Va rog sa imi dati un sfat.pitiriazis versicolor

Mio aparut de catva ani in urma niste pete maronii pe gat si pe spate... prima data o fost ca o pitiriazis versicolor. Atunci mam dus la un dermatolog si mio dat ceva crema pt tratament dar dupa un jumat de an iarasi mio aparu(de vreo 5 ani) am vazut ca nu ma deranjeaza si cateodata dispara asa ca am lasat netratat... de un an o inceput sa se raspandeasca pe piele mio aparut la dimesiuni variabile de la diametru de 1 mm pana la dimensiuni de o palma in mai mlte zone ale corpului(gat, spate, piept, abdomen in jurul penisului vreo 3-4 pete chiar si pe penis, pe maini si pe picioare) acn fac baie ma simt a reptila ca mi se decojeste pielea aproape peste tot. ash vrea sa stiu daca tot de o pitiriazis versicolor ii vorba si daca da care ii cea mai buna metoda de a scapa de aceast boala. Multumesc.
3 comentarii

Nu cred ca un pitiriazis este asa de intins, desi este posibil ! Cred ca tot dermatologul te va scoate din impas !

Multumes pt raspuns. Am sa vorbes c cu un dermatolog. am vrut sa stiu doar cateva pareri.sa am cate informatii sa stiu la ce sa ma astept.

Am Pitiriazis Verzicolor de 10 ani.Am facut cred ca vreo 6-7 tratamente diferite pe parcursul acestor ani.Am fost la un medic foarte bun dermatolor in Germania si mi-a spus k boala are doua cauze:o ciuperca fungi..etc si se activeaza pe baza nervoasa(stres), sau dereglari hormonale.Multi innotatori de performanta au boala aceasta si n-au scapat de ea :).Exista totusi un sampon bun EPY-PEVARIL dar numai la farmaciile din Germania si Franta.In 3 zile da rezultate sigure, dispar petele si apar dupa 1 an sau 2.Iar ca sa nu mai apara in fiecare vara poti sa folosesti CLODERM tot un sampon care il gasesti la farmacii din Germania sau Franta.Tot ce e in Romania de la Nizoral, Orungal, Lapox, Lamisil, Naftin, Lotrimin, Lomexin...Toate sunt foarte slabe si nu prea dau rezultate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lichen versicolor e totuna cu pitiriasis versicolor?
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 12pitiriazis versicolor - tratament
- 3pitiriazis versicolor
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 0Pitiriazis vescicolor
- 2pitiriazis versicolor sau nu?
- 10pitiriazis verzicolor
- 3Tratament pentru pitiriazis versicolor
- 3Ciuperca
- 0pitiriazis versicolor
- 2Pitiriasi versicolor
- 3Este pitiriazis versicolor ?
- 0Va rog sa ma ajutați cu o părere: pitiriazis veriscolor și tatuaj
- 2Help! pitiriazis versicolor - am urmat tratamentul dar petele nu s-au estompat.
Mai multe informații despre: Pitiriazis versicolor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: