ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

carcinom epidermoid spinocelular cheratinizat invaziv

113 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
20-12-2009, ora 09:52
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
Buna clarisik.spune-mi te rog tatalui tau dupa ce i-au scos canula din gat a inceput sa vb bine din start.Tatalui meu o sa-i scoata maine canula si nu stiu ca va urma.e posibil sa nu poata vb bine?lui i-au mai ramas 3 sferturi din corzile vocale, asa a zis doctorul!speram sa-i dea drumul sapt asta ca e craciunul si am vrea sa fie acsa cu familia!va doresc sarbatori fericite si sanatate sa va dea Domnul din belsug in noul an si in anii ce vor veni!
0
04-01-2010, ora 15:53
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna si La multi ani! Ce mai faceti? Nu ati mai postat nimic... cum mai decurg lucrurile? Cum se mai simt pacientii? Astept raspunsuri de la voi... si mai aveam o intrebare tatal meu cand mananca tuseste foarte rau si ii iese mancarea pe canula... aveti idee din ce cauza?
0
04-01-2010, ora 22:50
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna miracle,
nimic in viata nu e intamplator...am intrat pe acest site si din descrierea facuta de tine mi)am dat seama ca te cunosc.Tatal tau a fost internat in spital in acelasi timp si in aceeasi camera cu tatal meu la acelasi doctor.Cred ca ti)ai amintit, nu?ne confundau asistentele...tata a fost operat inaintea tatalui tau tot la gat.Ce mai face tatal tau acum?E bine?Iti doresc din suflet numai bine si te rog sa imi raspunzi cand poti.
0
05-01-2010, ora 09:10
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna arisadelina.ai dreptate nimic in viata nu e intamplator.tata se simte bine cu exceptia faptului ca nu vb si are inca canula aceea la gat.nu a scos-o domnul doctor deoarece ne-a trimis sa facem raze si a zis ca sa evitam posibilele complicatii ii lasa canula pana termina razele.acum ii caut gazda in buc deoarece va sta aici cam o luna in care tre sa mergem zi de zi la spital elias ptr raze.a fost acsa de craciun si revelion!voi ce mai faceti?cum se simte tatal tau?sa stii ca tata i-a simtit lipsa cand a fost mutat in alt salon, era mai vesela atmosfera acolo cu tatal tau.la multi ani pentru toata lumea care a postat aici!ptr ratzy:cred ca ar trebui sa-i spuneti medicului ca nu se alimenteaza corect din cauza ca se scurge mancarea pe lg canula, e foarte important, am amai citit tot pe aici pe cineva cu aceeasi problema!va doresc multa sanatate si putere sa infruntati aceste greutati!
0
05-01-2010, ora 09:23
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna. Azi are programare la doctorita care l-a operat o sa ii spunem si despre aceasta problema si poate reuseste sa ii dea un tratament. Multumesc si ne mai auzim. O zi placuta!
0
06-01-2010, ora 09:20
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna, am fost ieri la doctor si i-a dat tatalui meu sa faca raze. Aveti idee despre raze cat de ok sunt? Daca ii va afecta starea el este deprimat deja pentru ca doctorita i-a spus direct ca are cancer...
0
06-01-2010, ora 13:38
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna ratzy.spuneai la un moment dat ca ar trebui sa mai faca o operatie acum ianuarie, ce s-a intamplat?el cum se simte din punct de vedere fizic?ii este rau?razele nu au efecte adverse grave la inceput dar pe parcurs in functie de capacitatea organismului de a rezista pot aparea dureri la inghitire, de limba, dar repet nu la toti apar aceste reactii.multe persoane rezista foarte bine la ele.si tatal meu o sa inceapa maine razele, vdm si te mai tin la curent.fii tare si tine-l la curent cu orice ce ii seamana speranta de vindecare, e foarte important ca el sa stie ca poate duce boala asta pe picioare si sa nu se deprime ca devine vulnerabil!iti doresc sanatate si sa te intareasca dzeu pe tine si pe familia ta!daca te ajuta mergi si roaga-te la sf nectarie sa-i dea putere si sa-i alunge supararea ce a pus stapanire pe el, vei vedea ca te vei simti mai bine!
0
06-01-2010, ora 13:44
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Da, asa a spus doctorita ca il opereaza dar din cauza rezultatului la biopsie pentru ca este invaziv a spus ca nu il poate opera. Doar sa faca radioterapia noi il incurajam dar el e un om dezghetat care stie ce il asteapta... nu prea il poti minti. o sa incerc sa ajung si la sf nectarie sper sa fie bine...
Multumesc mult!
0
06-01-2010, ora 21:10
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna miracle,
am scris si aseara dar nu stiu de ce nu a aparut mesajul meu...iti spunem ca si tata trebuie sa faca raze de sterilizare la Elias, insa nu s-a programat inca.Am inteles ca sunt foarte puternice, imi este teama de reactia organismului la ele.Nici biopsia tatalui meu nu este buna, nu a specificat grad, insa a fost invaziv.abia astept sa imi spui cum se simte tatal tau dupa raze.Da, intradevar, Sf Nectarie este vindecator!Iti doresc numai bine!
0
06-01-2010, ora 23:22
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna arisadelina.noi maine cred ca incepem razele.dar ce a fost pana la urma cancer la el?eu credeam ca are doar ceva benign acolo la gat.la noi a fost microinvaziv inca nu ajunsese in stadiul de invaziv dar ne-a recomandat si raze doctorul banuiesc sa nu mai existe riscul sa mai faca din nou ptr ca in timpul operatiei mai scapa ceva celule canceroase.e de preferat sa stii sa inceapa cat mai curand razele, de ce nu il programati?tatalui meu nu prea ii convine ca treb sa stea in buc o luna sa vina zi de zi dar nu are de ales.in legatura cu reactia organismului sa stii ca la multi nu le este rau dupa aceste sedinte!bineinteles ca in timp e posibil sa apara niste dureri locale dar nu cred ca se poate compara cu chimioterapia care actioneaza in tot corpul.nu mi-ai spus cum se simte tatal tau?s-a vindecat bine operatia?transmite-i salutari din partea lu tata si daca vine si el la raze poate se intalnesc pe acolo!sanatate va doresc!daca vrei sa mai vb -*

(*modificat de administrator)
0
07-01-2010, ora 09:24
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
buna din nou.. Arisadelina si la tatal meu este invaziv el mai are o tumoara la plaman cu metastaze... tatal tau mai are si alte probleme in afara de cea de la gat?
Ieri a fost la Floreasca pentru raze si de acolo l-a trimis la Elias ca sunt in renovare mi se pare o prostie sa trimiti un pacient aiurea prin spitale iar dupa ce a stat de la 7 pana la 14 la spital sa astepte l-a trimis la alt spital un sistem ca in Romania...
Azi s-a dus la Elias si incepe radioterapia.
0
07-01-2010, ora 22:16
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna miracle,
da, din pacate a fost cancer. I-au fost afectati 2 ganglioni din 4.desi parea usor, a fost destul de greu. El se simte bine, operatia s-a prins bine, nu i-a fost afectat nimic, doar ca i-a spus sa faca aceste raze de sterilizare in ideea de a nu se raspandi.Sincer, sunt tare speriata!!! Am vb inainte de sarbatori la Elias cu dl doctor Gherghiev si a ramas sa il sun sa il programeze.Te rog sa imi spui cum se simte tatal tau dupa. Eu m-am interesat si de tratamente naturiste, sper sa ii fie de folos.Crede=ma ca nu stiu ce sa mai fac.imi este teama ca de fapt aceste raze sunt citostatice de fapt si am inteles ca sunt destul de dure.O sa ii transmit.Eu i-am spus tatalui meu ca tin legatura cu tine si s-a bucurat.Te pup si vb.
0
07-01-2010, ora 22:21
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy,
durerea cea mare este ca e invaziv ca si la tatal tau, nu are nimic afectat, tocmai de aceea l-a trimis sa faca aceste raze ca sa nu se raspandeasca.Sper sa fie bune!?Tatal tau ai spus ca va urma radioterapie, nu?la ce medic?Din suflet iti doresc numai bine!VB.
0
07-01-2010, ora 22:29
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
ratzy,
am uitat sa iti spun ca tata nu stie ce are, crede doar ca a fost o infectie.Am rugat medicul sa nu ii spuna.E o fire mai dificila si de aceea am evitat.Din pacate am citit ca nu acelasi lucru stie si tatal tau.
0
07-01-2010, ora 22:32
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
miracle,
cred ca alaturat la raspuns mi-ai mai trimis ceva, nu -i asa?dar nu ma lasa sa vad:(*modificat de administrator).sa stii ca si eu as vrea sa iti las adresa mea de email dar nu stiu cum sa procedez.
0
07-01-2010, ora 22:41
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
arisadelina, -* daca te uiti acum poti vedea.

(*modificat de administrator)
0
07-01-2010, ora 22:50
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
eu am fost azi cu tata la dr gheorghiev si l-a bagat la simulator iar de luni incepe sedintele de raze.si eu am speranta ca va fi bine.care a fost de fapt rezultatul biopsiei?cred ca ati facut bine ca nu i-ati spus ce are.eu am fost nevoita sa-i spun deoarece altfel nu s-ar fi operat.iar la noi operatia a fost destul de complicata doar ai vazut!vb.
0
08-01-2010, ora 09:36
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
arisadelina
Da, nici tatal meu nu stia ce are decat de tumoara la plaman care stia ca nu e periculoasa iar la gat spera sa nu fie cancer. Cand i-am luat rezultatul la biopsie m-a intrebat doar daca e grav si i-am spus ca e o tumoare dar se poate vindeca. La panduri doctorita a spus sa faca raze iar cand a intrebat-o pentru ce i-a spus aveti cancer metastazat! Cu toate ca mama vorbise cu ea si o rugase sa nu ii spuna cat de grav este!!! El nu este intr-o stare foarte buna iar doctorita de la Elias a spus ca nu stie cat de bine rezista la radioterapie. Luni o sa inceapa razele eu i-am luat de la cineva niste ceaiuri naturiste insa cine mi le-a dat mi-a spus ca el este in ultima faza si ceaiurile il ajuta doar sa mai amelioreze nu sa vindece...
0
08-01-2010, ora 12:35
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna ratzy.imi pare rau sa aud ce ai spus in mesaj.nu doresc asta nimanui, sa treaca prin ce treci tu.tot ce pot sa-ti spun e sa fii puternica si sa fiti alaturi de el si sa fie cum vrea dzeu.va doresc sanatate multa si aveti multa grija atat de voi cat si de tatal tau.
0
08-01-2010, ora 13:58
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Multumesc miracle, adevarat ca este foarte greu mai ales ca are momente cand este foarte agitat si nervos si rautacios nu ne mai intelegem cu el este foarte dificil dar asta este in viata trebuie sa treci prin toate sper ca la voi sa nu ajunga sa fie atat de grav si sa mearga bine sa fie de folos razele. Noi incercam sa fim tari si mai ales sa il intelegem. Multumesc mult pt incurajari si sper sa ne mai auzim pe aici cu detalii despre radioterapie.
O zi buna!
0
08-01-2010, ora 14:01
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
si mai am o intrebare... tatii vostrii se pot odihnii?Mai tusesc? Tatal meu ziua doarme maxim 2 ore iar noaptea adoarme la 10 si se trezeste pe la 12-1 si tuseste pana dimineatza...
0
08-01-2010, ora 19:12
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna ratzy.si tata tuseste dar asta este din cauza sondei traheale aerul nu mai trece prin gura si nas ci direct in trahee si de aceea au aceasta tuse.in leg cu somnul stiu ca nici al meu nu mai doarme ca altadata.se culca tarziu si se trzeste devreme.nu stiu asta poate din cauza ca stau ingrijorati la ce se va mai intampla poate de aceea.tatal tau are pofta de mancare ca al meu mananca mereu si are pofta de orice.nu stiu daca are legatura somnul cu afectiunea pe care o au ci mai degraba tine de psihic ca sunt ingrijorati.mai vb si sper ca starea la tatii nostrii sa se imbunatateasca.doamne ajuta si sanatate!
0
08-01-2010, ora 19:25
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
ariadelina, sa stii ca aceste raze nu se compara cu citostaticele este adevarat ca prezinta un risc dar sincer sunt persoane care au facut aceasta terapie si le-a fost benefica mai ales cand cancerul a fost prins devreme.ma gandesc ca este mai bine asa sa le faca deoarece medicul stie ce este mai bine!ne rugam la sf nectarie si cu ajutorul lui dzeu va fi bine ai sa vezi!

clarisik, nu ai mai postat nimic as vrea tare mult sa-mi spui cum se simte tatal tau?sanatate va doresc.
0
08-01-2010, ora 20:22
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
arisadelina, nr meu este 0721614175 daca vrei sa-ti dau id-ul meu ptr ca vad ca nu ne lasa sa le postam aici.mai vb.
0
10-01-2010, ora 17:49
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy,
sa stii ca si tatal meu este la fel de agitat ca si tatal tau.Urmeaza sa il programez la raze, la fel ca si tine sper sa fie cu folos, spune-mi te rog tatal tau a avut mai intai probleme la gat si apoi la plamani?Acum cat timp?Sanatate multa!
0
11-01-2010, ora 09:11
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna. Azi a fost prima sedinta de radioterapie tatal meu a fost foarte speriat de vineri pana azi a dormit adunat vreo 6 ore a fost agitat, nervos, si foarte ingandurat spune in continuu ca i-a sunat ceasul... insa a zis ca a trecut cu bine de prima sedinta... sper ca si restul sa fie la fel...
Arisadelina acum 2 ani si jumatate i s-a gasit tumoarea la plaman de 4 cm la 6 luni a fost la fel la un an la fel peste 2 ani a ajuns la 5 cm asta nu a fost o problema doctorii din 4 spitale nu s-au riscat sa ii faca biopsie atunci i s-a spus ca are si metastaza la suprarenala. In octombrie 2009 si-a facut tomografia si i-au iesit 2 tumori la gat una de 2 milimetrii si una de 2, 5 cm aceasta de 2mm pana in noiembrie a ajuns la 5 cm... si de atunci a fost operat pentru traheotomie ca se sufoca si urmeaza ce este acum... cam asa au decurs lucrurile...
0
11-01-2010, ora 09:16
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Pt. Miracle, tatal meu are pofta de mancare mananca foarte bine acum i-am scos din alimentatie tot ce nu are voie... carne, dulciuri... (sper ca si voi ati facut la fel) problema este ca inghite greu si mananca totul pasat... am inteles ca de la radioterapie o sa i se scada pofta de mancare... la tatal meu a spus doctorita ca o sa i se umfle mai rau tumoarea la gat si va trebui facaut tubul in stomac ca sa il hranim pe acolo... el oricum este umflat si deformat si la fata din cauza tumorii de la gat care e crescuta prea mult in afara...
0
12-01-2010, ora 19:13
arisadelina
Nu este medic/terapeut
arisadelina
buna ratzy,
sa stii ca si tata e la fel..ingandurat si mereu suparat.maine e programat la raze, imi e teama de raze, nici nu stiu ce sa zic..cu Dumnezeu inainte!!
0
12-01-2010, ora 21:46
miracle
Nu este medic/terapeut
miracle
buna adelina.sa stii ca eu am tel inchis dar daca te uiti sa stii ca eu cu tata suntem la elias in fiecare zi in jurul orei de 09.30 daca veniti poate ne vdm acolo.sanatate va doresc.
0
13-01-2010, ora 09:13
Ratzy
Nu este medic/terapeut
Ratzy
Buna, si tata a inceput razele de luni prima sedinta a fost ok la a doua a inceput sa se inroseasca si s-a mai umflat si tumoarea la gat si la fatza... sper sa fie bine la toata lumea si cu Dumnezeu inainte.
Adaugă un comentariu / răspuns
113 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.