Nu pot ejacula.. facem dragoste si cate o ora poate mai mult si nimic..

16-07-2018
Illusion
Nu este medic/terapeut
Illusion
De cateva luni ma confrunt cu o problema zic eu grava din cea ce am citit pe aici..am o relatie de 6 ani cu iubita mea..ne intelegem foarte bine..dar problema este atunci cand in actul sexual nu pot ejacula..facem dragoste si cate o ora poate mai mult si nimic..si problema este ca ea cam incepe sa nu mai vrea sa faca asta pentru ca nu pot ejacula..o doare..o ustura..si imi reproseaza ca tin foarte mult..stiu ca suna ciudat o ora dar poate cineva a intampinat aceasta problema si a gasit o rezolvare. Mentionez ca nu ma masturbez singur, cum am citit pe aici. Pana acum cateva luni totul era ok dar acum nu. Ce pot face sa ajung sa rezolv aceasta problema?
2 comentarii
0
16-07-2018, ora 22:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Aceasta situatie este adeseori asociata cu o dificultate de excitare, respectiv de relaxare a barbatului. Este ceva ce se intampla pe parcursul actului sexual care va impiedica sa atingeti starea de excitare necesara pentru a ajunge la orgasm, respectiv la ejaculare.
Poate fi emotie, grija, consumul unor substante/medicamente, etc.

Incercati sa oferiti mai multa atentie preludiului si sa va relaxati suficient. Actul sexual nu tine de performante sau de a demonstra nu-stiu-ce partenerei. Intrebati-va daca nu cumva va ganditi prea mult la partenera si la satisfacerea ei decat la propria placerea, sau daca nu cumva va ganditi la alte lucruri in timpul actului sexual.

Sau poate ca exista altceva, alti tip de probleme care s-au "strecurat" in relatie si o afecteaza. Nu trebuie sa fie neaparat in plan sexual...

Daca situatia nu se rezolva incercati sa mergeti la un control medical, pentru elimina cauzele organice/medicale, iar apoi la un psiho-sexolog pentru a vedea care sunt factorii psiho-emotionali care v-ar putea impiedica sa aveti o viata sexuala normala.
0
16-07-2018, ora 22:32
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegul meu vă recomand să mergeți la medic pentru investigații, iar dacă nu e o problemă medicală mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •