Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 ..... 25262728 29 Înainte ›
0
19-09-2010, ora 21:02
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Filip, dumnezeu sa te binecuvinteze, ce ne-am face fara tine.
0
22-09-2010, ora 06:38
;
Nu este medic/terapeut
;
Hello, sau Buna dimineata cu adevarat,
pt ca e f dimineata acum cand scriu.nu stiu exact ce-o sa scriu. Nu am reusit sa-mi termin treaba aseara si ceasul meu biologic cel f silitor m-a trezit de la ora 4. asa ca am lucrat azi deja. peste cateva minute suna desteptarea de-a binelea, apoi tre sa plec. Nu v-am spus: anul asta nu am voie sa intarzii nici in gand. ma ia directoarea - si pe inca doaua colege - cu masina in fiecare dimineata. pana la destinatie avem de parcurs vreo 20 minute. E un loc cu multa natura si copii lipiciosi - ma pupa in fiecare zi. am noroc de un asemenea job. Pot sa spun cu mana pe inima ca Dumnezeul meu chiar imi poarta de grija - dar sa nu auda...cine?.despre Dumnezeu...:)))

Jackie, am spus deja cate ceva despre mine acum...Pe boletinu meu nu este rubrica pt nume generic, insa daca privesti dintr-o anume pozitie vei gasi cuvintele astea pe orice carte de identitate; si pe a ta.ia sa te uiti mai bine.

Oameni buni...as fi avut de spus cate ceva, ...multe se mai intampla in lumea asta mare...si nu-i atat de negru dracu precum il vedem uneori noi...dar nici Dumnezeu asa cum si-l inchipuie unii...

Tu, MariusE - chiar daca nu mai esti pe-aici ai lasat niste ecouri care mi-au dat de gandit; ce nu-mi place e ca nu stiu ce sa cred si ce nu din toata aceasta amestecatura...

Spuneai ca ai vrei sa stii ce gandeste Dumnezeu ca ce face poti vedea...

Pot eu sa-ti spun ce gandeste Dumnezeu : " Pe viata mea, .ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui si sa traiasca." - Ezechiel 33.11

na...mi-a sunat ceasul.:)))) Nu, inca nu - doar telefonul. pup si va las. mai povestim alta data.

S-aveti in voi gandul lui Hristos.
0
23-09-2010, ora 02:18
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Noapte Buna...
0
23-09-2010, ora 14:20
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu nu prea ma simt bine...Off...Cred ca ma incearca o raceala...Anul asta imi este frica sa merg si la vaccin, la cate am citit despre vaccinul antigripal, pur si simplu m-am ingrozit.Nici nu stiu ce sa fac...
Peste 2 zile incepe si Clara scoala, asa ca ma confrunt si cu un splendid stres.Ieri a avut petrecerea de inceput de an, am fost si noi, ne-a placut tare mult.Petrecerea s-a tinut la un teatru mare si a fost transmisa in direct, ne-au vazut apropiatii ;)).Daca stiam dadeam si eu din maini mai mult =)).
O sa primim si noi o copie a inregistrarii, plus pozele care s-au facut, pt ca noi nu aveam voie sa filmam...

vreausatraiesc, eu banuiesc cine ai putea fi, insa nu sunt sigura, asa ca prefer sa ma abtin!Si daca esti cine cred eu, in afara de ceva comentarii si unele conflicte nu prea ne-a unit nimic... :)

Restul pe unde-mi umblati?Nu mai treceti si voi nici in vizita pe-aici...

Pupici cu sclipici/lipici, dupa preferinte! :-*

PS: Daca nu lesin in prima zi de scoala a Clarei, e mare lucru :)) !
0
02-10-2010, ora 16:39
;
Nu este medic/terapeut
;
Hei, Jackie, pe unde esti ? nu ti-ai revenit inca din lesin? sa te ajut. :(
0
02-10-2010, ora 19:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Spre surprinderea mea nu am lesinat. :P Nu mai am timp de net prea tare, pt.ca am fetita scolarita!
0
08-10-2010, ora 13:19
;
Nu este medic/terapeut
;
Hei,
ce faceti oameni buni, mai traiti?

"Si inca bine" ar spune cineva... Mai treci pe la noi, Mr. Nick, sau esti f ocupat cu bebele. Tu taci si faci, nu te joci.mai intai te-am vazut...mai dezbracat...pe urma...Minunea !!! Sau e finutul tau cel nou?

In orice caz e un copil superb. Si ai toate sansele sa transmiti calitatile fizice si nu numai si fiului tau- pe bune - de aceea...ma bucur pentru tine de pe acum...

...nu stiu domle ce -i cu lumea asta ! mai e unul pe-aici care mananca numai "cruditati" ca leac pt frica - si se ia de toti, ...le propune tot felul de tratamente, cu sau fara perdea, tot felul de urari. Filip, astept sa vad noua ta poza la avatar... :P

Jackie, salutari scolaritei tale ! Cred ca e o scumpa si jumatate. Eu ma simt f bine printre scolareii mei; suntem ca intr-o familie - mamica 2 fiind eu. Azi am baut must de la copii, am primit ciocolata din care am dat si la prietenii mei, doi caini - proaspetii mei prieteni de traseu. cantam, ne jucam, facem poze ; le voi pune intr-un nou album; numai ca frigul...ne cam pisca.

Pupicei cu cercei ! :)
0
12-10-2010, ora 16:03
the eye :)
Nu este medic/terapeut
hello,

Ce mai faceti? Mi-am amintit ca am si eu o Daria, dragii mei. E o minunatie de fata ! frumoasa si desteapta foc. Are vreo 5 anisori. e vecina mae de la 3. Toata scara o cunoaste si o iubeste. o sa-i fac o poza. Abia astept.
0
13-10-2010, ora 03:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Ce mai faceţi, dragi prieteni? Am lipsit un interval de timp, în mod intenţionat, pentru a lăsa "apa să treacă şi pentru a analiza pietrele rămase". Nu mă simt prea bine, stomacul..., dar voi recurge la resursele disponibile, pentru că vreau să spun ceva foarte important.
_
Toţi sunteţi nişte fiinţe adorabile, indiferent că mă aveţi sau nu în inimile dvs., nu uitaţi, pentru că aşa v-a creat Dumnezeu.
Activitatea mea de pe acest forum se rezumă la ceva ce veţi putea citi, în mod detaliat, în noul meu profil, iar ea NU a presupus, NU presupune şi NU va presupune niciodată crearea unei imagini personale de înger, sfânt sau de om în care nu există nicio formă de rău (am spus în nenumărate rânduri, că sunt un om care a făcut şi face păcate, deci...!).
Vă rog să nu mai polemizaţi din cauza mea. Nu are rost să vă certaţi şi să vă indispuneţi pentru cineva ca mine. Nu ştiu dacă v-aţi dat seama, dar eu sunt decât un cineva neimportant. Nu sunt un factor decizional, nu sunt o figură publică, nu sunt un laureat al vreunui premiu naţional sau internaţional, nu mai sunt de foarte mult timp ce ar fi trebuit să fiu, ..., sunt aproape un nimeni.
A fost şi este aşa de uşor să fiu înţeles greşit de către unii dintre dvs./voi, încât am senzaţia că orice v-aş spune/scrie, într-un mod sau altul, tot veţi înţelege că eu am alte scopuri decât cele normale şi pozitive. Sper să mă înşel, totuşi.
_

Daniel, mulţumesc că m-ai iertat.
Nu ştiu cum aş putea să te învăţ să vorbeşţi ca mine, ţinând cont că eu nu sunt nici pe departe un maestru, iar tu nu eşti sau nu poţi fi discipolul meu. Nu crezi că ai putea să asimilezi din ceea ce citeşti scris de mine, pe acest forum, de vreme ce crezi că eu scriu "aşa de frumos"? Dacă nu crezi aşa, te rog, spune-mi cum te pot ajuta.
Te simt ca fiind mult mai bine din toate punctele de vedere, ceea ce mi se pare extraordinar. Dumnezeu să te ajute şi să-ţi dăruiască ce este spre binele tău şi al celor cu care tu interacţionezi.
Toate cele bune!
...
Jackie, m-ai făcut să râd, când ţi-am citit postările de mai sus, aşa cum râdeam când vorbeam cu tine pe mess. Ce vremuri! (vorbesc de parcă am fi vorbit acum un deceniu :)))) ).
Cum te mai simţi? Ce mai face Clara? Sper că sunteţi ok!
Ai grijă de tine, Jackie. Mulţumesc că exişti. Dumnezeu să te binecuvânteze.
Toate cele bune!
...
Vreausătrăiesc, şi dvs. m-aţi făcut să râd, mulţumesc. Într-adevăr, sunt cu mult mai ocupat decât în trecutul apropiat, dar asta nu înseamnă că v-am uitat.
În poză sunt alături de surioara Dariei - Denisa-Florentina, care avea doar 3 luni în momentul imortalizării momentului, acum având aproape 2 ani. Este o minunată şi jumătate, dar face multe boroboaţe. O pun de-o albesc! Daria este foarte geloasă. În mod rapid trebuie să o pup şi pe ea, altfel o simt că se supără. Doamne, ce ţi-e şi cu copiii. Câteodată am şi eu tendinţa să vreau un copil, dar îmi aduc aminte că nu am timp nici să mă uit după vreo potenţială viitoare mămică, ce să mai discut despre a trece la faza de procreaţie :)
Aveţi grijă de dvs., atât la nivel trupesc cât şi la nivel sufletesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune!
...
D-nă Bleuciel, dvs. ce mai faceţi? Nu prea am mai interacţionat pe forum, ca de altfel nici pe portalul Facebook. Sunt foarte ocupat! Mă bucur că vă sunt pe plac informaţiile de pe Fb, cu acest scop le-am şi postat. Sper că vă ajută atât fizico-mentalo-psihic cât şi spiritual, mai ales.
Cum vă simţiţi în instituţia de învăţământ, în care profesaţi? Copiii cooperează cu dvs.? (sunt receptivi la ce le predaţi şi vă aduc satisfacţii profesionale?).
Dumnezeu să vă binecuvânteze, d-nă scumpă.
Toate cele bune!
...

Ceilalţi, ce mai faceţi? D-nelor Clara, Andora, Geuta etc., d-nilor Herzeleid, Filip etc.??? Sper că sunteţi ok din toate punctele de vedere. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
_

În speranţa că nu v-am indispus sau plictisit, cu respect şi iubire creştină,
Nick, adică Niculae D. Nicuşor :-)
0
14-10-2010, ora 00:01
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nick, fii si tu o data in viata ta sincer si spune lucrurilor pe nume ! Da-o incolo de modestie... Zici ca esti un nimic dar scrii o jumatate de pagina despre tine.

Da, ai dreptate, n-ai cum sa ma inveti sa vorbesc frumos. Daca sint prost si atit ma duce capul, asta e...

Ce tot faci tu acolo de esti atit de ocupat ? : )
0
16-10-2010, ora 10:44
Nu este medic/terapeut
Bun gasit, draga familie,

Nu am reusit sa scriu in cursul saptamanii; am citit in schimb mesajul; multumesc pt tot in primul rand tie, Mr. Nick, dar si celorlalti, Jackie, Daniel...Sper ca Jackie, Tania, Andora sunt bine. Ganduri bune intr-un decor cu frunze aramii de toamna dulce si calda...

E o minunatie de copil, nepotica ta, Nic, Denisa-Florentina cat si Daria. As face la fel daca mi-ar fi pe-aproape. Am o slabiciune iesita din comun pt astfel de creatii dumnezeiesti.

Imi pare ff rau pt sanatatea ta. In "Itinerar psihiatric " - de prof Branzei vorbeste despre cauza acestor probleme...:( Insa tu le cunosti..:(

Da, eu sunt mai bine- Slava Domnului ! si multumesc nespus pt...cat de mult ai contribuit. vazand spiritul tau demn de sacrificiu am capatat incredere in oameni - pt ca avem nevoie de asta mai intai ca sa-L putem intelge si iubi pe Dumnezeu.

Teoretic stim, insa daca nu este cineva sa ne dovedeasca practic in ce consta frumusetea - esti ca u orb/ ratacit si confuz.

Sunt sigura ca El va vindeca ceea ce tu ai sacrificat din daruire/compasiune...dragoste - si vindecarea Lui va fi una mai trainica decat iti inchipui; numai sa prinzi miscarea, soaptele cele bune si drepte...nu altele; asat spun si pt mine, pt fiecare interesat...
Apoi sa iti /ne dea El puterea si intelepciunea de a materializa practic indemnul bun...

Ceea ce faci pe Fb- e plin de substanta, frumusete si echilibru. Mi-am format o impresie reala despre spiritualitate in contextul ortodox - Am putut sa descopar exact aceeasi doctrina crestina...ce-i drept mai rezervata in lucrurile de esenta - cum ar fi lucrarea Duhului Sfant in viata practica - Insa asta poate fi o dovada de intelepciune/ precautie ?...inca nu stiu...
Totusi, din moment ce Dumnezeu deschide libertatea unui anumit mod de viata printr-o calauzire plina de dragoste si atentie prin participarea directa a Sa prin Duhul Sfant pe care ni L-a trimis - inseamna ca El are si mijloacele de a face sa fie posibil acest curs. Si din ce cunosc, este.

Ca se mai gasesc si lucruri iesite din schema - peste tot veti gasi asta. Si o religie si cealalata il are ca obiect pe om- care este nevrednic...

In orice caz, am invatat mult din tot...M-am imbogatit plenar, ...Multumesc Celui de Sus pt ca existati...pt ca a pus ceva special de la El...si ca daruiti semenilor din ce v-a dat.

pt ca suntem mai multi la acelasi calculator nu-mi permit sa stau cat as vrea, ...imi place sa vorbesc cu anumiti oameni cat de mult/ si multe...dar acum e Vladut..:) pe aici...

va doresc un weekend insorit !

( Pt Mr Nick, medicul- in sfarsit - incep sa nu mai iau antidepresive; dar inca simt o senzatie de iritatie pe scoarta cerebr si blocaje pe torace/stern; sper ca se va vindeca progresiv..sper; in caz contrar as putea apela la acel produs naturist 5HPT...:) - sau cum se cheama; ma simt indatorata, Mr Nick, si dupa posibilitati voi incerca sa ma achit in timp. Multumesc mult. Multa sanatate, tot ce va doriti.)
0
17-10-2010, ora 10:17
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
@ Nick

Uite si tu... Cica vrei sa fim prieteni. Si au trecut 4 zile (si cine stie cite vor mai trece) si tu n-ai mai trecut pe aici sa vorbesti cu mine, sa vezi daca mai traiesc sau am murit. Daca asa iti tratezi tu prietenii, cu kur-ul, atunci nu meriti sa ai nici unul. Orice om e ocupat, dar nici chiar asa, sa nu gasesti 5 min. si pentru prietenii tai...
0
17-10-2010, ora 14:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Mr. Lick

Nu cred ca domnul Nick ar avea de ce sa isi consume timpul pretios cu obraznicii si impertinentii in loc sa ii ajute pe oamenii care cu adevarat au nevoie de el. Tu esti un copil rasfatat si needucat. Ar fi cazul sa pui mana pe un manual al bunelor maniere, asta daca mai vrei sa te exprimi pe forumul acesta.

Daca nu, gaseste-ti altul in care esti primit sa te exprimi asa, sunt convinsa ca e plin netul de oameni care gandesc ca tine. Ne jignesti.
0
19-10-2010, ora 19:55
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Imi cer scuze ! Va rog sa ma iertati...
0
23-10-2010, ora 09:55
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Heiiiiiiiiiiiiii, salutare tuturor!!!
Iaca am reusit si eu in sfarsit sa mai trec pe la voi :D, nu ma impac deloc bine cu timpul, ma rog...nu m-am impacat niciodata ce-i drept, ar trebui sa se mareasca ziua la 30 de ore dupa parerea mea :P si acum de cand a inceput Clara scoala stau si mai prost la categoria asta.
Nick, dragul meu, imi pare tare rau ca te deranjeaza stomacul, off, stiu cum e pt ca si eu am trecut prin asta.
Noi suntem bine, Clara merge la scoala, este foarte incantata, are foarte multe prietene si uite ca imi faceam griji degeaba, pt ca se descurca de minune ;).
Scoala la care merge ea este bilingva, se preda si in limba engleza.
Sunt foarte mandra de ea, pt.ca din prima zi si pana in prezent, zilnic a luat nota 20( aici unde suntem noi este cea mai mare nota, un fel de 10 la romani).Tinand cont ca ea nu vorbeste limba decat in proportie de 70-80 %, cred ca am motive destule sa fiu o mamica foarte mandra.
La sedinta cu parintii ni s-a spus ca este cea mai ordonata si ingrijita fetita din clasa, ca este foarte inteligenta si plina de energie.Sa stii ca am primit si eu laude :D !
Mi-as dori sa ne mai intersectam si pe mess, sa mai stam de vorba ca pe vremuri vb ta.
Te imbratisez cu drag!

bleuciel, dupa cum vezi sunt bine.Multumesc pt gandurile bune, la fel si tie iti doresc!

Ando si Tania, la apel va rog!!!Ati cam tras chiulul pe aici, noroc ca s-a inventat messengerul ;)), pt ca altfel...
nu mai stia omul nimic de voi.

Pupici cu slipici tuturor! :-*
0
02-11-2010, ora 14:04
pesimist
Nu este medic/terapeut
pesimist
Se pare ca nimeni nu mai bea cafea!A venit toamna frumoasa si cred ca va reprofilati pe ceaiuri.Haide-ti sa nu le pierdem savoarea caci cineva nu le prea iubeste si si-a pus in plan sa le puna pe interzis fiindca nu-si mai pot vinde chimicalele,.Va doresc sanatate!
0
04-11-2010, ora 18:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da, pai cica oricum nu e prea buna cafeaua asta... :D Eu nu beau cafea de obicei :), intru aici doar pentru prietenii mei, care pe unde or fi...
Nu mai are lumea timp dom"le, ce sa-i faci...
0
04-11-2010, ora 19:55
Nu este medic/terapeut
Am putea inlocui cafeaua cu ceaiul verde; ce spuneti ? Are multe proprietati binefacactoare, ajuta la refacerea serotoninei - in cazul in care tristetile toamnei ne dau de furca, antioxidanti si altele. Daca il bem dintr-o cana care ne place, alaturi de o floare, e si mai eficient. Inca nu am incercat, voi ce spuneti?
0
06-11-2010, ora 09:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Este bun si ceaiul verde, dar sa nu fie consumat in exces, pentru ca atunci face mai mult rau decat bine (spun cunoscatorii).
Eu as opta mai degraba pentru ceaiul alb, se spune ca este cel mai bun dintre toate :D.
Pana ma hotarasc la care ma opresc, voi continua cu ceaiul de menta si musetel, ca astea nu au restrictii asa drastice ! :))
0
07-11-2010, ora 15:22
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Hello, hello, hello !!!!!!!!
Pfffffff. ceai verde... ceai alb.ceai de menta si museteeeeeel. pffffffffffffffffff. eu una raman la cafeaua mea ! :)))))
Bine v-am regasit, dragilor !... Ce mai faceti ?. Si mi-era un dooooooor de voi !!!!
Eu sunt bine. Cu un baiat student in ultimul an la Bucuresti si cu o boboaca in primul, la Constanta.. :D
In timpul saptamanii am treburi pana peste cap, la..serviciuri, si pe-acasa cand mai apuc, iar vinerea, cand zic : gata, veni week-end-ul si ma odihnesc, ma linistesc.mai intru pe calculator si de placere, nu doar de nevoie. Hopa, se anunta tornada : vin copchiii cei plecati lunea !!!!. si ufff. ia-o cu toate de la capat.spalat...mancare...pachete... asta e ! Am senzatia ca-s intr-un carusel care nu se mai opreste, si trec primaveri, veri, toame, ierni... pomii infloresc, isi pierd brusc frunzele, zapada apare la fel de brusc... apoi ma trezesc (tot brusc) ca musai trebuie sa schimb hainele de iarna cu cele de vara. Si tot asa... NU MAI STIU CAND TRECE TIMPUL.ufff...
Ma bucur ca voi sunteti bine.
Nick, sper ca de cand ai scris ultima oara ti-a trecut durerea de stomac. Daca nu... trateaza-ti si tu stomacul cu acelasi respect, promptitudine si interes ca si pe prietenii tai ! :D
Vad ca te-ai inconjurat de nepotei. E un lucru bun. Dar un lucru si mai bun ar fi sa poti intalni o "viitoare potentiala mamica", sa-ti faci o viata frunoasa si linistita, asa cum meriti ! ;)
Pentru tine am pus deoparte cativa pupici cu aroma de gutui coapte (care-s bune si pt dureri de stomac...)
Jackie...vorba ta.. bine ca s-a inventat messenger-ul... :P Pupici cu sclipici tie si scolaritei...care este o frumoasa !
Ando...Ando...Ando. Noi ne tot gasim !. dar nu-ti este dor de-o cafea pe-aici ?!
Bleuciel... "Vreausatraiesc"... De ce-mi vine sa pun semnul = intre...voi doua ?! :D:D:D Mie-mi par a fi fff. multe coincidente... iar diferentele cred ca tin de momentul in care scrieti ! :)
Ca sunteti diferite, ca sunteti "2 in 1". mie-mi sunteti dragi amandoua si citesc cu drag postarile voastre, cand serioase, cand presarate cu sare, piper...si alte condimente...
Voua, celorlalti, pe care nu-i stiu chiar bine-bine, va doresc numai bine, si o toamna frumoasa si bogata in realizari.
Si mai trec prin zona... dupa cafea...dupa prieteni.
Cu bine !
0
09-11-2010, ora 09:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Taniaaaaaaaa, bine ai revenit!In sfarsit ai mai trecut pe-aici, ca de cand nu ne-am vazut...(pe forum zic :P), multa vreme o trecut! :D
Fataaaaaaaaaa, vezi ca nu te tii de promisiuni deloc!!M-ai tot lasat cu ochii-n soare de cateva ori :), dar te taxez eu n-avea grija ;)).
Pupici cu sclipici! :-*
0
27-11-2010, ora 09:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Heiii, pe-aici nu mai trece nimeni??
0
30-11-2010, ora 17:40
Hellooooooooooooooooooooo!!!

Ce mai faceţi, dragilor? Eu sunt foarte bine, dar nu prea mai am timp de nimic, sincer. Sunt foarte ocupat, în aşa măsură, încât nu ştiu cum să fac să mă împart în cât mai multe locuri. Am fost nevoit să renunţ la babysitting (nu mai am grijă de nepoţei şi nici nu mă mai joc cu ei, cel puţin nu la fel de mult ca înainte de a lua această decizie), deşi îmi oferea multă bucurie, pentru a putea să continui ce am început pe Romedic şi pe Facebook. Slavă Domnului că surioarele mele m-au înţeles, fără să-mi dăruiască nişte crize de isterie, printre altele. Hihihi! :)))
În rest..., vă iubesc pe toţi, să ştiţi!
_

Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Mr. Nick
0
07-12-2010, ora 01:52
Nu este medic/terapeut
LA MULTI ANI !!! - Mr. Nick. LA MULTI ANI !!! - iertare pt intarziere. Nu am ami reusit - am fost mai mult pe orizontala, in ultimele zile si datorita frigului care s-a batut pe aici.
Insa nu am uitat si am incercat cumva sa transmit gandul meu si altfel.. Imi pare rau ca MOsul Nicolae anula cesta m-a cam ocolit, in sens material - vorbind.
Insa, ma gandesc ca e numai o problema de intarziere, nu de intentie. Trebuie inteles, e vreme de criza.

Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot ce ai nevoie. El sa primeasca jertfa ta de suflet ( rugaciunea, fapta, gandul/ intentia ) si sa-ti dea SANATATE, putere si biruita Lui in toate. Sa cunosti bucuria adevarata pe care o doreste pt noi, aici/ temporar si vesnic.

LA MULTI ANI !!!

Cu iubire constanta si pretuire,
0
07-12-2010, ora 04:20
utilizator_88915
Nu este medic/terapeut
utilizator_88915
Nicusor,

Mantuirea sufletului iti / va doresc tuturor !

Cu pace,

Ioana Dana

(Am ingropat-o pe Clara ;-)
0
09-12-2010, ora 01:40
Offff, vă mulţumesc din suflet, dragi prieteni. M-am gândit că îmi veţi scrie de ziua mea onomastică, că nu mă veţi uita, deşi eu, spre ruşinea mea, de foarte multe ori nu am avut timp să vă scriu urările aferente zilelor dvs. de naştere şi nu numai. Iertaţi-mă şi înţelegeţi-mă!
Vă mulţumesc, d-nă Bleuciel şi d-nă Ioana Dana, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
Le mulţumesc şi celorlalţi prieteni! Ştiu că nu au avut timp să îmi scrie sau au uitat. Nu-i nimic, oricum eu ştiu că mă poartă în inimile lor :-)
_
Jackie, tu ce mai faci? Ufff, nu am mai vorbit de luni de zile! :(
Nu am timp să intru pe messenger, iar când intru îmi ocup tot timpul cu citirea mesajelor offline, cu a da răspunsuri şi cu a accepta noi contacte în listă.
Pe facebook tu nu poţi intra... :(
Dumnezeu să te binecuvânteze! Pup ;)
...
D-nă Tania, mulţumesc mult pentru mesajul privat de pe Netlog. Nu am avut timp să vă răspund, însă vă rog să primiţi mulţumirea mea în cadrul acestui topic. Îmi sunteţi foarte dragă!
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie, la momentele potrivite din timp şi spaţiu.
_

Mr. Lick, tu ce mai faci? Sper că eşti bine. Am intrat pe mess să vorbim, însă nu ai fost online. Ţi-am lăsat mesaje offline şi am citit răspunsul tău la ele. Păcat că nu am putut interacţiona.
Nu-i nimic, va exista şi altă ocazie, să fii sigur. Ai grijă de tine.
Să fii binecuvântat!
...

Ceilalţi??? Ce mai faceţi? Andora, Geuta... Hmm...
Numai bine!
_

Cu respect şi iubire creştină, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
0
01-01-2011, ora 09:06
pesimist
Nu este medic/terapeut
pesimist
Va doresc tuturor un An Nou impovarat cu un car de sanatate, cu ploi de bucurii si sa aveti parte de binecuvintarea lui Dumnezeu !
0
01-01-2011, ora 15:34
Dragi fraţi şi surori întru Hristos,

Cu ocazia întrării în noul an - 2011 - vă doresc tot ce îmi doresc şi mie, adică numai IUBIRE pentru inimile dvs., numai LUMINĂ pentru sufletele dvs. şi numai LINIŞTE (ARMONIE) pentru minţile dvs. Anul 2011, cu ajutorul lui DUMNEZEU, să vă ofere oportunităţi ideale de a face deosebit de multe fapte bine plăcute Preasfintei Treimi - Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh - pentru ca, încet-încet, zi de zi, noapte de noapte, trup şi suflet, după starea pe care o va îngădui EL pentru fiecare în parte, în credinţă de neclintit, dvs., iubiţii mei semeni, să vă învredniciţi de primirea darului mântuirii, la momentul cuvenit, întru slava Lui, a Celui care pe toate le lucrează spre binele dvs. efemer şi etern. Fiecare faptă bună făcută pe Calea iubirii necondiţionate, vă va conduce către Adevărul absolut, unde veţi sălăşlui în Lumina adevărată, care vă va arăta drumul corect către Viaţa veşnică în Împărăţia lui Dumnezeu (Iisus Hristos: " Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine " Ioan 14:6).
Nu uitaţi! Vă iubesc, fiinţe ale căror trupuri sunt temple ale Duhului Sfânt, vă iubesc mai mult decât doriţi să credeţi, pentru că vă iubesc. Vă rog să mă iertaţi dacă v-am supărat cu ceva şi vă mai rog să nu-L uitaţi niciodată pe Dumnezeu; mărturisiţi-L, cinstiţi-L şi iubiţi-L!
Cu iubire creştină, respect, preţuire şi recunoştinţă pentru tot, dorindu-vă toate cele bune,
Nicuşor.

LA MULŢI ANI!
_
0
16-01-2011, ora 10:31
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
http://www.youtube.com/watch?v=RT30d0SvkRofeature=related...
La multi ani, dragii mei prieteni, si un an minunat !
0
18-01-2011, ora 04:09
:)
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 ..... 25262728 29 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul