impotenta
Am fost azi la un control la On Clinic si mi s-a recomandat un tratament de cel putin 10 zile cu Sadoxon si Maxon doua produse destul de scumpe care la o cautare pe internet nu da nici un rezultat!As dori sa stiu daca cineva a mai folosit asa ceva si ce substanta activa contin produsele respective si daca dau rezultate?Probabil ca se vand sub brand-ul ON Clinic!Va multumesc anticipat!
4 comentarii
Mergeti mai degraba la un medic homeopat in loc sa dati banii pe aceste medicamente scumpe care nu prea au cum sa ajute. Impotenta are cauze subtile si des psihice care nu se vindeca cu astfel de toxine chimice.
Eu am obtinut rezultate faine cu suplimentul Vigrax. Produsul e destul de puternic si actioneaza destul de rapid, chiar daca e facut doar din plante. Cel putin la mine primele rezultate au aparut dupa 2 saptamani de la utilizare! Am terminat tratamentul de 3 saptamani si pana acum rezultatele obtinute nu au disparut. Sper sa nu ma trezesc ca dupa o perioada o sa am iarasi probleme. Dar asta doar timpul poate sa o demonstreze!
E ok suplimentul ala Damian. Eu l-am luat de pe http://vigrax.ro si am urmat un tratament de 2 luni cu el. Rezultatele pe care le-am obtinut cu el sunt multumitoare. Mi-am imbunatatit viata sexuala si rezist mlt mai mult in timpul partidelor. Daca rezultatele astea or sa ramana si in continuare o sa fie super!
Ceva efecte secundare? pe site scrie ca trebuie respectat un program?!?! Ati consultat vreu urolog/pshiholog?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 2Impotent?
- 1ar putea impotenta aparuta la virsta de 65 ani sa duca la o gelozie bolnava?
- 4impotent.. vreau sa fiu un om normal
- 3impotenta, transpiratii foarte abundente...
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 3Referitor la impotenta aparuta prematur
- 4impotenta sau.
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 19impotenta?
- 7simptome care duc la impotenta la 24 de ani?
- 5probleme cu penisul...
- 0impotenta? sau ce...
- 3sotul prietenei mele a scapat de impotenta prin reflexoterapie
- 4am devenit impotent dupa ce am donat sange
- 1Ce remedii naturiste pentru tratarea impotentei cunoasteti?
- 1Impotenta si anxietate, 20 de ani
- 1Tahicardie sinusala data de pastile
Mai multe informații despre: Impotenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: