impotenta

06-01-2010
cristianbanc
Nu este medic/terapeut
cristianbanc
Am fost azi la un control la On Clinic si mi s-a recomandat un tratament de cel putin 10 zile cu Sadoxon si Maxon doua produse destul de scumpe care la o cautare pe internet nu da nici un rezultat!As dori sa stiu daca cineva a mai folosit asa ceva si ce substanta activa contin produsele respective si daca dau rezultate?Probabil ca se vand sub brand-ul ON Clinic!Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
06-01-2010, ora 22:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti mai degraba la un medic homeopat in loc sa dati banii pe aceste medicamente scumpe care nu prea au cum sa ajute. Impotenta are cauze subtile si des psihice care nu se vindeca cu astfel de toxine chimice.
0
25-11-2013, ora 10:53
damian01
Nu este medic/terapeut
damian01
Eu am obtinut rezultate faine cu suplimentul Vigrax. Produsul e destul de puternic si actioneaza destul de rapid, chiar daca e facut doar din plante. Cel putin la mine primele rezultate au aparut dupa 2 saptamani de la utilizare! Am terminat tratamentul de 3 saptamani si pana acum rezultatele obtinute nu au disparut. Sper sa nu ma trezesc ca dupa o perioada o sa am iarasi probleme. Dar asta doar timpul poate sa o demonstreze!
0
16-12-2013, ora 10:18
florinels
Nu este medic/terapeut
florinels
E ok suplimentul ala Damian. Eu l-am luat de pe http://vigrax.ro si am urmat un tratament de 2 luni cu el. Rezultatele pe care le-am obtinut cu el sunt multumitoare. Mi-am imbunatatit viata sexuala si rezist mlt mai mult in timpul partidelor. Daca rezultatele astea or sa ramana si in continuare o sa fie super!
0
01-02-2017, ora 10:36
ls12
Nu este medic/terapeut
ls12
Ceva efecte secundare? pe site scrie ca trebuie respectat un program?!?! Ati consultat vreu urolog/pshiholog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  •