Buna ziua, am nevoie de parerea unui Nutritionist !
Obisnuiesc sa mananc miez, seminte de dovleac si floarea soarelui acum am 5 luni de cand consum, trebuie sa fac pauza o luna sau mai mult ?
2 comentarii
1
29-04-2019, ora 13:32
Terapeut Carmen Meresz
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, TIMISOARA
Buna ziua,
Semintele si nucile sunt alimente si nu este necesar sa "luati o pauza" de la consumul lor pentru ca, reprezinta o sursa de grasimi sanatoase.
Este necesar ca semintele si nucile sa fie consumate crude, nu prajite.
Au un aport energetic mare, deci cantitatea este importanta 5-6 nuci pe zi, 10-15 migdale si 25-30 g seminte floarea soarelui si dovleac.
Sanatate!
Semintele si nucile sunt alimente si nu este necesar sa "luati o pauza" de la consumul lor pentru ca, reprezinta o sursa de grasimi sanatoase.
Este necesar ca semintele si nucile sa fie consumate crude, nu prajite.
Au un aport energetic mare, deci cantitatea este importanta 5-6 nuci pe zi, 10-15 migdale si 25-30 g seminte floarea soarelui si dovleac.
Sanatate!
Bună ziua, adresez și eu întrebarea aici deoarece numai asa primesc răspuns de fiecare data, sper ca nu deranjez!!! Am citit de curând faptul ca țelină gătită devine nociva când este reancalzita. Cat este de adevărat acest lucru și ce este de făcut? Îngrijorarea mea vine din faptul ca am un băiețel de 2ani jumătate căruia i-am pus țelină în mai toate mâncărurile la scurt timp după începerea diversificarii. Va mulțumesc anticipat și va aștept sfatul. O seara plăcută!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul