caz de impotenta? va rog sa ma lamuriti

25-03-2007
jdemii
Nu este medic/terapeut
jdemii
as avea o intrebare mai neobisnuita... exista nervi pe pulpa piciorului, circa 15 cm sub regiunea genitala, care fiind afectati in urma unei operatii vechi de 2 ani sa provoace un grad mai scazut sau mai ridicat de impotenta?
barbatul la care fac referire a suferit un accident, a purtat o perioada tija iar acum are o cicatrice.perioada de erectie este foarte scurta si actul sexual nu este finalizat.as dori sa ma lamuriti daca este posibil, ca o greseala din timpul acelei operatii sa fi cauzat impotenta.

astept un raspuns din partea dvs!
multumesc anticipat
3 comentarii
0
26-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este dificil de spus daca tulburarea de dinamica sexuala are legatura cu accidentul sau nu, deoarece nu ati spus in ce masura a fost afectata coloana vertebrala!
In principiu, leziunea care o prezentati nu pare sa aiba legatura cu disfunctia sexuala, pentru simplul motiv ca nervii pleaca din coloana vertebrala, deci dintr-o pozitie mai sus decat coapsa!
Oricum, pentru clarificarea problemei, trebuie mai multe examene : chirurgical, neurologic, sexologic.
0
26-03-2007, ora 00:00
jdemii
Nu este medic/terapeut
jdemii
Din cate stiu, coloana vertebrala nu sufera nici o afectiune.chiar astazi am citit un articol, un caz in care barbatul si-a amputat ambele picioare complet iar apoi a devenit tatal a 3 copii.
In final, tind sa cred ca operatia nu a are nici o legatura cu cele mentionate mai sus, ci el are o problema.

oricum va multumesc pentru raspuns si mai astept si alte pareri.
0
19-01-2022, ora 22:19
Ionuț@
Nu este medic/terapeut
Ionuț@
Va salut, vreau și eu un răspuns d-le doctor de doua luni mia ieșit pe meatul urinar o mica escrecenta de culoarea pielii nu ma doare și nu ustura iar pe parte opusa tot în capul penisului se vede o mica vânătaie dak ma puteți ajuta cu un raspuns va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  •