carbamazepina la copil de 7ani si 6 luni

21-04-2009
gordunel
Nu este medic/terapeut
gordunel
Buna ziua,
Sunt mamica unui baietel de 7ani si 6 luni care are probleme de concentrare la scoala(nu poate sa fie atent la ore si nu poate tine ritmul cu ceilalti copii), iar la recomandarea invatatoarei si a doctoritei de la cabinet a fost mama mea cu el la neuropsihiatru si i sa dat tratament cu carbamazepina si encefabol( la cel din urma a facut alergie) si i-am dat o sapt. cate un sfert dimineata, dar este tot mai nervos si este mai rau ca la inceput. Intrebarea mea este. Daca ii opresc tratamentul fara sa mai scad treptat are efecte asupra lui?
2 comentarii
0
09-05-2009, ora 12:32
gurita
Nu este medic/terapeut
gurita
Am si eu un baietel de aceeasi varsta care acuza dureri de cap ( frunte si tample) in special dupa programul scolar, la teme si seara spre culcare. Mentionez ca am facut control oftalmologic de 2 ori in ultimul an si e in regula, am facut radiografie la sinusuri si e in regula, am facut tomografie si e in regula si in afara de aceste dureri de cap care cedeaza instantaneu la nurofen sau alt analgezic, stare lui generala este buna, e activ, vesel, mananca ffff bine, invata bine, si nu reusesc sa imi dau seama unde gresim. Este de asemenea hiperactiv si ma gandesc ca poate si asta e o cauza, iar eu, ca mama, am de asemenea dureri frecvente de cap cu care am rams in urma sarcinii. Dca ma poate indruma cineva, multumesc anticipat
0
09-11-2011, ora 20:46
savu iulia
Nu este medic/terapeut
savu iulia
buna ziua!nepotelul meu are 7 ani sta mai mult pe la mama, chiar este inscris la gradinita la noi in zona, problema lui este ca nu se poate concentra sa invete numerele si literele, m-am chinuit toata vara cu el le repeta cum trebuie dar cand il pun sa imi ghiceasca nr nu stie...ma gandesc sa nu aiba alte probleme mintale, daca stie cineva unde ii pot face un control sa vede ce se intampla cu el, va multumesc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.