Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral
Am fost diagnosticata cu NACF bilateral în 2016, am facut foraje și terapie hiperbara iar boala sa vindecat.Am 1 an de cand lucrez la un magazin alimentar iar de 2 luni am început să am din nou dureri.Am făcut un RMN iar azi am primit rezultatul :
- efilarea sprancenelor cotiloide și hipertrofie labrala cu degenerare anterioara; asociaza fisură parțială (pe fata articulara)a labrumului drept la nivel anterior, cu fluid intra -labral pe distanța de 8 mm c-c/15 mm transfera
-înghețarea interliniului articular C-F bilateral la nivel supero-lateral;fără epansamente fluide intra articulare
-tendinita gluteusmedius drept însoțită de edem osos la insertia pe marele trohanter femural;fina entezopatie tendon gluteus medius stanga
-persista scleroza antero-inferioara sacro-iliaca dreapta și discret edem osos sacrat
Dacă se poate să îmi spuneți exact ce inseamna, trebuie sa ma îngrijoreze sau este o urmă a bolii?!
Multumesc anticipat
- efilarea sprancenelor cotiloide și hipertrofie labrala cu degenerare anterioara; asociaza fisură parțială (pe fata articulara)a labrumului drept la nivel anterior, cu fluid intra -labral pe distanța de 8 mm c-c/15 mm transfera
-înghețarea interliniului articular C-F bilateral la nivel supero-lateral;fără epansamente fluide intra articulare
-tendinita gluteusmedius drept însoțită de edem osos la insertia pe marele trohanter femural;fina entezopatie tendon gluteus medius stanga
-persista scleroza antero-inferioara sacro-iliaca dreapta și discret edem osos sacrat
Dacă se poate să îmi spuneți exact ce inseamna, trebuie sa ma îngrijoreze sau este o urmă a bolii?!
Multumesc anticipat
3 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa intelegeti ca nu putem "interpreta" un text.
Un aviz competent necesita, evident, studierea intregului dosar imagistic: radiografii, RMN etc.
Cert este ca o astfel de afectiune interzice ortostatismul prelungit (statul in picioare) tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Trebuie sa intelegeti ca nu putem "interpreta" un text.
Un aviz competent necesita, evident, studierea intregului dosar imagistic: radiografii, RMN etc.
Cert este ca o astfel de afectiune interzice ortostatismul prelungit (statul in picioare) tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Multumesc frumos pentru raspuns!Problema este ca eu vreau să lucrez în continuare și nu stiu daca va fi un risc lucrul asta...Nu inteleg dacă e periculos sau nu acum să risc
Trebuie sa intelegeti ca ca o astfel de afectiune interzice ortostatismul prelungit (statul in picioare) tot restul vietii.
Daca refuzati sa intelegeti acest truism, veti ajunge la proteza de sold infinit mai repede decat va imaginati.
Tine de logica elementara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Daca refuzati sa intelegeti acest truism, veti ajunge la proteza de sold infinit mai repede decat va imaginati.
Tine de logica elementara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1necroza de cap femural gradul III, se poate trata prin medicina hiperbara?
- 1Necroză de cap femural
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 0Necroza aseptica de femur stanga
- 1NACF -Proteza de sold
- 6Coxartroza grava
- 3RMN pelvis, edem osos subcondral la nivelul acetabular drept cu dimensiuni 12x9 mm
- 0Va rog citire rezultat rmn pelvis cu subs de contrast, dimensiuni 115/211/207mm (ap/t/cc)
- 0Interpretare rezultat RMN
- 0IRMN T1 / T2 Hiposemnal
- 1Rezultat RMN
- 0Poate sa fie cancer ovarian?
- 0Interpretare rmn pelvis +abdomen
- 0Inflamatie canal Wirsung
- 3Hernie sau cu totul altceva?
- 0RMN pelvis și abdomen
- 2Concluzii rmn as dori o părere de cât de grav este.
Mai multe informații despre: necroza aseptica de cap femural RMN pelvis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: