Candida
Am si eu o problema cu candida. Am facut prostia sa intretin relatii sexuale cu 3 parteneri neprotejat. Din pacate la cateva saptamani mi s-a schimbat secretia. Nu am avut mancarini sau usturimi. Am fost la medic si in urma analizei a reiesit frecventa flora cocobacilara. Mi s-a pus diagnosticul de vaginita. Mi-a recomandat tratamentul cu flagyl 10 zile. Nici o schimbare, ba chiar au aparut usturimi. Dupa a doua analiza de secretie in flora sunt prezenti bacili gram pozitivi si levuri, adica candida. In prima analiza nu erau prezente levurile. Mi-a recomandat cervugid si o pastila fluconazol. Nici acum nu vad vreo schimbare. Incep sa ma panichez nu stiu ce sa mai fac.
3 comentarii
Este probabil o candida rezistenta la nistatin. Schimba ovulele cu Clotrimazol si foloseste-le timp de 10 zile iar dupa minim o saptamana de la oprirea tratamentului repeta o secretie vaginala si cultura sa ai si antibiograma/antifungigrama dupa caz!
Multumesc, voi incerca cu clotrimazol. Dupa cate zile ar trebui sa isi faca ovulele efectul? Ma gandesc sa nu am ceva mai grav de nu trece, o rana pe col sau altceva.
In 2-3 zile trebuie sa fiti mai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 2candidoza vaginala si acneea
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 1Il pot folosii?
- 0candida
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 1Tratament candida si alcool
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 2Infectia cu candida si refacerea florei vaginale
- 2Candidoza
- 6Candida