cam de o saptamana i se schimba vocea
Buna ziua ! Sotul meu, in varsta de 37 de ani, cam de o saptamana i se schimba vocea ! Nu a mai avut nicidata problema asta pana acum ! A ragusit prima data asa dintr-o data, apoi a doua zi a fost bine, dupa aia iar s-a schimbat vocea ! Nu este o voce scazuta, foarte ragusita, pur si simplu i se modifica, dar cand si cand, nu este asa in permanenta, acum vb bine, peste cateva minute iar este ragusit si iar isi revine si tot asa !
Va rog sa ma ajutati cu un sfat !
Va rog sa ma ajutati cu un sfat !
6 comentarii
NU VREAU SA VA SPERII DAR DACA PERSISTA RAGUSEALA DUCETI-L LA ORL IMEDIAT.POATE FI O BANALA RACEALA.ASA A INCEPUT SI TATAL MEU, CU O RAGUSEALA PE CARE A IGNORAT-O SI S-A TREZIT CU O TUMORA.BINEINTELES NU E O REGULA DAR MAI BN FITI PRECAUTA SI LASATI UN MEDIC SA II DEA UN TRATAMENT.E MULT MAI SIGUR.SANATATE SI NUMAI BINE
da este obkigatoriu consul orl. laringoscopie
nu acceptati tratament de la med. de familie
nu acceptati tratament de la med. de familie
Multumesc pt raspunsuri ! Dle dr m-ati speriat ! Sotul meu a fost bine cateva zile, apoi a simtit iarasi o usoara jena in gat ca o usturime si iarasi i s-a schimbat vocea ! Poate fi ceva grav chiar daca raguseala asta nu a fost constanta iar atunci cand isi drege vocea isi mai revine ? Nu are nici un alt simptom, nici o schimbare ! Nu prea ste prieten ci spitalele si greu il convingi !
Raluca 2007 ce simptome a avut tatal tau si cum ati descoperit boala ? multumesc !
Raluca 2007 ce simptome a avut tatal tau si cum ati descoperit boala ? multumesc !
tata in prima faza a avut o usturime in gat si il durea urechea.l-am tratat cu ospen si tantum verde.dupa aceea s-a instalat o raguseala dar nu a vrut sa mearga la medic zicand ca e mai bn si doar seara si dimineata il deranjeaza.pana a ragusit de tot, nu mai putea inghiti, a slabit mult si a fost la orl unde i s-a zis ca e tumora.dar a durat 2 luni pana am reusit sa il conving.luna trecuta l-am internat, a venit acasa dupa o saptamana pe tratament si azi l-am internat caci nu mai poate respira se sufoca si ii ies oasele prin piele.de aia zic ca mai bn iei din prima orice nu neaparat boala asta.multa sanatate
Multumesc de raspuns ! Te inteleg perfect prin ce treci, cunosc aceasta lupta foarte bine, tatal meu a decedat acum un an si jumatate din cauza unui cancer esofagian ! am fost alaturi de el in toata lupta asta, am umblat cu el prin spitale 1 an si 7 luni ! Poate de aceea sunt paranoica si ma sperie orice si sunt constienta ca tb sa mergem din timp !
raluca
poate fi o simpla laringita...din cauza unui reflux gastric...
aici ar fi simplu...gasiti pe forum... ce regim trebuie sa adopte si ce tratamente se fac
dar o laringoscopie la ORL... e obligatorie
orice polip pe coarda vocala depistat la timp...se trateaza mai usor...
poate fi o simpla laringita...din cauza unui reflux gastric...
aici ar fi simplu...gasiti pe forum... ce regim trebuie sa adopte si ce tratamente se fac
dar o laringoscopie la ORL... e obligatorie
orice polip pe coarda vocala depistat la timp...se trateaza mai usor...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de aproape jumatate de an sunt ragusita
- 3nodul pe corzile vocale
- 4probleme cu vocea...
- 3Voce ciudata
- 11Noduli corzi vocale
- 3imi va reveni vocea?
- 10Ragusala de multa vreme+voce subtire
- 0Leziune coarde vocale
- 9noduli vocali pierderea vocii
- 6ma deranjeaza foarte tare aceasta ragusala.. ce mai pot face ceva pt a-mi recapata vocea?
- 3Vocea mea, gatul meu
- 1Paralizia corzii vocale drepte
- 1Vocea imi dispare, se modifica...
- 0Schimbarea vocii !
- 5Edem Reinke (laringita cronica)
Mai multe informații despre: coarda vocala noduli vocali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: