Pitiriazis versicolor insotit de mancarimi
Buna ziua,
Am o problema de vre-o doi ani, sunt fost sportiv de performanta si va rog frumos daca puteti sa ma sfatuiti in legatura cu pitiriazisul versicolor insotit de mancarimi (aceste bubite imi apar pe spate si maini ca o ciupitura de tantar sau purice) ele dispar daca imi fac dus imediat iar la degetul mare de la picior unghia mare pare ca e putreda(are o textura casanta si e foarte tare si groasa) am consultat un Dr. dermatolog, am urmat un tratament cu ceva pastile si sampon Mediket insa la sfarsitul tratamentului rezultatele nu au fost satisfacatoare.
Va rog frumos sa ma sfatuiti ce tratament sa urmez.
Va multumesc.
Am o problema de vre-o doi ani, sunt fost sportiv de performanta si va rog frumos daca puteti sa ma sfatuiti in legatura cu pitiriazisul versicolor insotit de mancarimi (aceste bubite imi apar pe spate si maini ca o ciupitura de tantar sau purice) ele dispar daca imi fac dus imediat iar la degetul mare de la picior unghia mare pare ca e putreda(are o textura casanta si e foarte tare si groasa) am consultat un Dr. dermatolog, am urmat un tratament cu ceva pastile si sampon Mediket insa la sfarsitul tratamentului rezultatele nu au fost satisfacatoare.
Va rog frumos sa ma sfatuiti ce tratament sa urmez.
Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Pitiriazisul versicolor nu dispare dupa dus. Probabil aveti 2 afectiuni diferite. Mergeti la alt medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Pitiriazisul versicolor nu dispare dupa dus. Probabil aveti 2 afectiuni diferite. Mergeti la alt medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Sunt ca niste ciupituri ce ar putea fii va rog mult daca ati putea sa ma sfatuiti cu o crema ceva ce mi-ar face bine. Va multumesc mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lichen versicolor e totuna cu pitiriasis versicolor?
- 23m-a diagnosticat cu pitiriazis versicolor si mi-a indicat sa folosesc Lomexin
- 3Va rog sa imi dati un sfat.pitiriazis versicolor
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 4pitiriazis versicolor copil sub 2 ani
- 12pitiriazis versicolor - tratament
- 3pitiriazis versicolor
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 10pitiriazis verzicolor
- 3Tratament pentru pitiriazis versicolor
- 3Ciuperca
- 1Eruptie sau boala?
- 1Buna ziua...tratarea pitiriazisului versicolor
- 0pitiriazis versicolor
- 2Pitiriasi versicolor
- 3Este pitiriazis versicolor ?
- 2Help! pitiriazis versicolor - am urmat tratamentul dar petele nu s-au estompat.
Mai multe informații despre: Pitiriazis versicolor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: