Care este cea mai buna metoda de albire a dintilor?
Am 49 de ani, fumez si beau cafea, dintii mei sunt subtiri si colorati urit.
Care este cea mai buna, moderna, metoda de albire? Stomatologul pe care l-am consultat mi-a spus ca metoda lui dureaza 1 ora, cu lampa in cabinet si gutiere si costa doar. 400 ron pe ora. Ca as avea nevoie de 3 sedinte, 3 ore. Mi se pare foarte scump si caut alternative. Deci, intrebarea mea este: care e metoda cea mai buna?
Multumesc frumos.
Care este cea mai buna, moderna, metoda de albire? Stomatologul pe care l-am consultat mi-a spus ca metoda lui dureaza 1 ora, cu lampa in cabinet si gutiere si costa doar. 400 ron pe ora. Ca as avea nevoie de 3 sedinte, 3 ore. Mi se pare foarte scump si caut alternative. Deci, intrebarea mea este: care e metoda cea mai buna?
Multumesc frumos.
2 comentarii
Bună ziua!
Într-adevăr albirea este o opțiune. Trebuie, însă, să aveți în vedere faptul că albirea produsă nu va fi una spectaculoasă, iar rezultatele se vor pierde după aproximativ 6 luni, motiv pentru care intervenția ar trebui reluată după acest interval de timp.
Fațetele dentare sunt o altă opțiune, însă, acestea implică șlefuiri dentare, care deși sunt minime, presupun pierderi de țesut dur neafectat, fiind astfel vorba de intervenții invazive.
În principiu, orice intervenție legată de estetica dentară presupune costuri destul de ridicate.
Într-adevăr albirea este o opțiune. Trebuie, însă, să aveți în vedere faptul că albirea produsă nu va fi una spectaculoasă, iar rezultatele se vor pierde după aproximativ 6 luni, motiv pentru care intervenția ar trebui reluată după acest interval de timp.
Fațetele dentare sunt o altă opțiune, însă, acestea implică șlefuiri dentare, care deși sunt minime, presupun pierderi de țesut dur neafectat, fiind astfel vorba de intervenții invazive.
În principiu, orice intervenție legată de estetica dentară presupune costuri destul de ridicate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dinti nu prea albi, dar nici galbeni...
- 3albire dinti
- 2tratament albire a dintilor
- 8Exista tratamente pentru albirea dintilor fara sa afecteze smaltul dintilor?
- 5metoda de albire a dintilor
- 6tratament de albire a dintilor - costuri
- 3Tratament albire dinte
- 2Albire dentara
- 2Albirea dintilor imbracati
- 0dinti albi
- 2Albire Dinti
- 1Albire dentara cu 6% Hydrogen Peroxide
- 1Albire dinti
Mai multe informații despre: Albirea dintilor Albirea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: