Care este starea dupa operatie de tiroida?
Pentru Byanco si Marquez: ati obtinut cumva opinia unui medic, in ceea ce priveste cresterea Antitg? La fel se intampla si la mine; din martie pana acum au crescut destul de mult. Doar aceasta crestere nu poate duce automat la concluzia unei recidive, de aceea ma gandesc ca un medic poate decide ce e de facut in continuare- eu am obtinut programarea la endocrinologie peste ceva timp, de aceea as fi vrut sa stiu care este linia de urmat in aceasta situatie. Multa sanatate va doresc!
Buna seara. Pe 9 iulie am programare, voi scrie dupa ce voi avea informatii. Sanatate!
Va doresc sa primiti doar vesti bune!!! Eu de-abia pe 22 iulie am obtinut programare la endocrinologie. Sanatate multa!
Buna ziua din nou, revin cu informatii: am adresat o intrebare in legatura cu cresterea Anti Tg, d-lui Dr. Tupea, pe site-ul Dumnealui si a avut amabilitatea sa imi raspunda. Se pare ca valoarea nu a crescut atat de mult incat sa se puna problema unei recidive, iar abordarea este de urmarire in continuare a valorilor Tg si Anti Tg la un interval de 4-6 luni. Puteti citi intrebarea si raspunsul pe sursa indicata. Multa sanatate si incredere va doresc!
Am citit, multumesc. Ce am observat insa este faptul ca dvs ati facut analizele la doua laboratoare diferite. Eu am inteles, atat de la dr. Goldstein, cat si de pe acest forum, ca analizele trebuie facute la acelasi laborator pentru a putea fi comparate si urmarit trendul.
Asa este, nu trebuia schimbat laboratorul, de aici si panica, pentru ca nu putem compara "mere cu pere". Vom repeta analizele, acum astept si controlul endo de la sfarsitul lunii. Sanatate multa va doresc!
Buna seara. Am fost astazi la control. In opinia dr. Goldstein, cresterea anticorpilor de la 22 la 30 nu ridica nicio suspiciune.
Probabil ca ati avut un rezultat bun si la ecografie, din cate stiu se coreleaza valorile analizelor de sange cu aspectul ecografic. Multumesc ca impartasiti cu noi vestile bune!
Bună seara.Dupa cum ați spus și dumneavoastră medicul mi-a zic ca analizele au fost făcute în locuri diferite și nu își poate da cu părerea, dar ecografic totul era bine.Le-am refăcut la Synevo și au ieșit în limita.O seară bună și multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme cu tiroida?
- 34Chist tireoglos sau branhial
- 3analize medicale.. glanda tiroida
- 3tiroida?sau ce?
- 3probleme cu tiroida
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 0Analize pentru tiroida
- 4Fibrom la 27 ani
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 0Analize tiroida.
- 4Operatie tiroida
- 0Tiroida si sarcina
- 3Rezultatul in urma operatiei de tiroida
- 2Analiza glanda tiroida
- 2luare in greutate dupa operatie tiroida
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 0tiroidita cronica cu normotiroidie
- 0Operatie tiroida - Nodul suspect oncologic