Infectia cu candida si refacerea florei vaginale
Buna seara. In urma cu 2 ani si jumatate am inceput sa am probleme cu candida. Am fost la medic, mi-a dat tratament si pe moment a disparut. Lunar am inceput sa am aceasta problema, uneori chiar de 2 ori pe luna. Intr-adevar o perioada am luat anticonceptionale pentru ca am fost diagnosticata cu sindrom de ovar polichistic, dar si dupa intreruperea tratamentului candida a persistat. Dupa multe tratamente flora mea vaginala este absenta( lactobacili absenti) si probabil de asta imi reapare infectia. Ultimul tratament pe care l-am facut a fost irigatie cu septovag, iar acum folosesc gynophilus. Ideea e ca am vaginul foarte uscat si iritat si comprimatele vaginale nu se dizolva. Exista ceva crema intravaginala pentru refacerea florei vaginale? Sau alta varianta?
2 comentarii
Exista Sotigyn (sunt capsule moi mai usor de folosit in cazul dumneavoastra) care se poate folosi ca alternativa la Gynophyllus!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale si genitale
- 1Ajutor! am un vagin foarte uscat
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 1Il pot folosii?
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 3Candida
- 6Candida
- 0Candida sistemica de la candida vaginala
- 1Ajutați ma. uscaciune vaginala
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 0Tratament candida recurenta
- 3Candidoza vaginala
- 10Candidoza sau HIV?
- 0Candidoza sistemica
- 2Candida vaginala de la iubit?
- 0Candida
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale
Mai multe informații despre: vaginul uscat candidoza vaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: