Impotenta o perioada de timp

15-12-2007
florin26
Nu este medic/terapeut
florin26
Imi doresc foarte mult si as vrea sa stiu daca se poate acest lucru? As vrea sa stiu daca exista vre-o operatie in urma careia sa raman impotent o anumita perioada de timp (un an sau doi) si dupa aia sa revin la normal.Deasemenea in acest timp as vrea sa am placere sexuala si sa ejaculez(prin sex oral sau masturbare).se poate acest lucru?
7 comentarii
0
16-12-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Nu crezi ca iti doresti prea multe? Mai bine ai incerca sa faci ceva pentru a-ti trata acest egoism anormal!
0
22-12-2008, ora 20:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
florin26 din romeo te-ai transformat in florin acum, dar tot peste aceleasi raspunsuri dai!!Asa cum ti-am mai zis si eu:Doamne ce idei aveti!!
Organul sexual nu este facut din plastic ca sa il manevrezi tu cum vrei!!
Dumnezeu sa iti lumineze mintile acum de sarbatori!!
Numai bine
0
23-12-2008, ora 13:16
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
DOAMNE DUMNEZEULE tu auzi sau mai bine zis constientizezi ce iti doresti? In primul rand te contrazici mai rau ca un copil de 2 ani: spui ca iti doresti sa existe o operatie in urma careia sa ramai impotent timp de 1 an sau 2, dupa care spui ca in acest timp iti doresti si sa ai parte de placere sexuala, sa ejaculezi prin sex oral sau masturbare...

NU SE POATE ASA CEVA...nu poti sa fi in acelasi timp si impotent si sa ai placere sexuala, sa ejaculezi etc.; ori esti impotent si nu ai parte de NIMIC, ori esti potent si ai parte de tot ce iti doresti (atat activitati sexuale normale cat si anormale, sau eu stiu ce altceva iti mai doresti)...

Esti primul barbat care isi doreste sa devina impotent! Ai foarte mare grija ce iti doresti, pentru ca ti se poate intampla; mintea umana este ca un turn de emisie al unei televiziuni, emite unde, care sunt captate si transformate in realitate conform legii atractiei universale care merge printre altele pe principiul actiunii si reactiunii (in cazul tau actiunea este faptul ca vrei sa ramai impotent pe o perioada determinata, iar reactiunea va fi chiar IMPOTENTA).
Reflecteaza, gandeste-te, analizeaza si incearca sa iti doresti lucruri mai normale!

AAAA.egoismul este intr-un fel sau altul un simptom al unei tulburari psihotice endogene; daca tot ai in continuare asemenea dorinte cred ca ar trebui sa iti doresti sa ajungi si la un psihiatru!

Nu mi-o lua in nume de rau, vreau doar sa te ajut, macar sa constientizezi !!!

Sarbatori Fericite si Multa Sanatate!

Salut!
0
23-12-2008, ora 16:23
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Nu cred ca se referea la impotenta ci la steriliate sau infertilitate(cred ca a auzit pe undeva ceva despre vasectomie).Dar daca nici nu cunoaste termenii, ce rost mai au discutiile.
0
23-12-2008, ora 18:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu se refera sigur la vesectomie, pt ca el doreste sa devina impotent din cauza sotiei lui care a avut niste probleme cu ovarele, in urma carora i-au fost extirpate!!Daca dati un click pe id-ul lui, o sa vedeti toate intrebarile postate de el, inclusiv cea de care va vb, la care i-am si raspuns mai demult!Dar ma gandeam ca in urma raspunsurilor primite o sa isi dea seama de risc, numai ca el continua sa isi doreasca acelasi lucru!
Nick, nici eu nu am mai auzit pana acum ca un barbat sa isi doreasca atat de mult sa devina impotent ;)))))))))
Dar mai sunt si exceptii ;))))))))) Problema e ca mai nou si-a facut un tatuaj pe penis si s-ar putea sa i se indeplineasca dorinta ;)) Ce sa mai zic...
Multa sanatate!
0
23-12-2008, ora 19:26
Medicina naturista, complementara, alternativa
Jackie, acest domn doreste sa ramana impotent pentru a fi a nu o stanjeni pe sotia sa; vrea sa piarda "ceva" din aparatul reproducator cum si sotia dansului si-a pierdut ovarele probabil in urma unei endometrioze sau orice alta patologie care in urma unei complicatii impune si necesita ablatia ovarelor.Acest om sufera teribil si eu l-am judecat, nu-mi vine sa cred, sper sa ma ierte!

In orice caz, nu este cazul sa se gandeasca la asa ceva, poate gasi mai multe solutii care sa nu depaseasca sfera normalului!

Numai Bine!
0
23-12-2008, ora 20:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Banuiesc ca i-ai citit comentariile, dar oricare ar fi fost situatia, nu este nevoie sa apeleze la astfel de interventii doar ca sa ii confere sotiei increderea in el!!O poate face si in alte moduri!Sper sa gaseasca alte solutii :))
Pupic Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  •