Albire dentara cu 6% Hydrogen Peroxide
Buna ziua,
Am primit de la medicul stomatolog un kit de albire dentara cu hidrogen peroxid 6%. As dori sa stiu cum se utilizeaza, daca dupa ce tin gutierele 4-5 ore trebuie sa mananc numai alimente albe, precum am procedat si in cazul albirii cu lampa.
Dintii vor fi mai sensibili dupa albire?
Multumesc,
Andreea
Am primit de la medicul stomatolog un kit de albire dentara cu hidrogen peroxid 6%. As dori sa stiu cum se utilizeaza, daca dupa ce tin gutierele 4-5 ore trebuie sa mananc numai alimente albe, precum am procedat si in cazul albirii cu lampa.
Dintii vor fi mai sensibili dupa albire?
Multumesc,
Andreea
1 comentarii
Bună ziua!
Recomandările sunt aceleași ca în cazul albirii cu lampa. Pentru 2-3 zile după efectuarea protocolului de albire va trebui să evitați consumul alimentelor și băuturilor decolorante, deci să consumați doar alimente și băuturi albe sau incolore, să beți mai multă apă și să aveți în vedere sensibilitatea dentară crescută.
Recomandările sunt aceleași ca în cazul albirii cu lampa. Pentru 2-3 zile după efectuarea protocolului de albire va trebui să evitați consumul alimentelor și băuturilor decolorante, deci să consumați doar alimente și băuturi albe sau incolore, să beți mai multă apă și să aveți în vedere sensibilitatea dentară crescută.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa un tratament pt albirea dintilor mi-a aparut o forma de candidoza orala
- 3albire dinti
- 5Cum as putea avea dinti mai albi?
- 8Exista tratamente pentru albirea dintilor fara sa afecteze smaltul dintilor?
- 6Albire dinti?!
- 5Albirea dintilor - daunatoare sau nu?
- 5metoda de albire a dintilor
- 6tratament de albire a dintilor - costuri
- 5este recomandata inalbirea dintilor?
- 1Adevarul despre albirea dintilor
- 2Gutiera
- 1bicarbonatul de sodiu albeste dintii dar previne si aparitia cariilor?
- 5Albire dentara cu lampta ZOOM - sfaturi
- 0dinti albi
- 0Albire dentara
- 1Albire dinti
Mai multe informații despre: Albirea dintilor Albirea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: