Caderea parului - posibila legatura cu oval micropolichistic?
Buna! Sunt fata, am 19 ani si de o luna imi pica foarte mult par, anormal pot spune. La inceput m-am gandit ca poate este din cauza perioadei ( toamna cade mai mult par ) insa pica extrem de mult, dar nu dintr-un loc anume ca la barbati.
Acum o saptamana am facut o ecografie abdominala unde s-a descoperit urmatoarea problema: Parauterin drept imagine transonica unica cu diametru de 43 mm/ 36 mm. Chist ovar.
Ovarul stang cu aspect micropolichistic.
Mi s-a recomandat vizita la ginecolog dar inainte de asta as vrea sa intreb daca pot lua niste pastile pentru par ( daca aveti recomandari sunt binevenite ) sau sunt mari sanse sa imi pice parul din cauza ovarului micropolichistic?
Mentionez ca in urma analizelor, iau la recomandarea medicului endocrinolog Vitamina D, Super Soya Lecitin, Omega 3 si Full spectrum.
Acum o saptamana am facut o ecografie abdominala unde s-a descoperit urmatoarea problema: Parauterin drept imagine transonica unica cu diametru de 43 mm/ 36 mm. Chist ovar.
Ovarul stang cu aspect micropolichistic.
Mi s-a recomandat vizita la ginecolog dar inainte de asta as vrea sa intreb daca pot lua niste pastile pentru par ( daca aveti recomandari sunt binevenite ) sau sunt mari sanse sa imi pice parul din cauza ovarului micropolichistic?
Mentionez ca in urma analizelor, iau la recomandarea medicului endocrinolog Vitamina D, Super Soya Lecitin, Omega 3 si Full spectrum.
1 comentarii
Buna ziua
Caderea parului poate fi datorata ovarului pichistic. Ar fi bine sa mergeti si la un medic dermatolog
Zi buna
Caderea parului poate fi datorata ovarului pichistic. Ar fi bine sa mergeti si la un medic dermatolog
Zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pentru ovare micropolichistice
- 22Caderea parului in mod abundent si matreata
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 11Cadere par
- 11Caderea parului in zona din fata a capului
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 5se trateaza pelada?
- 6problemele tenului gras si imi cade destul de mult parul
- 0Imi cade parul dupa tot corpul