Buna fetelor stiti cumva ce remedii naturale ajuta la o nastere rapida
Sunt in sapt 38-39 si astept un baietel, desi doi medici de la o clinica privata mi-au spus ca sarcina e mai mare cu o saptamana, la spital unde vreau sa nasc nu spun nimic..., astept de multi ani sa mai fac un copil, adica de 7 ani, acum 12 ani am nascut o fetita normal la 38 saptamani, acum se pare sa acet bebe imi pune nervii la incercare. Ajutati-ma daca stiti ceva remedii ce ma pot ajuta... stau acasa de 2 luni, nu am mai putut lucra, fac gimnastica cu o minge gonflabila, mai fac si sex, dar nu am nici un somptom, as vrea sa vine odata bebe...!!!
1 comentarii
Buna lucy14,
La oameni sarcina dureaza 40 de saptamani, dar orice nastere dupa 37 de saptamani este considerata la termen. Nu incerca sa grabesti procesul, se va intampla, profita de ultimele zile linistite :)
La oameni sarcina dureaza 40 de saptamani, dar orice nastere dupa 37 de saptamani este considerata la termen. Nu incerca sa grabesti procesul, se va intampla, profita de ultimele zile linistite :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sanse am sa nasc normal daca am astm?
- 6as vrea sa imi raspundeti, va rog foarte mult
- 9tatal la nastere
- 4vreau sa nasc normal
- 0proteine crescute sumar urina in sarcina
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 7Miopie si nasterea normala
- 0Streptococ B si riscurile la nastere
- 4Cum stiu ca a venit momentul sa nasc?
- 7mamici, la cate saptamani ati nascut?
- 0Sarcina 38 de saptamani +usturimi
Mai multe informații despre: Nasterea sarcina saptamana 38
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: