cancer ovarian | Forumul Medical ROmedic

cancer ovarian

184 comentarii 1 2 ..... 6 7
0
15-08-2013, ora 21:22
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
intr-adevar, ultima descriere nu face referire la vreo masa anexiala sau de corp uterin; ca atare nu cred ca exista vreo solutie mai buna decat urmarirea, dar cu ocazia repetarilor RMN-ului, cand se vor face, radiologul care investigarea sa aiba constienta de aceasta problema si sa faca un examen COMPARATIV cu celelalte; asta presupune ca el sa aiba CD-urile cu vechile RMN-uri. de altfel, chiar si in momentul de fata cred ca i se poate cere ultimului radiolog sa faca o "recitire" a imaginilor, comparativa. ati incercat asta ?
0
15-08-2013, ora 22:16
RoxiRoxy
Nu este medic/terapeut
RoxiRoxy
buna seara.am fost la cei de la imagistica sa compare filmele vechii cu actualul.si ei au zis ca pe cele vechi se vede masa tumorala dar nu isi explica de ce nu s-a captat si de data aceasta.sfatul lor este sa repet rmn-ul.dar cunoasteti cazuti in care tumorile solide ai disparut fara tratament?si de ce nu ne garanteaza ca nu mai este tumoarea.santate maxima si noapte buna.
0
16-08-2013, ora 00:16
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu inteleg prea bine notiunea aceasta cu "a garanta". cred ca in medicina e imposibil de facut acest lucru, cum e si prevederea viitorului. exista situatii in care anumite formatiuni, tumori, pot disparea spontan. desigur ca asta se intampla mai rar cand ele sunt maligne, ceea ce sugereaza ca nu ar fi fost vorba de asa ceva la tine. la fel, tot aplicat la tine, pot exista leziuni de neuforibromatoza prin mai multe locuri din organism, fara ca ele sa puna neaparat probleme deosebite. trebuie deci continuata urmairea si, pe cat posibil, sa nu te stresezi intre timp. stai putin mai linistita, te rog ! numai bine !
0
16-08-2013, ora 09:46
RoxiRoxy
Nu este medic/terapeut
RoxiRoxy
buna ziua, multumesc mult pentru raspuns va doresc toate cele bune

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
184 comentarii 1 2 ..... 6 7

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.