.pa pa
Adaugă un comentariu / răspuns