capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
BUNA bilutza08.ce a mai ramas pe piata si se gaseste si in comert(farmacii, mag. naturiste)este capsula de slabit. te sfatuiesc sa iei direct de la importator autorizat ca sa stii exact ca sunt cele originale si nu contrafacute. cutia verde cu o siluieta pe ea nu esuper slim ci LI DA. pt a te asigura scrie pe google "li da". multe detalii nu pot sa iti scriu aici ca este interzis.
poti sa imi trimiti mesaj privat. bafta
poti sa imi trimiti mesaj privat. bafta
Buna fetelor, ma numesc Gabriela, am 19 ani, 1.58 si 60 de kg, am inceput sa ma ingras foarte mult din cauza stresului in ultimul timp, devenisem disperata si vroiam cu orice pret sa slabesc, tin sa mentionez ca am cv probleme cu inima dar nu f mari, (m-am nascut cu suflu sistonic)aceste pastile mi-au fost recomandate de o vecina care a slabit foarte mult, in exces chiar, in 3 luni a dat jos 37 de kg, a facut o cadere de calciu si a intrerupt brusc tratamentul, au trecut 3 saptamani de atunci si s-a ingrasat deja 13 kg(mentionez ca tine regim pt diabetici, iar din cauza pastilelor a ajuns la insulina). Nu am tinut cont de ce a patit ea si am ineput sa le iau si eu, in prima zi am avut frisoane, stari de voma, diaree. Dupa toate astea nu am renuntat si m-am incurajat singura imi spuneam ca e normal, a doua zi au inceput ametelile, tulburari ale vederii, amorteli pe partea stanga, pierderi ale memoriei. Nici asa nu m-am oprit si le-am luat si a treia si mi-a fost de ajuns, dupa ce am luat pastla la cca 2 ore am avut o stare de ameteala puternica si am lesinat, m-am trezit dupa 1 saptamana si cv ca dupa un cosmar, mama mi-a spus ca nu mai cunosteam pe nimeni, nu stiam cine sunt, ce fac si unde ma aflu, am fost internata la un spital de boli psihice urmand diverse teste ! Spitalul unde am fost intenata a facut o reclamatie la protectia consumatorului, dar nu am primit nici un rezultat nici acum desi au trecut 2 saptamani! Eu va sfatuiesc sa nu mai incercati astfel de pastile de nici un fel, cine e gras e si frumos, dar si foarte sanatos! Asa ca fetelor am ajuns din nou la concluzia ca cine ma place ma place asa cum sunt! Mai bine grasa sa ai pe ce pune mana decat slabanoaga si suspecta de sida. :)) Va pup si va urez numai bine.
sun_15 as dori tare mult sa iau legatura cu tine sa stiu cum mai esti si ce s-a mai intamplat! se poate lasa oare mesaj privat utilizatorilor?
Nu stiu ce faceti ca slsbiti atit de mult cu capsula de slabit. Eu iau de 12 zile si nu am slabit nici 1 kg.
pentru hencida..verifica in primul rand sa nu fie contrafacute...daca nu ti a taiat pofta de mancare sau nu ai nici o modificare cu privire la senzatia de foame sau sete excesiva, esti una din cei 5-10% care efectul e 0.
bafta.
bafta.
capsulele le-am luat de la plafar, sper sa nu fie contrafacute.Senzatie de foame mi-a trecut de la prima zi, asa ca mancam ceva dimieata inainte de a lua capsula, in rest mancan putin cand imi este foame.Beau f.multa apa, min.2 l.
Dulciuri n-am mancat deloc, doar o cafea dimineata cu putin zahar.Cu toate acestea n-am slabit.Puteti sa-mi dati o explicatie? Mentionez sa va spun ca iau niste antidepresive, dar dupa cum am inteles aceste nu au efect asupra capsulelor.
Dulciuri n-am mancat deloc, doar o cafea dimineata cu putin zahar.Cu toate acestea n-am slabit.Puteti sa-mi dati o explicatie? Mentionez sa va spun ca iau niste antidepresive, dar dupa cum am inteles aceste nu au efect asupra capsulelor.
daca senzatia de foame nu o mai ai, dulciuri nu ai mai mancat, lichide bei.poate ar trebui sa ai putina rabdare..termina cutia si vezi atunci.recomand sa te cantaresti dimineata dupa trezire pe acelasi cantar. in prospect se zice ca produsele de tip:cafea, cola, energizante, in general cele care mareste ritmul cardiac e de preferat sa nu fie consumate pe perioada curei cu capsula de slabit.antideprresivele nu cred ca au efecte asupra capsulei.. nu ai specificat daca e pt prima oara cand le iei...
multa sanatate si bafta
multa sanatate si bafta
Buna janyne,
a trecut ceva vreme de cand nam mai intrat pe forum. Pastilele de care vorbeam mai sus, garantat se numesc super slim, am verificat si ambalajul la li da, dar nu e aceeasi produs.
Super slimul care lam luat eu, a disparut de pe piata exact cand a inceput scandalul in 2009 cu pastilele de slabit. Inca regret ca nu am apucat sa mai cumpar o cutie, ca sa am sansa sa le raresc treptat, nu dintr-o data cum am facut eu. Am incercat "capsula de slabit", am cuparat-o din farmaciile catena, insa nu au avut niciun efect.
a trecut ceva vreme de cand nam mai intrat pe forum. Pastilele de care vorbeam mai sus, garantat se numesc super slim, am verificat si ambalajul la li da, dar nu e aceeasi produs.
Super slimul care lam luat eu, a disparut de pe piata exact cand a inceput scandalul in 2009 cu pastilele de slabit. Inca regret ca nu am apucat sa mai cumpar o cutie, ca sa am sansa sa le raresc treptat, nu dintr-o data cum am facut eu. Am incercat "capsula de slabit", am cuparat-o din farmaciile catena, insa nu au avut niciun efect.
super slim contra facut a fost usor sa fie bagat pe piata, pentruca nu era un singur importator autorizat...eu cred ca sa nu mai fie probleme ca acele din 2009 s a umblat la continut...mai exact au micsorat anumite substante, care a dus la diminuarea efectului..si zic asta ca am luat capsula pt romania si am simtit ca sunt slabe..dar am luat si capsula pt italia, care a avut acel efect care il stiam..diferenta asta o simtim doar noi, cei care au luat si inainte de acel scandat.totusi ala a fost regizat(parerea mea). cum de atatia ani nu au mai aparut acele cazuri, ca de consumat s au consumat.
janyne,
bun, asta e, nu mai conteaza ce-o fost sau nu... ce pastile crezi ca au efect acum? as vrea sa mai incerc ceva pastile pt slabit, ceva care sa si aiba efect. Iti las adresa de mail, ca sa poti sami dai mai multe detalii cand ai timp -*
(*modificat de admin)
bun, asta e, nu mai conteaza ce-o fost sau nu... ce pastile crezi ca au efect acum? as vrea sa mai incerc ceva pastile pt slabit, ceva care sa si aiba efect. Iti las adresa de mail, ca sa poti sami dai mai multe detalii cand ai timp -*
(*modificat de admin)
buna.eu am luat aceasta capsula de slabit, aproape 2 ani sunt d atunci.am luat-o 3 saptamani, si am slabit in jur d 20 de kilograme.intr-adevar imi schimbasem modul d viata si faceam si sala, deoarece eu cred k sportul t ajuta foarte mult.de obicei dupa intrerupere t ingrasi putin dar 1-2 kilograme, nu foarte mult.in principiu trebuie sa iti schimbi modul d viata si sa renunti la anumite alimente daunatoare.o recomand tuturor celor care vor sa slabeasca dar instructiunile trebuie respectate.pupici
Buna doamnelor! In primul rand va felicit ca sunteti atat de curajoase, eu nu stau foarte bine la capitolul acesta... Mie imi este teama de posibilele efecte adverse ale acestor suplimente, mai precis imi este teama de un ulterior efect ce ma poate duce catre extrema cealalta: anorexia. D-voastra nuuu??? Si eu as vrea sa am rezultate spectaculoase, inca cochetez cu ideea de a-mi achizitiona produsul mentionat de D-voastra mai sus: DUOSLIM. As dori sa o intreb in mod special pe d-na Janyne, ce performante a avut folosind acest produs si daca a consultat si un medic inainte?
buna.acum 3 ani iti recomanda si medicul sa iei capsula de slabit daca ai probleme de greutate. eu is foarte multumita de ele.nu pot sa tin un regim alimentar sanatos, la sala nici sa vreau nu pot din cauza unei leziuni la un genunchi si 2-3luni pe an recurg la pastine, asta de cand m-am lasat de fumat. tot ce nu e sanatos imi place(dulciuri, fast food, pizza, pepsi, etc).ca sa ma pot bucura de ele. multa sanatate
buna.acum 3 ani iti recomanda si medicul sa iei capsula de slabit daca ai probleme de greutate. eu is foarte multumita de ele.nu pot sa tin un regim alimentar sanatos, la sala nici sa vreau nu pot din cauza unei leziuni la un genunchi si 2-3luni pe an recurg la pastine, asta de cand m-am lasat de fumat. tot ce nu e sanatos imi place(dulciuri, fast food, pizza, pepsi, etc).ca sa ma pot bucura de ele. multa sanatate
Am luat capsula de slabit aproape 1 an dar se pare ca acum nu-si mai face efectul.Am dureri e cap foarte mari si de cate ori beau apa transpir foarte rau.Uneori simt ca nu mai am aer si ma sufoc?Iar de o saptamana in loc sa slabesc am inceput sa ma ingras foarte mult 5kg.tin sa precizez ca nu beau cafea, cola si nici nu fumez.As dori un sfat ce pot face.Am 1.70m si 78kg, iar greutatea pe care o am o simt pe coloana.
Buna sunt noua aici.!! Am luat capsula de slabit si pot sa spun k ii stiu toate reactiile adverse..tooot.. Este normal sa transpiri, sa ai gura uscata, scrie clar pe prospect ca trebuie consumate multe lichide.Apa. in nici un caz nu trebuie sa bei cafea, bauturi energizante sau alcool. Capsula se ia o la ora fixa.Inainte sau dupa micul dejun. Eu am slabit de la ea in jur de 15 kg, dar tineam si eu regim.adica nu prea mancam. Dupa ce am incetat sa o mai iau m-am ingrasat cateva kg.dar nu cum eram inainte ( si kg puse se datoreaza excesului meu :)).sunt o mareeee pofticioasa).Sunt foarte multumita de ea..As mai vrea sa dau jos vreo 10-12 kg pt k sunt fff scunda.1, 53 si am 55 de kg. Din pacate nu se mai gaseste in farmacii..Si am inceput un tratament cu regenon..iau decat o pastiluta pe zi,., nu stiu dak sunt f bune..o sa vad.. Dar capsula dak sti cum s-o iei nu a i probleme. Am avut si eu ameteli, gura uscata, dar cred k e normal.. Nu cred ca e 100% naturala..dar nu prea ma mai intereseaza. Insomnii am avut in primele zile si atat. AA si trebuie sa fi destul de sanatos sa o iei.dak ai probleme cu ficatul, cu rinichii, cu inima sau hipertensiune mai bine nu iei.. Si fata care a luat'o un an a exagerat se ia 3 -6luni cu pauza de 3 luni :)
pt albu lore. scrie clar in prospect k se ia cam sase luni, dak u spui k ai luat o un an mi se pare mult. nu stiu c sa spun eu una nu sunt d acord cu pastilele acestea pe durate indelungate..pt k ele dauneaza ficatului..in general knd se ia o astfel d capsula e recomandat sa se ia cu o pastila pt protectia ficatului. sunt pe baza d plantte dak nu ma insel...dak este luata corespunzator rezultatele sunt vizibile, insa depinde d fiecare organism
o prietena s-a cam distrus cu o capsula de slabit, chinezeasca.. nu mai tin minte exact cum se numea, era leguma saraca... luase maxim doua luni dar efectele negative ii creeaza probleme si in ziua de azi... daca nu e natural nici nu vreau sa mai aud... si daca e made in ro parca am mai multa incredere... e tentata sa slabeasca mai incet dar sa nu-si scurteze viata cu cativa ani intelegeti.aveti mare grija :p
buna am baut si eu capsula de slabit si an 7 zile am slabit doar 2kg ore e bine sau nu ??? un raspuns va rog mult
multumes mult janyne pentru raspuns.. janyne ai baut si tu capsula de slabit ????
Dragii mei, eu am luat capsula minune in 2008, la recomandarea unei prietene din Timisoara, unde eram studenta.Aveam vreo 5-6 kg de dat jos..A fost o experienta traumatizanta...initial.am avut si eu toate reactiile severe pe care le-ati descris voi, ba mai mult am ajuns si la urgenta, iar acolo m-au intrebat daca nu m-am drogat cumva.Nu mai vorbesc de faptul ca nu dormeam cate 4-5 zile la rand, faceam 6-7 dusuri pe zi si transpiram ingrozitor...era si canicula;e drept...si fumam fff mult, uitand sa beau apa si sa mananc. Nu mai spun de faptul ca la analize s-a descoperit ca valorile la calciu, potasiu, magneziu si fier...erau mult mai mari decat val normale.
Asta în conditiile in care eu am avut toata viata lipsa de calciu si de restul.
Acum trecand peste perioada de cosmar, in care relatiile cu cei din jur sau alterat f mult datorita agresivitatii si iritabilitatii mele, desi eu am fost intotdeauna o pers sensibila si emotiva; ajungand chiar in pragul divortului-ma rog trecand peste aceasta perioada.trebuie sa recunosc marile beneficii ale acestor pastile.am reusit sa raman insarcinata(desi medicii nu-mi dadeau sanse) si mai mult decat atat valorile mineralelor si vitaminelor au fost perfecte pe tot parcursul sarcinii, iar copilul meu este perfect sanatos. Mentionez ca avand o sarcina delicata...pe toata perioada sarcinii m-am aflat sub supraveghere medicala in Italia.
A fost aproape de neinteles pt medicii ce anume mi-a stimulat fertilitatea intr-o asa maniera incat sa reusesc sa raman insarcinata si cum de nu am avut carente de niciun fel( ma refer la analizele sangvine).Ulterior i-am povestit medicului despre pastila si a fost de acord ca ele mi-au provocat si iadul insuportabil de la inceput, dar si marea bucurie de dupa. Tre" sa spun ca le-am luat vreo sase luni si aratam minunat, fara a ma infometa.le-am intrerupt cand am aflat de sarcina.
In timpul sarcinii au aparut ceva probleme serioase cu rinichii si niste dereglari hormonale...care m-au facut sa ma ingras..tineti-va bine.45 de kg.Am ajuns de la 54 kg la 99KG. ORIBIL.Si asta in ciuda regimului cu multe fructe din timpul sarcinii.Eram un butoi cu apa...Acum fiul meu are 1 an si 9 luni, iar eu am aprox. 73 kg. Mi-e frica sa ma cantaresc pana nu intru in hainele dinainte de sarcina.
Tin sa spun ca am alaptat pana acum o luna, deci nu se pune problema sa fii tinut vreo dieta, iar de cum am intrerupt alaptatul am renuntat la paine, sucuri cumparate si la sare. Inca mai ciugulesc cate ceva dulce pt ca am glicemia extrem de mica si mai gust si ceva fripturica slaba, f rar.
Am intrat pe forum sa vad reactii la capsula de slabit pt ca as vrea s-o iau din nou...desi sotul e inspaimantat de ideea ca vom trece din nou prin tot acel CALVAR indescriptibil.
Asta în conditiile in care eu am avut toata viata lipsa de calciu si de restul.
Acum trecand peste perioada de cosmar, in care relatiile cu cei din jur sau alterat f mult datorita agresivitatii si iritabilitatii mele, desi eu am fost intotdeauna o pers sensibila si emotiva; ajungand chiar in pragul divortului-ma rog trecand peste aceasta perioada.trebuie sa recunosc marile beneficii ale acestor pastile.am reusit sa raman insarcinata(desi medicii nu-mi dadeau sanse) si mai mult decat atat valorile mineralelor si vitaminelor au fost perfecte pe tot parcursul sarcinii, iar copilul meu este perfect sanatos. Mentionez ca avand o sarcina delicata...pe toata perioada sarcinii m-am aflat sub supraveghere medicala in Italia.
A fost aproape de neinteles pt medicii ce anume mi-a stimulat fertilitatea intr-o asa maniera incat sa reusesc sa raman insarcinata si cum de nu am avut carente de niciun fel( ma refer la analizele sangvine).Ulterior i-am povestit medicului despre pastila si a fost de acord ca ele mi-au provocat si iadul insuportabil de la inceput, dar si marea bucurie de dupa. Tre" sa spun ca le-am luat vreo sase luni si aratam minunat, fara a ma infometa.le-am intrerupt cand am aflat de sarcina.
In timpul sarcinii au aparut ceva probleme serioase cu rinichii si niste dereglari hormonale...care m-au facut sa ma ingras..tineti-va bine.45 de kg.Am ajuns de la 54 kg la 99KG. ORIBIL.Si asta in ciuda regimului cu multe fructe din timpul sarcinii.Eram un butoi cu apa...Acum fiul meu are 1 an si 9 luni, iar eu am aprox. 73 kg. Mi-e frica sa ma cantaresc pana nu intru in hainele dinainte de sarcina.
Tin sa spun ca am alaptat pana acum o luna, deci nu se pune problema sa fii tinut vreo dieta, iar de cum am intrerupt alaptatul am renuntat la paine, sucuri cumparate si la sare. Inca mai ciugulesc cate ceva dulce pt ca am glicemia extrem de mica si mai gust si ceva fripturica slaba, f rar.
Am intrat pe forum sa vad reactii la capsula de slabit pt ca as vrea s-o iau din nou...desi sotul e inspaimantat de ideea ca vom trece din nou prin tot acel CALVAR indescriptibil.
E doar experienta mea de viata...as putea scrie un roman despre aventura mea cu...Capsula de Slabit...Practic mi-a schimbat cursul vietii.pe mine ca om fizic, dar si psihic.Pot spune ca in acea perioada gandeam cu totul altfel, aveam alte criterii si valori decat cele pe care le avusesem pana sa ajunga acea pastiluta in mana mea.
Cu siguranta copilul e rasplata suprema pt toata suferinta...dar ramane intrebarea...Cat suntem dispusi sa dam in schimbul frumusetii????
E un soi de pact cu diavolul..In cazul meu, finalul a fost fericit, desi acum ma lupt cu kg din nou...
.Insa lupta initiala care a durat aprox 2a luni, cu reactiile adverse cumplite..ma cam sperie.
As vrea sa stiu si de la voi.cum s-a schimbat viata voastra (in intregul ei-voi ca persoana--nu doar fizicul vostru) cat timp ati luat pastilele si chiar dupa terminarea dietei...daca o pot numi asa.
In speranta ca voi primi raspunsuri de la voi care sa ma ajute sa ma decid, va transmit urari de bine.si kg cate va doriti.
Cu siguranta copilul e rasplata suprema pt toata suferinta...dar ramane intrebarea...Cat suntem dispusi sa dam in schimbul frumusetii????
E un soi de pact cu diavolul..In cazul meu, finalul a fost fericit, desi acum ma lupt cu kg din nou...
.Insa lupta initiala care a durat aprox 2a luni, cu reactiile adverse cumplite..ma cam sperie.
As vrea sa stiu si de la voi.cum s-a schimbat viata voastra (in intregul ei-voi ca persoana--nu doar fizicul vostru) cat timp ati luat pastilele si chiar dupa terminarea dietei...daca o pot numi asa.
In speranta ca voi primi raspunsuri de la voi care sa ma ajute sa ma decid, va transmit urari de bine.si kg cate va doriti.
am uitat sa mentionez...primele 2a luni am cumparat capsula din timisoara.si a fost groaznic...apoi le-am procurat din Tg-Jiu, de la o farmacie si.nu am mai avut nimic.
Citind mesajele voastre realizez ca e posibil sa fi fost contrafacute capsulele din timisoara.
Va pup
Citind mesajele voastre realizez ca e posibil sa fi fost contrafacute capsulele din timisoara.
Va pup
tirbanae.de obicei nu citesc toate comentariile lungi scrise pe forum, dar ce ai scris tu m a captivat maxim. din experienta mea ca si consumator, am 3 ani de cand le iau aproximativ 2-3 luni/an. am avut ambitia de a ma lasa de fumat, dar de papa bun, nu pot. asa ca a mai aparut un lucru de care nu ma pot lasa.capsula :). slaba ma iubesc la nebunie :)).acum vorbind serios.pana a ma lasa de fumat nu am avut probleme cu greutatea (50-53), dar dupa dezastru, ajunsese m sa cantaresc mult peste 60 si tot luam kg dupa kg. eu recomand pt oricine, nu numai cei care iau capsula de slabit, cateva luni pe an (in special vara ) calciu si magneziu...astea prin transpiratie se elimina foarte usor din organism si dam in altele. in prospect specifica ca trebuie luat.
pentru toate starile prin care unele persoane au trecut exista explicatie...ex: depresiiile care le invoca unii sunt datorate glicemiei scazute.o patra de cioco luata la 1-2zile rezolvam cauza depresiei. ;nervozitatea apare si de la lipsa de magneziu. etc
decizia iti apartine 100%. bafta
pentru toate starile prin care unele persoane au trecut exista explicatie...ex: depresiiile care le invoca unii sunt datorate glicemiei scazute.o patra de cioco luata la 1-2zile rezolvam cauza depresiei. ;nervozitatea apare si de la lipsa de magneziu. etc
decizia iti apartine 100%. bafta
buna! am auzit ca au fost interzise aceste capsule... este adevarat?
uau foarte impresionant ce a scris tirbane tirbane dar tu unde locuiesti prin judetul timis an ce sat sau oras????? daca nu te deranjeaza antrebarea m-ea
Da ana-ale daca se interziceau nu mai existu..
eu am locuit in Timisoara, pana in 2008, cand am plecat in It. Acum ma aflu pt o perioada scurta in Romania si fiind preocupata de soarta Capsulei(pt ca e singura pastila care si-a facut efectul in cazul meu-cum va imaginati am incercat si eu n metode pana la ea fara a avea vreun rezultat multumitor), dar si de kg in plus de care imi doresc sa ma debarasez, google-it capsula si asa am vazut forumul vostru...sincer...e pt prima oara cand imi impartasesc experienta, pe un forum; pt ca m-am regasit si eu in multe dintre mesajele celor indecisi si tematori...care in ciuda temerilor, au luat pastila, punand pe primul loc dorinta de a arata bine...
Stim cu toti ce inseamna sa ne simtim jenati cand ne privesc ceilalti, in special cei SUPLI.Sau la restaurant cand la fiecare inghititura ni se pare ca ceilalti se uita si ne masoara din priviri--gen--"Uite si pe cutare, dupa ce ca e cat o casa, mai si mananca cine stie ca prajitua!??".
Asa ca...pt a ne castiga RESPECTUL fata de propria persoana.se merita riscul.zic eu...
Stim cu toti ce inseamna sa ne simtim jenati cand ne privesc ceilalti, in special cei SUPLI.Sau la restaurant cand la fiecare inghititura ni se pare ca ceilalti se uita si ne masoara din priviri--gen--"Uite si pe cutare, dupa ce ca e cat o casa, mai si mananca cine stie ca prajitua!??".
Asa ca...pt a ne castiga RESPECTUL fata de propria persoana.se merita riscul.zic eu...
janyne, te rog mult da-mi si mie adresa importatorului... n-as vrea sa mai dau peste capsula contrafacuta
mersi mult
Si...apropo...cand eram in It am vazut ca Adrian Mutu a fost suspendat un an...datorita CAPSULEI DE SLABIT.
Si ulterior a afirmat intr-un interviu ca va mai lua aceasta pastila pe viitor, la nevoie, daca va simti ca se ingrasa...el avand o tendinta cronica spre ingrasare.
Asta ca si incurajare, pt cei care considera "strugurii prea acri"...si nu se urca dupa ei::Ë))
mersi mult
Si...apropo...cand eram in It am vazut ca Adrian Mutu a fost suspendat un an...datorita CAPSULEI DE SLABIT.
Si ulterior a afirmat intr-un interviu ca va mai lua aceasta pastila pe viitor, la nevoie, daca va simti ca se ingrasa...el avand o tendinta cronica spre ingrasare.
Asta ca si incurajare, pt cei care considera "strugurii prea acri"...si nu se urca dupa ei::Ë))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5slabit si ingrasat..
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 2vreau sa slabesc
- 3Dieta de slabire, am 17 ani
- 4am 76 kg, 1.59 m si 16 ani... vreau sa slabesc
- 6Doresc un sfat de la un medic nutritionist
- 9Reductil
- 2acupunctura si slabirea
- 13pastile pt slabit
- 2cum sa imi controlez dorinta de a manca?
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 2capsula de slabit
- 7doresc sfaturi pt diete
- 3vreau sa slabesc.. ce stiti despre Herbalife?
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 3vreau sa slabesc
- 1fara zahar
- 11Caspula de slabit+infometare?? Help
Mai multe informații despre: Slabirea capsula de slabit medicamente pentru slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: