cand se administreaza lindaxa?
am inceput sa iau lindaxa la recomandarea medicului endo. mi-a prescris cate una pe zi. am uitat sa intreb cand sa o iau. inainte sau dupa ce mananc. dimineata sau la pranz?poate imi poate spune cineva.multumesc.
4 comentarii
se adm indiferent de programul meselor.nu se consuma alcool.se urmareste TA(tensiunea arteriala- max 145/90mmhg) se intrerupe trat daca depaseste.nu se iau produse cu efedrina, pseudoefedrina: paracetamol sinus, fervex, coldrex..etc sau xilometazolina- bixtonim, olynth..etc(crest TA). cu prudenta!!!
mi-a fost prescris medicamentul Lindaxa 10; totodata, mi-au fost prescrise si medicamente pentru tensiune: tertensif, bisten, prestarium{in aceasta ordine} ; e ok?
buna adriancosmin.mie mi-a fost prescris doar medicamentul lindaxa. dar pot sa iti spun ca in cazul meu nu prea a dat rezultate. am slabit ce e drept vreo 8 kg dar dupa ce am incetat administrarea medicamentului (eu am luat doar 2 luni) m-am ingrasat inapoi fara ca dieta mea sa fi suferit vreo modificare.mancam acelasi lucru ca si in timpul administrarii pastilelor.chiar am pus putin mai mult inapoi.deci nu stiu daca e cel mai indicat medicament mai ales ca din cate ai scris ai ceva probleme si cu tensiunea.multa sanatate si spr ca la tine sa aiba efect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc