carcinom epidermoid spinocelular cheratinizat invaziv

113 comentarii 1 2 34 Înainte ›
0
15-01-2010, ora 19:03
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy,
ce face tatal tau?cum ii este?de aceea ti-am zis si eu ca mi-e tare frica, luni va fi a doua sedinta si la tata, de fapt prima a fost doar o"pregatire"te rog sa imi mai scrii.Doamne ajuta!
0
15-01-2010, ora 20:34
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna fetelor.tata a facut deja 5 sedinte de radioterapie si se simte bine doar ca dupa a doua sedinta a facut temperatura seara si i-a mai scazut un pic pofta de mancare dar nu ingrijorator.in rest mi-a recomandat medicul orl de pe acest forum sa-i dau niste tratamente naturiste pentru intarirea imunitatii se numeste cordiceps.in rest sa consume multe lichide si legume fructe.mai vdm pe parcurs ce se intampla.sanatate multa si putere sa trecem cu bine prin aceste incercari.a si am citit ca e foarte bun in perioada aceasta de radioterapie sa consume propolis ptr a combate efectele adverse ale acestei terapii cu raze.incercati mierea propolizata, o voi lua si eu zilele astea.
0
18-01-2010, ora 09:55
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna. Tatal meu nu se simte atat de bine. I-am luat niste ceiuri naturiste si aloe vera de la plafar este foarte bun vi-l recomand costa 100 ron o sticla de 1L. Azi e a 6a sedinta de radioterapie si tot azi ii face o analiza la sange sa vada daca ii continua razele sau nu. Dar din pacate el nu se simte bine tuseste foarte rau si este foarte demoralizat. Tumoara de la gat i se tot mareste de la raze iar in curand nu o sa mai poata sa inghita...
0
18-01-2010, ora 10:03
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Puteti sa ii faceti suc din morcov, telina si sfecla este foarte bun sfecla tatalui meu nu i-a mers pentru ca lui ii vine mancarea si bautura inapoi pe canula si s-a innecat cam rau de la sfecla daca tatii vostrii pot sa bea este foarte bine.Cam 3 pahare pe zi dimineatza, la pranz si seara. Si in timpul tratamentului cu raze ( probabil v-a spus doctorita ) sa nu manance sare. Este bine ca ceaiul sau ce bea cu zahar sa folositi stafide le fierbeti si indulciti cu zeama de la stafide in loc de zahar. Noi i-am scos si carnea din alimentatie... Daca puteti incercati sa ii luati si aloe vera sa bea o lingura dim si una seara.
0
18-01-2010, ora 14:55
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
ratzy buna.nici nu stiu ce sa zic ca si tatal meu tuseste destul de mult dar eu totusi cred ca este de la acea canula.spune-mi ii vin secretii multe pe canula?in general e binisor tata doar putin ingrijorat ca nu o sa poate vb cand o sa-i scoata canula.nu stiu ce va mai urma.doamne-ajuta si sanatate.
0
18-01-2010, ora 15:02
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna Miracle... Da, tatal meu tuseste foarte rau ii vin secretii cu sange si atunci cand mananca asa cum am mai spus sau cand bea ceva ii vine pe canula. Tatal meu ramane cu canula nu o sa o scoata. Asa cum am mai spus la el sunt foarte multe complicatii. De cateva zile spune ca a inceput sa il lase si vederea... E greu ce sa zic si trist ca boala asta ii chinuie sper sa fie bine pt toti si ne mai auzim. Sanatate multa!
0
18-01-2010, ora 15:05
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Secretiile la el sunt mereu multe si ii curge destul de mult risca sa se innece cu ele...
0
18-01-2010, ora 20:28
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna ratzy.nu stiu ce sa-ti zic.sa ne dea dzeu multa forta sa trecem peste tot greul acesta.sanatate.

clarisik te rog daca mai intri pe forum sa-mi spui de tatal tau cum se simte?mergeti mereu la control sau cum procedati?sanatate va doresc.
0
22-01-2010, ora 10:59
voloaca_gv
Nu este medic/terapeut
voloaca_gv
Fratele meu in virsta de 56 ani a fost diagnosticat in anul 2006 cu neoplasm laringian st.III inoperabil.A facut cobaltoterapie.In martie 2006 a fost operat si rezultatul biopsiei a fost -Mucoasa cu epiteliu cu acantoza, paracheratoza, zone de displazie si proces inflamator cronic cu o bogata componenta mixomatoasa.In anul 2008 a fost diagnosticat cu -Stenoza laringotraheala, i s-au recoltat probe care au fost supuse biopsiei iar rezultatul a fost -Tesut conjunctiv cu infiltrant inflamator cronic.In anul 2009 i s-a cerut un examen anatomopatologic la _Formatiune tumorala aritenoid stang iar rezultatul a fost-Carcinom epidermoid spinocelular cheratinizant invaziv.Acum starea lui este foarte grava., nu mai poate fi operat.Un medic ne-a spus ca de fapt el nu a avut neoplasm ci o infectie in gat si toate problemele lui ar fi consecintele radioterapiei, deoarece rezultatul biopsiei din 2006 nu demonstreaza ca ar fi fost neoplasm.Care este adevarul si ce mai putem face?
0
22-01-2010, ora 12:13
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna voloaca gv,

tatal meu de cateva luni are acelasi diagnostic: carcinom epidermoid spinocelular cheratinizant invaziv si acum este la a cincea sedinta de cobaltoterapie.Rugamintea mea este sa imi spui daca aceste raze i-au facut rau fratelui tau, pt ca din ce ai scris inteleg ca practic s-a extins, nu?Medicul care ti-a spus ca de fapt diagnosticul este doar o infectie, nu te poate ajuta cu un sfat, cu un tratament? Multumesc si sanatate multa!
0
22-01-2010, ora 12:26
voloaca_gv
Nu este medic/terapeut
voloaca_gv
Buna arisadelina,

Era vorba despre primul diagnostic acela de neoplasm laringian. Despre acesta ne-a spus un medic ca ar fi gresit deoarece biopsia nu il confirma.Nu stiu ce sa spun despre razele cobalt.Stiu doar ca fratelui meu i-a aparut o stenoza laringofaringiana post radica.Astept si eu de pe forum un raspuns de la un medic.Cert este ca eu am indoieli mari in privinta diagnosticarii initiale.Dar indiferent care ar fi raspunsul, daca s-a gresit sau nu s-a gresit, acum s-ar parea ca nu se mai poate face nimic.Nu ne ramine decit sa ne rugam la Dumnezeu pentru viata lui.

lina,

B
0
22-01-2010, ora 13:48
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
asa este, , , Dumneeu face minuni! la manastirea Radu Voda de langa Unirii sunt moastele Sf Nectarie-vindecator de cancer.
0
25-01-2010, ora 20:02
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna fetelor.ratzy cum se simte taticul tau?al meu nu prea se simte bine.deoarece tuseste f mult si nu poate respira bine.a inceput sa-l doara si in gat de la razele astea.voua cate sedinte de raze v-a recomandat doctorul?sanatate si mai vb.
0
26-01-2010, ora 09:10
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna, din pacate nici tatal meu nu este bine. Il ustura gatul de la raze si nu prea mai mananca decat un iaurt, o branza. Tumoarea de la gat s-a mai tras intr-o parte dar s-a marit in alta. Inca ceva a inceput sa miroasa atunci cand tuseste si cand respira ii vine un miros neplacut pe canula am inteles ca asta este din cauza bolii ca avanseaza... mai face raze pana pe 5 februarie, in total 20 de sedinte cate un minut pe fiecare parte. Sin inca tuseste nici nu poate sa se odihneasca din cauza tusei. Sanatate multa tuturor si sper sa fie bine.
0
26-01-2010, ora 18:46
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna ratzy.pai si medicul nu v-a spus de ce tuseste?care este cauza?noua ne-a dat niste sirop ptr tuse si inca nu i-a trecut.nu pot sa-mi dau seama de la ce este tusea asta nenorocita.sanatate va doresc.
0
27-01-2010, ora 09:20
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna, si tata ia sirop de tuse si degeaba. Maine o sa ii facem si o analiza la sputa sa vedem daca ii iese ceva. Doctorul a spus ca este normal sa tuseasca asa. Acum nu mai expectoreaza asa mult de vreo 2 zile, dar tot la fel de rau tuseste. Sanatate !
0
03-02-2010, ora 10:50
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna ratzy cum se simte tatal tau?al meu e la fel cu tusea nu doarme noaptea deloc.a inceput sa-l doara mai rau in gat chiar nu stiu ce sa-i mai fac.a luat de toate ptr tusea asta nenorocita si degeaba.tatal tau la ce spital face razele?noi suntem la elias si ma intrebam daca nu cumva l-am vazut.sanatate multa va doresc!
0
03-02-2010, ora 11:24
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna Miracle. Chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai scris nimic. Tatal meu face tot la Elias razele ajunge dimineatza el pe la 7 jumate. Ieri l-a consultat si doctorita a spus ca ii mai da inca 10 sedinte cu raze insa el a spus ca nu mai poate si vrea sa renunte. Este intr-o stare groaznica tot nu mananca... decat un iaurt dimineatza tuseste rau si este foarte daramat. Tumoarea de la gat s-a mai tras chiar foarte bine insa pare sa se intinda si pe partea cealalta. Il doare si il ustura gatul si sub limba. si trage mai mult spre pat... nu mai face miscare decat dimineatza cat se duce la raze. Sanatate si sper sa ne tinem la curent.
0
03-02-2010, ora 11:26
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Arisadelina... tu nu ai mai scris nimic pe aici sper ca esti bine si poate mai dai si tu un semn...
0
03-02-2010, ora 18:56
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy,

asa este nu am mai scris...am fost suparata pt ca tata dupa 5 sedinte de cobalt a facut edem si a trebuit a faca o pauza de cateva zile.Ce ma sperie cel mai tare este ca medicul care l/a operat i/a spus ca va fi nevoie si de citostacice si am inteles ca sunt puternice.Cobalt va mai face inca 2 saptamani.Greu...tare greu! Iti doresc din suflet numai bine!vb.
0
04-02-2010, ora 09:18
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna. Arisadelina imi pare rau sa aud asta dar din pacate boala ne invinge sper sa fie bine parerea mea este ca si cobaltoterapia mai rau distruge ma uit la tata si vad ca ii e din ce in ce mai rau dar sunt decizii dificile de luat care nu sti ce e mai bine. Datoria noastra este sa incercam ce ar putea fi mai bine din pacate nu stim ce. Sanatate!
0
04-02-2010, ora 11:46
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy,

asa este.sunt de aceeasi parere in ceea ce priveste tratamentul cu raze cobalt, insa asa cum spui si tu este datoria nostra sa incercam.Am intrebat medicul care l-a operat pe tata daca pot sa renunt dupa cele 5 sedinte si mi-a spus ca intrerupandu-le tata va muri.Nici nu stiu ce sa cred.VB
0
04-02-2010, ora 15:44
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna miracle,

ce mai faci?ce mai face tatal tau?
vb la tel.
0
15-02-2010, ora 09:42
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna! Ce mai faceti? Care mai este starea pacientilor?? Nu ati mai postat nimic de mult. Starea tatalui meu din pacate nu este prea buna. Este internat iar de o saptamana si jumatate i s-au gasit si alte complicatii... Sper ca la voi sa fie mai bine! Sanatate si sper sa mai dati un semn...
0
17-02-2010, ora 12:21
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna,
tatal meu va face o pauza, nu se simte bine de la raze.La talal tau s-a extins, s-au ce se intampla, de ce este internat?Nu uita de Sf Nectarie.
Multa, multa sanatate!
0
17-02-2010, ora 13:20
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna, tatal meu nu a mai mancat 4 zile nimic si se simtea foarte rau l-am internat pentru niste perfuzii si un tratament sa isi revina. Dupa perfuzii a inceput sa manace foarte bine insa pentru putin timp de cateva zile i s-au umflat foarte rau picioarele si nu mai poate sa mearga aproape deloc. In urma unei analize se pare ca are si un adenom de prostata sau ceva mai grav a spus doctorul... de ieri iar nu a mai mancat deloc. Mai are raze pana vineri apoi termina.
0
19-02-2010, ora 12:47
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy.

DIN TOT SUFLETUL ITI DORESC NUMAI BINE!!!!!!
0
29-03-2010, ora 11:32
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna! Nu ati mai scris nimic de mult pe aici. Vroiam sa vad ce mai faceti care mai este starea pacientilor. Tatal meu se chinuie ingrozitor. Acum trebuie sa inceapa chimioterapia. Sanatate si sper sa fiti bine!
0
09-04-2010, ora 10:49
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
Hristos a inviat!
Ce faci Ratzy?Cum se simte tatal tau?Mai face raze?
0
09-04-2010, ora 11:25
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna! Adevarat a inviat! Din pacate starea tatalui meu nu este prea buna. A terminat razele pe 19 februarie 30 de sedinte iar de 2 zile a inceput citostaticele. Doctorita de la oncologie nu a garantat nimic iar tumoarea a crescut foarte repede este aproape dublu ca inainte. La voi cum mai este situatia? Va doresc sanatate multa si toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns
113 comentarii 1 2 34 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.