Caderea parului - posibila legatura cu oval micropolichistic?

Buna! Sunt fata, am 19 ani si de o luna imi pica foarte mult par, anormal pot spune. La inceput m-am gandit ca poate este din cauza perioadei ( toamna cade mai mult par ) insa pica extrem de mult, dar nu dintr-un loc anume ca la barbati.
Acum o saptamana am facut o ecografie abdominala unde s-a descoperit urmatoarea problema: Parauterin drept imagine transonica unica cu diametru de 43 mm/ 36 mm. Chist ovar.
Ovarul stang cu aspect micropolichistic.
Mi s-a recomandat vizita la ginecolog dar inainte de asta as vrea sa intreb daca pot lua niste pastile pentru par ( daca aveti recomandari sunt binevenite ) sau sunt mari sanse sa imi pice parul din cauza ovarului micropolichistic?
Mentionez ca in urma analizelor, iau la recomandarea medicului endocrinolog Vitamina D, Super Soya Lecitin, Omega 3 si Full spectrum.
Acum o saptamana am facut o ecografie abdominala unde s-a descoperit urmatoarea problema: Parauterin drept imagine transonica unica cu diametru de 43 mm/ 36 mm. Chist ovar.
Ovarul stang cu aspect micropolichistic.
Mi s-a recomandat vizita la ginecolog dar inainte de asta as vrea sa intreb daca pot lua niste pastile pentru par ( daca aveti recomandari sunt binevenite ) sau sunt mari sanse sa imi pice parul din cauza ovarului micropolichistic?
Mentionez ca in urma analizelor, iau la recomandarea medicului endocrinolog Vitamina D, Super Soya Lecitin, Omega 3 si Full spectrum.
1 comentarii

Buna ziua
Caderea parului poate fi datorata ovarului pichistic. Ar fi bine sa mergeti si la un medic dermatolog
Zi buna
Caderea parului poate fi datorata ovarului pichistic. Ar fi bine sa mergeti si la un medic dermatolog
Zi buna

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Caderea parului
- 3Caderea parului fara regenerare
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 11Caderea parului in zona din fata a capului
- 10Imi cade parul!
- 1Imi cad sprancenele si parul.
- 7imi cade parul exagerat
- 3ovare micropolichistice
- 4Mi-am distrus parul cu fumul de tigara
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 4Caderea parului de pe tot corpul
- 2Voce ciudata si caderea parului
- 0Analize marite
- 2Chelie la o vârstă frageda
- 2Cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie
- 1ProFecund INO imi poate regla menstruatia pe termen lung?
- 1Căderea părului bărbat 22 ani
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
Mai multe informații despre: Caderea parului ovarele micropolichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: