Buze uscate, crapaturi in coltul gurii

23-10-2018
Laura94
Nu este medic/terapeut
Laura94
Buna ziua! Am o problema foarte grava de aproximativ 6 ani, in urma unei interventii stomatologice, buzele mele se usuca mereu si am niste crapaturi in coltul gurii si roseata, nu stiu daca este vorba de o coincidenta sau de la respectivul cabinet m-am pricopsit cu o boala sau infectie. Am tinut diverse tratamente fara nici un rezultat. AM facut exudat faringian, si nu este vorba despre o infectie cu stafilococ. am tinut tratamente pentru infectie de ciuperci... cu diferite creme... fucidin, travogen, travocort si multe altele. Singura mea scapare este sa ma dau mereu cu un balsam de buze, toata ziua... altfel nici nu pot deschide gura sa mananc. Buzele se usuca foarte tare si in colturile gurii se crapa foarte tare si sangereaza. Va rog sa ma ajutati, ce analize sa fac, pentru a depista problema?. Va multumesc!
4 comentarii
1
06-11-2018, ora 08:50
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
O afectiune cronica de 6 ani nu poate fi rezolvata fara un examen clinic si analize de laborator. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
08-11-2018, ora 21:13
Laura94
Nu este medic/terapeut
Laura94
Buna ziua! Am fost dar nu mi s-a recomandat nici un examen clinic... sau analize pentru determinarea problemei... doar exudat faringian. in rest doar tratamente. am testat toate cremele antifungice.antimicotice si tot ce se poate fara efect. De asta am cerut ajutorul dumneavoastra... poate puteti sa imi recomandati niste analize concrete. Va multumesc!
0
01-12-2018, ora 19:28
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Aveti si gura uscata?
0
01-12-2018, ora 20:01
Laura94
Nu este medic/terapeut
Laura94
Buna seara! Nu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Buze uscate - cauze, tratament, sfaturi utile
  • Buzele uscate
  •