ce ar trebui sa mananc?

de cateva luni de cand am plecat in alt oras la facultate, pot spune ca mi s-a distrus parul, s-a despicat cum nu l-am mai avut vreodata, si unghiile au inceput sa mi se rupa, ceea ce nu se intampla pana acum... multe persoane mi-au spus ca e posibil din cauza alimentatiei, pt ca nu mai mananc ca inante macar o data pe zi mancare gatita... si nu stiu cum as putea sa compensez lipsa acesteia... poate cineva sa ma ajute cu vren sfat?
2 comentarii

buna sunt roxana si am 13 ani pt varsta mea colegi zic ca sunt foarte grasa incerc sa ma aptin sa slabesc dar nu reusesc am doar 50 kg si nu stiu ce sa fac sa incerc sa mai slabesc sau nu ?daca da cum sa fac acest lucru?ce sa mananc?

roxana esti mult prea mica pt a tine un regim esti in crestere iar corpul tau este intr o continua schimbare si are nevoie de multe vitamine pt a creste si a se dezvolta frumos.eu te sfatuiesc sa incepi sa faci un spor precum atletismul astfel corpul se av dezvolta si mai armonios si te vei simti si mai bine, mai increzatoare in propriile forte si incearca sa nu mai mananci chipsuri sau dulciuri multe pt ca sunt extrem de daunatoare.crede-ma ca si eu eram grasuta la varsta ta dar m am schimbat f mult, sportul a jucat cei drept un rol f important in aceasta schimbare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul