Buna Dimineata va invit la o cafea | Forumul Medical ROmedic

Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 ..... 222324 ..... 28 29 ÃŽnainte ›
0
22-06-2010, ora 16:49
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Daniel N. ma bucur ca intr-un final ti-ai dat seama de ce fel de om esti.
0
22-06-2010, ora 20:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:D
0
21-07-2010, ora 20:19
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Apar şi eu, scriind, din ceaţa de pe forum, cea cu aspect de fum,
Găsind topicul pe care l-am văzut..., mirosind al său tipic parfum.
Nu ştiu dacă voi încânta priviri, şi dacă voi simţi vechile amintiri,
Însă eu păşesc, crezând că voi şterge vechile mari dezamăgiri :-)

Ce mai faceţi? Am lipsit un interval de timp de pe acest topic, pentru că mi-am dorit să las armonia să revină. A revenit!
Vreau să vă fac o mică surpriză. Vă las, în scris, câteva unităţi strofice, ca părţi componente, din cea mai noua poezie pe care-am compus-o. Poezia se numeşte "Am vrut doar să..."; va fi parte integrantă din cartea "Mulţumesc pentru iubirea Ta". Am compus-o într-un maxi-taxi, deranjat fiind de trepidaţiile produse de şoseaua denivelată, dar, în acelaşi timp, încântat fiind de inspiraţie, în timp ce mă îndreptam către o Sfântă Biserică din Bucureşti. Nu vă scriu poezia în mod integral, pentru că vreau să-i păstrez misterul. O veţi citi integral, după ce o voi publica, dacă veţi intra în posesia cărţii. Nu ştiu dacă vă va fi pe plac, dar ştiu că vă va ajuta, chiar şi inconştient, să realizaţi că o poezie ca aceasta, în ciuda dimensiunii relativ mici, poate să proiecteze un adevăr clădit în mai mult de 20 de ani, dar care este necunoscut de către dvs.; un adevăr despre mine. Mulţumesc pentru înţelegere!

.

Am vrut doar să...
""""""""""""

Sunt alături de o pozitivă dorinţă,
În prezentul mărginit şi locuit de trecut
Am fost alături de-o negativă credinţă,
În trecutul oglindit de omul cel căzut.

După ce noaptea se transformă lent în zi,
Realizez că-mi văd iar trecutul, cel cu zile nestrăvezi
Obscuritatea este cea care i-a ascuns lumina,
Iar rănile de întuneric mi-au pătruns inima.

"Amintirile-mi amintesc" ce-am făcut şi unde-aş fi putut ajunge,
În timp ce Împărăţia lui Dumnezeu, din mine..., plânge
N-am să uit niciodată cât am greşit şi ce-am denaturat,
În mine, şi-n afara mea, atunci, doar cu întinăciune a plouat.

Am vrut doar să...învăţ să trăiesc,
Însă am reuşit doar să mă murdăresc
Am traversat multe cărări curate,
Dar paşii mei au lăsat amprente întinate.

S-a întâmplat să cred că trăiesc doar idealul,
Doar pentru faptul că-mi încânta subliminalul.
Nu am văzut capcanele ce viaţa-mi aşteptau,
Şi-acum îmi îngrijesc rănile, ce mult mi le făceau.

Am vrut doar să...cultiv sămânţa fericirii,
Chiar dacă n-am ştiut că nu-i a mântuirii.
Ulteriorul vieţii mi-a arătat cum ea moare;
N-ar fi putut trăi într-un sol fără Iubitul Soare.

Treceam mereu prin faţa Sfintei Biserici din vale,
Dar niciodată nu am vrut să văd tainele Sale.
Priveam exteriorul mai impozant ca-mea fiinţă;
Chiar şi aşa, eu nu iubeam vocea ei de pocăinţă.

Am vrut doar să...iubesc tot ce-am putut avea,
Dar n-am ştiut că n-am nimic fără iubirea Ta.
N-am auzit ce inima, din pieptul meu, spunea,
Şi-am continuat să fac ce mintea îmi dorea.

(...).

Acum, prezentul vieţii mă plimbă pe drumul către asfinţit,
Iar mintea mă inundă cu gânduri făurite-n divinul răsărit
Oceanul de-amintiri pătrunde lin în lacrimile ce se varsă,
Şi-n inima sufletului meu, sângele-mi pictează...am vrut doar să... (...).
.

Să fiţi binecuvântaţi cu adevărul de care eu am fost privat în trecut, printre altele.
Cu iubire, respect şi mulţumire,
Nick
0
21-07-2010, ora 22:22
the eye :)
Nu este medic/terapeut
Hello,

Ma bucur ca ai revenit, Mr. Nick. Sper sa nu fiu singura. Este cineva suparat pe mine? imi cer iertare. Eu nu am vrut sa supar pe nimeni.

Poezia aceasta imi aminteste de inceputuri...a fost foarte frumos pentru mine, cand mi s-a parut ca pe cineva ar fi putut interesa ce scriu. Dar cred totusi ca am facut o treaba buna.

E minunat, Mr.Nick, ca scrii poezie. Poezia arata frumusete sufleteasca. Sa mai scrieti - si sa le si puneti sa le citim. Dar e si mai laudabil ceea ce cuprinde ea, faptul ca Il iubiti pe Dumnezeu.

Nu am f mult timp acum, dar voi cauta o floare pentru avatar, sa fie de bun augur.

Va pup dulce pe toti
0
21-07-2010, ora 22:39
Nu este medic/terapeut
PS: Am gasit aceasta imagine si mi-a placut.
0
22-07-2010, ora 09:54
Nu este medic/terapeut
PS.2: mi-am revazut mesajul. poate parea o ironie, dar nu este. nu obisnuiesc. sau numai cand e atmosfera de glume. Acum, nu. Am avut cateva zile f rele - din cauza unor migrene. dar au trecut. nu prea poti gandi profund cand te doare capul.
Mr. Nick, mereu aud de un trecut pe care il numesti intunecat, il regreti. Dar cand ati avut atata vreme pt un asemenea trecut?

ce e adevarul ? Cine il detine?
0
23-07-2010, ora 20:20
Hello! :-)

Mulţumesc pentru feedback-ul pozitiv, d-nă Emanuelle. Eu nu sunt supărat pe dvs.; nu sunt supărat pe nimeni, aşa că puteţi sta liniştită, cel puţin strict din acest punct de vedere.
Şi eu cred că este minunat faptul că pot să scriu poezie (scriu şi proză!), dar mai minunat este faptul că poeziile se vor contura într-o carte; o carte care va alimenta dorinţe de regăsire, descoperire şi schimbare profundă.
Mereu auziţi de un trecut întunecat, regretabil, pentru că el există. Trecutul meu, metaforicamente vorbind, arată ca o floare de mucegai. Poate fi privit ca fiind frumos, dar niciodată nu poate fi mirosit ca fiind frumos. Depinde de perspectiva fiecăruia. Perspectiva mea îl priveşte ca fiind 99, 99% întunecat, în contrast cu "prezentul actual", cel 99, 99% luminat.
Când am avut vreme pentru un asemenea trecut? Un astfel de trecut poate fi clădit şi într-un minut! Nu trebuie să ai la dispoziţie un interval de timp substanţial.
Ce este adevărul? Adevărul este izvorul real al dreptăţii; dreptatea lui Dumnezeu. Adevărul este deţinut de El şi de unii dintre robii Lui. El este Adevărul!

Să fiţi binecuvântată!
Cu iubire creştină,
Nick
0
01-08-2010, ora 19:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, fii convins ca priviri vei incanta tot timpul, iar cei ce nu sunt incantati, nu stiu ce au de pierdut.
Bine te-am regasit si aici!Foarte frumoase versurile, mi-au placut enorm.Nici nu ma asteptam la mai putin de la tine!!
Te pupic si te imbratisez cu drag!
Pupici cu sclipici :) :-*
0
03-08-2010, ora 18:44
Nu este medic/terapeut
Bun gasit, familie draga !

mi-era iarasi dor sa trec pe la voi... indiferent daca afara ploua sau sunt nori purtati de vant... Ei trec, noi astepatam soarele, care stim ca va aparea.
La urma urmei Soarele exista in inimile noastre - e ceeea ce conteaza !!

Draga Jaqui, nu pot altfel, in pofida oricaror diferente / ce pot fi subiective si chiar cred ca sunt ! - te iubesc. Nu exista nici o fiinta capabila sa ma fac sa urasc sau sa dispretuiesc,

Multumesc Celui Caruia i se cuvin toate multumirile ca m-a creat astfel - de aici imi vin si bucuriile ! Niciodata nu am fost privata de ele - cu exceptia acestui episod depresiv "infiorator" care m-a adus aici, printre minunatii oameni ai Romedicului, aflati si ei in suferinta.

Am parcurs un progres substantial - multumesc acelora care au contribuit prin efortul si daruirea lor nepretuita - sa fac acesti pasi spre vindecare. Orice picatura de putere si lumina pe care o voi primi - Le voi folosi in a multumi si lauda maretia actiunilor dmnezeiesti - caci prin toate si prin toti El face sa ne fie bine !!

Domnul Nick, nu este numai o "priveliste " demna de admirat - este cu mult mai mult decat atat - un om de valoare, ales de Dumnezeu si investit cu capacitati speciale de a-L servi pe El, de a -L face cunoscut acelora care nu-L cunosc.

Asa ca - dumnealui nu-si mai apartine, ci aprtine altui nivel / sau rang - cel superior, in exclusivitae.
Asa ca - tot ce spune, tot ce creeaza, implicit poezia, au marca speciala - foarte pretioasa, in viziunea mea.

in rest, totusi, ca oameni, mai avem inca de slefuit.pana cand vom invata cu adevarat altruismul, bunatatea, renuntarea...la formele subtile de orgoliu? trufie?...poate asta pt ca nu stim inca bine cat de "nimic" suntem.
.

Nu s-a mai facut demult timp invitatia la cafea.mai astepatam si restul familiei. Oare poate exista in realitate un motiv temeinic care sa ne desparta ?

Nu cred. Sunt doar gandurile noastre.nu am putea renunta, de dragul iubirii pt oameni - la ele?

Eu am renuntat demult.
Va iubesc. pup.
0
04-08-2010, ora 08:01
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna dimineeeeeeeata dragilor.Mi-e dor de voi, de o palavrageala.
0
05-08-2010, ora 11:31
Nu este medic/terapeut
Selam,

... ve ben onu özlüyorum ama I did değil sohbetçi kim bu sitede...

eheheheh.doar s-o luam pe turceste...
0
05-08-2010, ora 13:41
Nu este medic/terapeut
http://www.youtube.com/watch?v=FDkiE_rTCSsfeature=related
0
12-08-2010, ora 03:18
Hellooooooooooooooooooooo!!!

Jackie, mulţumesc pentru feedback-ul extrem de pozitiv. Ca de obicei, îţi expui, fără să vrei, caracterul deosebit de amabil.
Ufff, sper să ne sincronizăm, în curând, pe messenger. Nu am mai vorbit de foarte mult timp, asta şi datorită faptului că am intrat foarte rar, iar când am intrat..., nu te-am găsit online (dacă intru şi când intru, sunt asaltat de mult prea multe persoane, ceea ce-mi produce multă bucurie, dar, din păcate, şi excesiv de multă oboseală, iar în condiţiile în care eu sufăr de sindrom de oboseală..., imaginează-ţi!...plus că, din varii motive, mi se blochează mess-ul şi mi se limitează accesul la socializare). Însă voi intra doar pentru tine :-)
Te pup şi te iubesc! Să fii binecuvântată împreună cu toată familia ta minunată, ca de altfel şi cu toţi oamenii din ţara în care locuieşti. Numai bine, prietenă dragă.
.

D-nă Emanuelle, mulţumesc, doar atât pot spune. Vă iubesc!
Să fiţi binecuvântată cu tot ce va dori prinia divină.
P.S. - Vă las un filmuleţ foarte hilar, sper să vă facă să râdeţi.
----------*
.

D-nă Andora, vă aşteptăm la o pălăvrăgeală :-)
Să fiţi binecuvântată cu multăăăăăăăăă iubire.
Cu iubire,
Nick
.

Heiii, ceilalţi..., ce mai faceţi? Vă iubesc şi pe voi, inclusiv pe cei care nu mă "înghiţiţi" deloc.
Să fiţi binecuvântaţi cu lumină, printre altele.
Cu iubirea Lui,
Nick

(*modificat de administrator)
0
12-08-2010, ora 03:19
*pronia
0
14-08-2010, ora 12:58
Nu este medic/terapeut
Salutare,

Multumesc pt filmulet, Nick ! am rasu-plansu, Mister. ca de obicei...mai e de descusut...de potrivit...de ansamblat...; esti baiat bun, in general. numai ca nu ma prea impac cu deontologia asta...
Chiar ai har ! nu stiu ce e de facut...nu stiu inca...si n-am nici o putere...

va pupic pe toti tare. mi-e dor de voi, ma auziti?? Ando, Jaqui, Tania si Tania, jaqui, Ando...etc.

va trimit flori, multe flori alese, parfumate, asortate celor mai bune sentimente!
0
01-09-2010, ora 22:10
Hello!

Ce mai faceţi? Jackie, d-nă Emanuelle, Livyu...etc.!
Eu sunt bine, dar nu prea mai am timp să accesez acest forum. Am de răspuns la foarte multe mesaje, în mod retroactiv, dar timpul...Nici nu ştiu cum voi recupera, nu ştiu, sau dacă voi recupera. Realitatea mă presează să stau puţin departe, dar asta nu înseamnă că voi înceta ce-am început forum, nu, nici pe departe.
Şi totuşi, se apropie momentul revenirii mele în forţă :-) Abia aştept!
În altă ordine de idei, în interval 30-31.08, luni şi marţi, la invitaţia unuia dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, a cinstitului preot Mihai, cel care slujeşte în cadrul Sfintei Biserici "Sfântul Nicolae", un lăcaş de cult ortodox situat la cca. 75 m N de mine, am mers într-un pelerinaj în Bulgaria. Am vizitat 3 lăcaşuri de cult, printre care şi faimoasa lavră Rila. A fost superb, în ciuda unor carenţe de ordin peisagistic, dar atmosfera monahală a reuşit să umple orice gol produs. Am făcut şi poze! (le puteţi vizualiza accesând următorul link:----------*. Sper să vă fie pe plac.

Cu iubire creştină, dorindu-vă toate cele bune,
Nick

(*modificat de administrator)
0
02-09-2010, ora 19:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna tuturor!
Nick, sa stii ca si eu stau prost cu timpul, nu prea am mai avut timp sa intru pe-aici decat asa pe fuga.
Ma bucur ca esti bine si imi pare rau ca nu pot accesa linkul pe care l-ai postat, pt ca la mine youtube si facebook sunt filtrate, deci nu am acces la ele ;(, dar poate imi faci o bucurie si imi trimiti cateva poze pe mail :D, bineinteles cand vei avea timp :-*. Ce mai face scumpica de Daria?Nu mi-ai mai trimis poze cu ea...Cred ca s-a facut mare pitica frumoasa...
Pupicei pt.tine si pt Daria! :-*

Daniel N., nu ai "spus" dom"le ca nu mai intri pe forum?Ca ti s-a scarbit de noi, ca nu stiu ce...Pfff... Ori ti s-a facut dor de scandal? :)) Este ca nu poti rezista tentatiei? =))
0
04-09-2010, ora 07:30
Nu este medic/terapeut
salut, sau buna dimineata, va invit la...un pahar de ganduri bune..,

Daniel, nu am avut realmente timp sa raspund provocarii tale - cu clipul " minune". Nu e ceva nou in ce te priveste.. ma-ntreb: suferi cumva de vreo obsesie? Asa mi se pare...ca si fata din film. Cand o anumita "nevoie" ajunge sa ocupe un anume loc in viata unui om - intra in sfera patologicului.

Una e sa iubesti si s-o faci determinat, si alta e sexul cu primul intalnit...; in cazul asta ironiile nu-si au obiect.

sunt doua lucruri distincte si diferite: dragostea si sexul, chiar daca ele convietuiesc in mod firesc...

( am o veste mare: ma simt mult mai bine cu sanatatea - am redus mult si medicatia - ca sa nu spun ca am mai dat jos si din kg, , cu care ma impovarasem in urma medicamentelor; problema mea de sanatate a venit pe un fond de stres prelungit - si mai putin sau deloc pe fondul frustrarilor, chiar daca unii asa insinueaza...e treaba lor ce cred...

un weekend placut, va doresc tuturor !
0
07-09-2010, ora 01:17
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Good old times... http://www.youtube.com/watch?v=bjhdxsV7Ng4
0
07-09-2010, ora 05:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Daniel N.

http://alergic.weblog.ro/index.php/2010/09/04/dependenta-de-sexul-cibernetic-tratata-cu-naltrexon/

Ai grija de tine !

C.
0
07-09-2010, ora 11:59
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
jaquelinne, nu pot sa cred ca si acum mai esti frustrata din cauza ca nu am vrut sa vorbesc cu tine pe mess...

Emanuelle, poate ca sufar.. Sint pe un forum medical, nu ? Daca eram in regula mai calcam p-aici ? Toti de aici suferim de cite ceva. Tu nu esti iubita, jaquelinne nu e satisfacuta, Nick se masturbeaza pe furis si crede ca-l va pedepsi dumnezeu, iar eu... sint o curva, dar cel putin recunosc.

Come on, please help me Dr. Dick
I need your love, I feel so sick
I need a kick and youre so big
Oh, doctor, please, deep, deep, deeeper...
0
07-09-2010, ora 17:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Daniel N.

Tu nu esti o curva ca toti barbatii "viseaza" si au o "imaginatie bogata" in legatura cu femeile frumoase.

Tu ai altceva dar asta nu poate stabili decat un medic psihiatru care sa iti dea un tratament potrivit sa te ajute sa duci o viata normala.

Tu nu ai curajul sa te duci la psihiatru sa ii marturisesti trairile tale pentru ca iti este rusine.

Pacat, ai fi putut avea o viata foarte frumoasa si implinita cu un minim de tratament.

Dar fiecare om isi face si isi organizeaza propria lui existenta cu mana lui. Nu ii putem acuza pe cei din jur de esecurile noastre.

Multa pace si luminare a mintii iti doresc !

C.
0
08-09-2010, ora 14:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daniel N., de unde ai tras concluzia ca sunt frustrata din cauza ca nu mi-ai dat id-ul de mess?Hai ca ai fost tare!Ti l-am cerut cu ceva vreme in urma( sunt cateva luni bune de atunci ) dar nu din cauza ca m-ai fi atras, ci pur si simplu pt ca vroiam sa te inteleg mai bine, dar sa stii ca ai facut foarte bine ca m-ai refuzat, pt ca uite...cine a vorbit cu tine si in particular nu a facut altceva decat sa te cunoasca si sa ajunga la concluziile de mai sus :). Sincera sa fiu, nici nu am timp sa stau foarte mult pe net, abia daca reusesc sa vorbesc cu prietenii mei buni...Si da dom"le, uite ca ai dreptate, toti care suntem pe forum avem sau am avut probleme de sanatate, pe ale mele le poti gasi daca dai click pe id-ul meu :D.Am avut probleme cu stomacul si cu rinita, care spre bucuria mea le-am rezolvat si am ramas in continuare pe forum pt ca mi-am facut prieteni si pt ca acolo unde m-am priceput am mai dat si anumite sfaturi si imi pare rau ca nu mai pot intra atat de des ca inainte pt ca nu prea mai am timp.
Din fericire pentru mine sunt satisfacuta din toate punctele de vedere, am tot ce mi-as putea dori, mai mult nici nu vreau pt ca as deveni egoista si pentru asta ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pt tot ceea ce mi-a oferit!
0
09-09-2010, ora 00:39
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
jaquelinne, te rog sa ma ierti pt neplacerile pe care ti le-am creat. Chiar imi pare rau. Nu ma simt chiar bine in ultima vreme. Nu e nimic grav... doar ca m-a parasit nevasta. Sper sa ma intelegi.
Iar adevarul despre chestia cu id-ul de mess este ca n-am vrut sa vorbesc cu tine pentru ca n-am vrut sa o supar pe Ea. Ba chiar am sters toate fetele de pe mess (nu ca as fi avut prea multe). Nustiu daca ma intelege cineva, dar eu cind iubesc o persoana nu mai nevoie de nimeni...
0
10-09-2010, ora 15:49
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Da, si fata de tine imi cer scuze Emanuelle. Nu meriti nici tu ce ti-am facut, dar uneori imi pierd mintile si vorbesc aiurea... Iarta-ma.
Nu e usor sa fii Daniel N.
0
10-09-2010, ora 21:07
Hello!

Jackieeeeee, LAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUUUÅ¢I AAAAAAAAAAAAAAAAAANI.
Dumnezeu să-ţi binecuvânteze inima cu iubire, sufletul cu lumină, mintea cu armonie şi întreaga ta fiinţă cu tot ce mai are nevoie. Să trăieşti până la adânci bătrâneţi, sănătoasă şi împlinită, alături de familia ta minunată.
Te iubesc, draga mea prietenă, şi te îmbrăţişez telepatic.
Cu enorm de multă iubire, de la o fiinţă care-ţi este aproape, în ciuda distanţei.
Pup! (îţi voi trimite pozele cu Daria, pe mail).
_

Daniel N., mulţumesc pentru mesaj. Dacă tu asta crezi despre mine, eu nu pot decât să-ţi mulţumesc. Nu m-ai deranjat deloc, nici nu m-ai supărat, tocmai de aceea poţi sta liniştit (nu este nevoie să-ţi ceri vreodată iertare, pentru că ştiu că nu o vei face şi pentru că nu m-ai afectat; eu îmi cer iertare pentru tot!).
Dumnezeu să te binecuvânteze!
_

Vă iubesc pe toţi. Numai bine!
Cu iubire,
Nick
0
10-09-2010, ora 23:33
Nu este medic/terapeut
acest Cineva - indiferent ca e sau nu sincer prin gura personajelor /actori pe care le joaca, e unul care merita toata admiratia.
sa fii sanatos, Mister Nick ! esti UNIC, asta a fost si prima impresie - deci, simt.

Dumnezeu sa va binecuvinteze, pe toti cei reali, va iubesc.
0
11-09-2010, ora 00:45
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nick, tu vei arde pe fundul Iadului negresit ! Chiar daca vei ajuta tot forumu sau toata omenirea asta, e in zadar. Ai distrus o viata de om (pe a mea) si o sa platesti pt asta. Tot ceea ce imi doresc e sa apuc sa te pedepsesc si eu inainte sa pleci dincolo.
0
11-09-2010, ora 01:37
Nu este medic/terapeut
:))))))))
0
11-09-2010, ora 09:49
Nu este medic/terapeut
PS: Am vrut sa spun, .Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti in Unul Singur ! - imensa munca ...toata consideratia !

invariabil,
cu iubire neconditionata,
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 ..... 222324 ..... 28 29 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul