Nu ejaculez
Buna seara, am si eu o mica problema daca pot sa ii zic in felul asta.In timpul actului sexual nu am ejaculare, ultimul act sexual a tinut 30 de minute si niciun semn, tin sa spun ca sunt la cel de-al patrulea act sexual si nici la cele dinainte nu am avut, insa cand ma masturbez am ejaculare fara nici-o problema totul este in regula.
2 comentarii
stini32 pot sa te intreb cati ani ai?nu ejaculezi absolut deloc in timpul partidelor?..ceea ce pot sa zic ca poate fii.este de natura psihologica si aici trebuie sa fi atent la ce zic:tu cand te masturbezi...mana ta pune o presiune mai mare asupra penisului si automat frictiunea este mai mare.probabil cand faci sex presiunea vaginului asupra penisului este atat de mare(adica un vagin mai larg)si probabil penisul tau nu ajunge la acel climax orgasmic pe care ni-l dorim toti barbatii!!!aaaaaa si inca ceva:asta nu este o problema, dimpotriva este un avantaj...problema este cand ejaculezi in timpul preludiului, s-au nu rezisti nici 2 min etc etc(ejaculare precoce mai bine zis)asa ca la tine e bine!:)BAFTA!
Într-adevăr e mai nasol când nu ți nici 2 minute dar eu am aceeași problema, nu pot ejacula dar nici pentru noi nu e prea bine pentru ca e foarte deranjat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate ca soţul meu să aibă orgasm fără ejaculare?
- 2ejaculare inexistenta
- 3in timpul actului sexual nu ejaculez
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 0orgasm fara ejaculare:-s ?
- 0Problema de ejaculare.
- 0nu am ejaculat si mi-am pierdut erectia
- 0ejaculare retrograda
- 6Orgasm uscat la 15 ani...ingrijorare?
- 4sotul meu ejaculeaza ffff rar
- 3Problema de ejaculare
- 0Nu mai pot ejacula
- 2Nu pot ejacula.. facem dragoste si cate o ora poate mai mult si nimic..
- 5Ajutati-ma cu un raspuns
- 0Posibilă infertilitate masculina
- 0Injeculare - ma bate gandul sa renunt de tot la ejaculare
Mai multe informații despre: lipsa ejacularii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: