care sa fie?

10-08-2007
buza
Nu este medic/terapeut
buza
Buna ziua! Care sa fie? Acum 4 luni am mers la dr ptr un control de rutina. Totul Ok asa ca a venit vorba si de anticontraceptie si mi s-a recomandat janinne. Nu am luat insa nici contraceptiv(din motive banale).Acum putin timp mi-am facut testul babes-papanicolau pentru ca era timpul (odata pe an) dar am fost la consultatie la un alt medic(primul plecat in strainatate fiind). Testul a iesit negativ iar discutia a ajuns(bineinteles) la contraceptive. Mi s-a recomandat Yasmin. Pentru ca parerea a fost impartita.vreau sa ma hotarasc:sa fie janinne sau yasmin? Deci...care sa fie, si de ce? Multumesc frumos!(este prima oara cand iau anticonceptionale0
1 comentarii
0
15-08-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cele două sunt din aceeaşi clasă. Yasmin ar produce ceva mai rar îngrăşare, fiind, în acelaşi timp, cel mai scump.
Mai multe detalii puteţi afla dintr-un mai vechi articol de-al meu, vizibil aici:
http://www.doctordragomir.ro/Contraceptie.htm
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul