Ce ati face daca...

37 comentarii 1 2
0
10-06-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Mihaela, evita sa te mai acuzi !
Si eu am obiceiul sa ma simt vinovata de te miri ce si nu este deloc bine, nu este constructiv.
Daca Dumnezeu ne iubeste, suntem si noi datori sa ne iubim propria persoana. A te acuza pe tine este acelasi lucru cu faptul de a acuza pe altul.
Incearca sa fii mai detasata, sa nu te mai simti in culpa la tot pasul.
Doamne ajuta!
0
10-06-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Buna fetelor!Mihaela, ti-am zis de operatie pt ca mi se pare ceva mai simplu decat sa iei pastile toata viata ce au si efecte adverse, pe perioade de ani iti pot afecta vreun organ, nu stii cat de buna e doctora sau cu cata atentie iti prescrie medicamentele si daca nu scapi de problemele cu tiroida o sa ai toata viata probleme cu psihicul!In cartile mele scrie foarte bine ce influente are hipotiroidismul asupra sistemului nervos si crede-ma ca eu daca aveam aceste stari ma duceam la psihiatru pt ca par simptomele unei boli psihice deci nu-s influente minore!Am vazut o gramada femei tinere pe la Parhon si am urmarit discutii pe un forum legate de problemele endocrinologice si mai multe persoane ce luau medicamente de ani se tot plangeau de una si alta asa ca am o parere proasta despre siguranta medicamentelor!Numai bine.
0
13-06-2007, ora 00:00
miky75
Nu este medic/terapeut
miky75
Buna fetelor!Ce mai faceti?
Greece woman eu ma multumesc deocamdata cu tratamentul asta de glanda, am mai citit si eu cate ceva despre influientele negative ale hipotiroidismului, dar deocamdata ma multumesc asa.

Anastasia, ce mai faci? Cum iti mai este?
Eu am de munca la serviciu si sunt cam obosita, abia astept poate imi iau doua saptamani in septembrie si ma duc la mare sau macar sa stau acasa. S-ar putea sa-mi iau si un concediu medical pentru ca imi schimba medicatia si o sa ma mai odihnesc.
Ce ma deranjeaza e ca acasa stau cu mama soacra si nu prea mi-am facut un loc al meu, care sa aiba amprenta mea, unde sa ma simt eu bine, dar sper ca dupa ce zugravim sa ne luam mobila noua in camera sa-mi fac cum imi place.Ca sa ma simt bine si in perioadele cand stau acasa.
Uneori nu-mi vine sa stau acasa, parca imi tot vine sa ies, sa stau la aer.Iar de vaitat, nu te mai asculta nimeni, nu mai poti sa te vaiti.

Voi ce mai faceti?
Cum va mai simtiti?
Numai bine si astept un semn de la voi!
0
13-06-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga Mihaela, eu nu m-am simtit zilele astea prea bine, pentru ca sunt inainte de problema lunara.
Am luat ieri doctorii: rudotel, Zyprexa si carbamazepin( doctorita mi-a dat pentru ca ii spusesem ca aveam stari depresive).
M-am indispus rau cand m-am gandit ca nu ma simt in stare sa muncesc sau sa invat si mi s-a facut rau.
Sper sa depasesc si de data aceasta.
Numai bine tuturor!
0
15-06-2007, ora 00:00
miky75
Nu este medic/terapeut
miky75
Draga Anastasia,
Eu cand mai am perioade proaste incerc sa gandesc pozitiv, este si un site DaMaiDeparte.ro foarte frumos. Incerc sa inlocuiesc gandul negativ cu unul pozitiv sau sa gasesc opusul celui negativ sa transform in avantaje in favoarea mea, sau cum spunea psiholoaga mea fiecare gaura neagra are si opusul una alba, intodeauna exista si opusul ei asa ca hai sa-l cautam.

Eu m-am simtit bine in ultimul timp si desi fac multe lucruri mecanic, le fac, asa cum sunt incerc sa-mi inving starile proaste.Doua luni de acum in colo la serviciu voi avea mult de munca si incerc sa ma axez doar pe acest lucru, dupa aceea cand va fi mai lejer am sa incerc sa mai fac si altceva.Deocamdata sunt la faza de cautare, incerc sa gasesc inca o pasiune sau ceva ce as putea face pe langa serviciu.

Imi place sa cred ca mai exista oameni ca mine si nu vreau sa ma las, cu riscul de a ajunge in spital vreau sa depasesc aceasta stare de stationare.O trecere la maturitate, asa mi se spune ca nu m-am maturizat si ca nu-mi asum responsabilitati.

E greu, dar si cu ajutorul tratamentului si cu dorinta de a realiza ceva sper sa reusesc.

Nu cred ca mintea mi-a jucat feste sper doar ca Dumnezeu sa ma vada ca ma straduiesc si sa ma ajute asa cum a mai facut-o de multe ori.

Nu mai fii trista, nu te lasa incearca sa -ti gasesti un serviciu, eu cred ca inca mai exista oameni intelegatori si sufletisti care sa te ajute.
Mie imi place sa ajut oamenii si cred ca nu sunt singura.

Numai bine, si astept sa-mi mai scrii despre trairile tale.
0
15-06-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Buna, Mihaela, inca sunt necajita ca la varsta mea mi-am cam inchis viata, nu mai am curaj sa fac nimic, si nici rabdare.
Cand imi amintesc cum era la serviciu, imi piere tot curajul.
Ma batea gandul sa dau la o facultate, dar am renuntat si la asta.
Partea buna a lucrurilor este ca pot dormi cat vreau si ai mei ma iubesc.
Pacat ca am o fire patimasa si imi doresc asa mult de la viata!
0
17-06-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Buna fetelor!Anastasia nu cred ca ti-ai inchis viata si ca in perioadele tale bune poti incerca sa profiti la maxim de viata si sa-ti indeplinesti mici dorinte!Mihaela cred ca Dumnezeu te vede si o sa te ajute si in continuare toata treaba este sa nu-ti pierzi credinta in momentele dificile!
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  • Spiritualitatea poate crește calitatea vieții pacienților cu insuficiență cardiacă
  •