Exista tratamente pentru albirea dintilor fara sa afecteze smaltul dintilor?

17-05-2009
LUMI27
Nu este medic/terapeut
LUMI27
Buna ziua! As dori sa stiu daca exista si tratamente pentru albirea dintilor si fara sa afecteze smaltul dintilor. De asemenea daca daca exista si tratamente pe care sa le poti face acasa, in afara de paste de dinti "minune" care nu intotdeauna sunt bune (ele doar intretin). va rog daca se poate sa-mi raspundeti. Multumesc!
8 comentarii
0
17-05-2009, ora 19:03
Dr. Ghise
Identitate neconfirmată
Dr. Ghise
Exista doua tipuri de tratamente de albire: cea care se efectueaza in cabinetul stomatologic si in care actiunea materialului de albire este potentata de diverse tipuri de lumina-dintre care cea mai eficienta este lumina laser; al doilea tip de albire se efectueaza de catre pacient acasa, prin purtarea unor gutiere in care se introduce materialul de albire ; cat despre gradul de afectare a smaltului dintior, parerile sunt impartite, nu este bine ca aceste albiri sa se efectueze prea des, dar daca se fac o data -maxim de doua ori pe an, in general nu sunt probleme.
0
04-06-2009, ora 23:39
Dr. Florin Cofar
Stomatologie, TIMISOARA
Dr. Florin Cofar
De asemenea kiturile noi de albire includ fortifianti / desensibilizanti care se folosesc alternativ cu substantele de albit. Dar in principiu dupa cum spunea si Dr. Ghise, ideea e sa nu faci exces si esti safe.
0
20-08-2009, ora 22:20
ralukyss
Nu este medic/terapeut
ralukyss
eu am auzit ca sarea de lamaie este buna pt albirea dintilor!
0
30-09-2013, ora 14:06
marceldam
Nu este medic/terapeut
marceldam
Eu folosesc de cateva saptamani de zile un kit de albire numit Ibright. Produsul e destul de eficient si are mai multe comp[onente care ajuta sa ai dintii albi pe o durata mai lunga de timp.
0
11-10-2013, ora 10:09
sergiulaur
Nu este medic/terapeut
sergiulaur
Am vazut si eu ceva reclame la produsul ala Marcel, si mi s-a parut interesant. Adica nu cred ca sunt multe produse de genu in Romania. Ce mi-a mai placut la kit-ul asta e ca gelul de albire nu ustura deloc limba(asa zicea:)
Un avantaj mare e ca isi face efectul destul de repede, adica in 5 zile o sa ai dintii albi. Mie mi-a displacut dintotdeauna sa-mi albesc dintii la stomatolog, pentru ca de fiecare data se intampla ceva imprevizibil. Asa acasa e mult mai simplu si mai ieftin:)
0
17-06-2014, ora 15:07
pena8
Nu este medic/terapeut
pena8
Si eu am folosit kit-ul asta de albire. Nu mi-a albit dintii in 5-7 zile asa cum scria pe sit-ul lor, dar in aproape 2 saptamani de folosire am ajuns la nuanta maxima de alb. Acum nu-mi ramane decat sa am grija de nuanta dintilor mei si sa fac tot ce este posibil pentru a avea dinti sanatosi si curati!
0
21-07-2014, ora 14:48
zizilea
Nu este medic/terapeut
zizilea
In ultima perioada kit-urile de albire a dintilor reprezinta o varianta destul de buna la albitul in cabinetele stomatologice. Principalele avantaje sunt date de faptul ca nu afecteaza smaltul dentar si ca sunt mult mai comode!
0
25-07-2014, ora 12:25
Cerbumaria
Nu este medic/terapeut
Cerbumaria
Buna, acum 3 luni mi-am facut albire dentara in cabinet. Am stat 20 de min pe scaun. Mi s-au albit dintii vizibil, dar urmatoarele 3 ore nu au fost cum ma asteptam pt ca am avut o durere de gingii de nu stiam ce-i cu mine. Nu mi-a trecut cu nici o pastila. Acum na! Sufera baba la frumusete. Am mai incercat si kituri de albire, dar e greu cu ele. Recomand albirea dar raaaarrrr... O data la mult timp. Oricum albirea in cabinet tine pana la 3 ani asa ca... :)

Cerbu Maria
http://bucuresti.smilefactory.ro/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Expunerea copiilor la bisfenol A și alte substanțe toxice le-ar putea afecta smalțul dinților
  • Tratamentele de albire a dinților pe bază de dioxid de titan – mai puțin dăunătoare
  • Cele mai bune practici privind albirea dentară
  • Metode naturale de a albi dinții
  • Nanoparticulele pot fi soluția de ultimă generație pentru albirea dinților
  • Acizii din băuturile fără zahăr pot eroda smalțul
  •