Noduli Vocali
Buna ziua,
Cred ca am noduli vocali deoarece in urma cantatului, initial fara tehnica buna, am abuzat de gatul meu. Acum simt o iritatie in gat in fiecare zi de cateva luni.
Vreau sa merg la un medic foniatru in Cluj pentru o consultatie. Am auzit de o doctortia buna pe foniatrie din Cluj, insa i-am uitat numele. Imi puteti recomanda un doctor bun? De preferat care sa lucreaza in special cu muzicieni, actori?
Cred ca am noduli vocali deoarece in urma cantatului, initial fara tehnica buna, am abuzat de gatul meu. Acum simt o iritatie in gat in fiecare zi de cateva luni.
Vreau sa merg la un medic foniatru in Cluj pentru o consultatie. Am auzit de o doctortia buna pe foniatrie din Cluj, insa i-am uitat numele. Imi puteti recomanda un doctor bun? De preferat care sa lucreaza in special cu muzicieni, actori?
2 comentarii
pana gasesti medicul de care ai nevoie
faci consult si la gastrologie
un posibil reflux gastro-esofagian.poate duce la iritatii in gat si afectarea corzilor vocale
faci consult si la gastrologie
un posibil reflux gastro-esofagian.poate duce la iritatii in gat si afectarea corzilor vocale
Merci mult! Stiam si de reflux ca afecteaza vocea.
Cantam foarte mult din gat inainte. O sa-mi caut medicul si o sa merg la o endoscopie sau ceva asemanator.
Obisnuiesc sa ragusesc rapid si cred ca tehnica proasta de rock pe care o avem initial m-a afectat
Cantam foarte mult din gat inainte. O sa-mi caut medicul si o sa merg la o endoscopie sau ceva asemanator.
Obisnuiesc sa ragusesc rapid si cred ca tehnica proasta de rock pe care o avem initial m-a afectat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de aproape jumatate de an sunt ragusita
- 5nodul pe corzile vocale... tratament sugerat: injectii cu insulina si cortizon alaturi de pauza voca
- 4Probleme cu gatul.. Nodul vocal
- 4I-mi va mai reveni vocea?
- 11Noduli corzi vocale
- 9noduli vocali pierderea vocii
- 6cam de o saptamana i se schimba vocea
- 0Schite de noduli pe corzile vocale
- 0Polipi laringieni
Mai multe informații despre: noduli vocali