Gutiera
Salut, sunt student si am nevoie de putin ajutor din partea voastra.. Acum 3 luni am facut un tratament de albire (gutiera care ia forma dintilor si un gel pt albire) prima impresie a fost ceva gen: wow, chiar merge.. povestea sta in felul urmator.. un prieten care a facut exact acelasi tratament, in aceeasi zi cu mine, cu acelasi gel are dinti albi si peste noapte, mie mi se formeaza niste chestii in gura care prin periaj se indeparteaza.. problema e ca sunt nelamurit.. prietenul meu peste noapte spunea ca nu i se formeaza nimic, dimineata are dinti curati.. fara impuritatile acelea pe care le am eu... si nu inteleg dece... de cand am facut tratamentul am o igiena orala normala (la inceput am exagerat recunosc, ma spalam dupa fiecare masa)
am o intrebare: daca pun pasta de dinti cu efect de albire in gutiera mea si las asa peste noapte sa zic.. va afecta cumva sanatatea dintilor mei? gelul de albire e cam scump.. si am de platit facturi si altele..
pasta de dinti imi e accesibila si ma gandeam ca daca pun pasta de dinti cu efect de albire va functiona incet...
eu vreau sa imi pastrez dintii albi, dar periajele pe care le fac nu sunt suficiente..
de aceea doresc sa intreb un medic stomatolog daca este bine sa pun pasta de dinti cu efect de albire in gutiera pe timpul noptii.. Va multumesc!!.
am o intrebare: daca pun pasta de dinti cu efect de albire in gutiera mea si las asa peste noapte sa zic.. va afecta cumva sanatatea dintilor mei? gelul de albire e cam scump.. si am de platit facturi si altele..
pasta de dinti imi e accesibila si ma gandeam ca daca pun pasta de dinti cu efect de albire va functiona incet...
eu vreau sa imi pastrez dintii albi, dar periajele pe care le fac nu sunt suficiente..
de aceea doresc sa intreb un medic stomatolog daca este bine sa pun pasta de dinti cu efect de albire in gutiera pe timpul noptii.. Va multumesc!!.
2 comentarii
FGN, nu te supara, dar nu te "ajuta " nimeni pentru ca probabil nu inteleg ce vreisa spui
Cum adica "ti se formeaza in gura chestii"?
Pe dinti?
Eu mi-am albit dintii cu peroxid de 16%. Da, e scump dar e super bun., Concentratie mai mare -doare al naibii si putini suporta, La mine dupa 4 nopti a fost ok rezultatul
Gelul se indeparteaza de pe dinti dimineata cu periuta cu pasta de dinti
In nici un caz n-am auzit sa se puna pasta de dinti in gutiere peste noapte si nu vad cu te-ar ajuta
Sanatate
Cum adica "ti se formeaza in gura chestii"?
Pe dinti?
Eu mi-am albit dintii cu peroxid de 16%. Da, e scump dar e super bun., Concentratie mai mare -doare al naibii si putini suporta, La mine dupa 4 nopti a fost ok rezultatul
Gelul se indeparteaza de pe dinti dimineata cu periuta cu pasta de dinti
In nici un caz n-am auzit sa se puna pasta de dinti in gutiere peste noapte si nu vad cu te-ar ajuta
Sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tratament albire a dintilor
- 8Exista tratamente pentru albirea dintilor fara sa afecteze smaltul dintilor?
- 6Albire dinti?!
- 5Albirea dintilor - daunatoare sau nu?
- 5metoda de albire a dintilor
- 6tratament de albire a dintilor - costuri
- 3Tratament albire dinte
- 4albire dinte fara nerv
- 2Albire dentara
- 2Care este cea mai buna metoda de albire a dintilor?
- 5Albire dentara cu lampta ZOOM - sfaturi
- 1albire dentara profesionala cat costa?
- 2Albirea dintilor imbracati
- 0dinti albi
- 1Albire dentara cu 6% Hydrogen Peroxide
- 1Albire dinti
- 1Coroane dentare -albire
Mai multe informații despre: Albirea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: