cancer ovarian
Buna seara!
Mama mea in urma unui chiuretaj biopsic a primit urmatorul rezultat histopatologic: " se constata cheaguri fibrino-hematice cuprinzand fragmente tisulare dispersate ce prezinta o proliferare tumorala cu aspect de carcinom cu pattern solid"
Va rog sa-mi spuneti cat de grav este..imi puteti recomanda medici specializati in aceasta problema?
Multumesc!
Mama mea in urma unui chiuretaj biopsic a primit urmatorul rezultat histopatologic: " se constata cheaguri fibrino-hematice cuprinzand fragmente tisulare dispersate ce prezinta o proliferare tumorala cu aspect de carcinom cu pattern solid"
Va rog sa-mi spuneti cat de grav este..imi puteti recomanda medici specializati in aceasta problema?
Multumesc!
4 comentarii
cu rezultatele veniti la d-nul dr. Haiduc Catalin la clinica noastra. programare puteti sa va faceti la numerele de telefon 323 00 00 sau 323 00 02
nu exista un tratament miraculos fara sa te vada medicul sa ti-l prescrie! Asa reclama isi fac si acele pastile pentru slabit "mirralucoase" care s-au dovedit a fi o mare minciuna! credeti-ma le-am incercat personal!
pai este grav.carcinom=cancer mai pe itelesul tuturor.doctorul ginecolog care i-a facut chiuretajul trebuia sa-i spuna ce sa faca, dupa ce a citit rezultatul.mergeti la un ginecolog <<capabil> pentru ca trebuie operata cit mai repede
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cancer ovarian
- 2Daca valoarea Ca 125 este de 8.6 inseamna ca am cancer?
- 54O fi cancer ovarian?
- 47Va rog sa ma ajutati... sunt disperat incerc sa-mi ajut mama. Am doar 23 ani si nu mai am pe nimeni!
- 9cancer ovarian
- 6de ce se imbolnavesc femeile de cancer ovarian?
- 9Metastaze hepatice din carcinom ovarian.
- 4carcinom ovarian.. cat de grav e si ce se poate face?
- 1cancer de ovar sau nu?
- 184cancer ovarian
- 14simptome cancer ovarian!
- 17chistadenocarcinom ovarian
- 13Adenocarcinom de ovar
- 7cancer ovarian la 25 ani?
- 4Neoplasm ovarian
- 9Probleme postcolecistectomie
- 1Cancer ovar !
- 5cancer ovarian?
- 7cancerul ovarian: va rog recomandare clinica si medic pt. investigatii
Mai multe informații despre: Cancerul ovarian